Къде в Пловдив???-31

• 86 772
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Бг
kori_1, вчера гледах страхотни спортни екипи в магазин "Мери" на бул. "Васил Априлов", мисля че и клинове имаше. Анцузите бяха по 39,00 лв. - 42,00 лв., материята беше страхотна. Иначе голямо разнообразие има във фирмения магазин на "Десидел" на Пешеходния мост. Цените на "Десидел"-а също са в този диапазон. И двете марки са българско производство.

# 46
Взех си направление за очен лекар, но трябва да ида днес, защото няма да мога в следващите седмици. Е, да, ама не го бях планирала и нямам записан час за никъде. Ще ви помоля да ми препоръчате добър очен лекар, който да взима и без часове, за днес ми трябва. За профилактичен преглед съм.  Peace

# 47
Smile, д-р Даниел Андасоров. Чукни в гугъл за телефон..много е добър и работи с модерна техника. Взимал ме е и без час, но все пак звъннах няколко часа по-рано.

А аз да питам къде може да се намери хубава свинска мас?  Thinking

# 48
  • Пловдив
Най-добре от някое село - почти във всяка къща имат Peace

# 49
kori_1, вчера гледах страхотни спортни екипи в магазин "Мери" на бул. "Васил Априлов", мисля че и клинове имаше. Анцузите бяха по 39,00 лв. - 42,00 лв., материята беше страхотна. Иначе голямо разнообразие има във фирмения магазин на "Десидел" на Пешеходния мост. Цените на "Десидел"-а също са в този диапазон. И двете марки са българско производство.
Ех, вчера минах през Пешеходния мост, но нищо не видях! Много благодаря за информацията.  bouquet

# 50
  • Пловдив
miraluba, от бельото обикновено винаги има номерации, само по време на намаленията се изчерпва. Аз съм много доволна, но обърни внимание, че има френско и гръцко производство - за тениските и комплектите. Френските са в пъти по-добри, а гръцките са стандартни.

Collin може да се пазарува и по интернет директно от дистрибуторите, но не помня кои бяха фирмите. Едната фирма искаше доста сериозна сума като първоначална поръчка, а другата искаше да се регистрираш в сайта. До сега аз съм купувала само чрез козметичка. Надценките им не са големи, но лошото е , че при по-сериозни суми получаваш един куп мостри и бонуси, които естествено не стигат до теб, независимо, че са точно към твоята поръчка.
А козметиката е невероятна и в професионалните опаковки излиза на смешна цена.

Ако се сетиш от кои са фирмите, ще ти бъда много благодарна ..
Иначе може да ми кажеш и от коя козметичка ги поръчваш, или по-точно кой е салона..
че тази от която аз поръчвах, не искам да я виждам вече..  #Cussing out

Шайн, благодаря ти   bouquet  свързах се с едни дистрибутори.. не искат никакви регистрации или някаква голяма сума да се поръчва.. цената която ми дадоха ако поръчам поне 2 бр. е с 20 лв по-ниска от цената при козметичката.. не е малка разлика ..  само да видя какво ще ги правя 2 броя  Mr. Green  трябва да търся да се комбинирам с някой..  newsm78

# 51
Вече няколко пъти чувам че детското бельо в Карфур е хубав памук и е евтино.
Някой скоро да е ходил там, да е обръщал внимание имат ли слипчета за момчета 2-3 г.?
да има,но пак зависи фирмата....

# 52
  • о`майна лунна нощ е
+1 за бельото от Карфур Simple Smile и да похваля също това от Лидл - за пране почти всеки ден, за 7-8 месеца единствено, че са поизбеляли малко Peace

Подкрепям лидълското бельо. От Карфур имам купени, но неотворени още слипчета. Гащичките на дребната показаха добра издръжливост за сега. НО - дамското и мъжкото бельо нещо се излага в качеството. Боксерките на мъжа ми /поне три различни марки там/ масово почнаха да се разпорват в областта на ластика - такм, където се съединява с плата на боксера. Като материя са добре, цветовете не избледняват, платът не се е разтегнал от прането, но този недостатък дразни.

# 53
  • Пловдив
моите наблюдения са върху детското бельо с марка Lupilu Whistling - 5 чифта боксерки и още толкова комплектчета - потниче със слип

# 54
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате майстор или фирма за циклене и обработка на естествено (мисля, че е чамово  newsm78) дюшеме?

# 55
  • Пловдив
моите наблюдения са върху детското бельо с марка Lupilu Whistling - 5 чифта боксерки и още толкова комплектчета - потниче със слип

Всичко с тази марка е желязно-издържа на сушилня и всякаква агресия
ползвам го откакто се е родила малката-пращаха ми от чужбина
вече като отвори Лидл тук си го купувам от БГ

# 56
  • Пловдив

Всичко с тази марка е желязно-издържа на сушилня и всякаква агресия
ползвам го откакто се е родила малката-пращаха ми от чужбина
вече като отвори Лидл тук си го купувам от БГ
Има ли детски слипчета в Lidl?

# 57
  • Пловдив

Има ли детски слипчета в Lidl?

да,пускат слипове за момчета.
в момента нямат обаче
трябва да се следят брошурите или ако останали в някой магазин от предна промоция
тук може да следиш http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-EB061642-227D610A/lidl_bg/hs … m?offerdate=15308

# 58
  • Пловдив
Елфитка, сърдечно благодаря  Heart Eyes

# 59
Търся си здрави маратонки в ценови диапазон 15-20 лева, къде мога да намеря такива в Пловдив?Мерси

Аз много съм доволна от детската марка на Лидл.Имаме дънки, блузи, потници и чорапи и смея да кажа, че за цената си са идеални и много хубави като качество

Общи условия

Активация на акаунт