Къде в Пловдив???-31

• 86 779
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Хасково
Стига с темата за Гладиатор, че само се ядосвам, как може да има толкова нагли хора и да нападат толкова грозно. Вярно, че Ерин ме предупреди, че ще стане така, но беше прекалено да обиждат мен, че съм от Хасково, Sivila, че е селянка Tired , само защото сме си изказали мнението! Ама простотията не ходи по гората, а по хората.
Както и да е...

Искам да изкарам курс за първа помощ. Само че, не такъв от БЧК, който е задължителен за шофьорската книжка. Минала съм такъв, пълна пародия. Искам наистина сериозен курс, след който, не дай Боже, ако се случи нещо, да мога да реагирам адекватно. Още по-добре ще е, ако има и специализиран, насочен към инцидентите с  деца, че се занимавам с мъници, а както знаете покрай тях всичко се случва Simple Smile Не знам дали има в България, миналата година ми предлагаха да изкарам точно такъв в Англия, но нямах време. Имате ли идея, къде мога да се запиша на подобно нещо?

# 31
Такъв курс може да се поръча специално за група /фирма/. Трябва да бъдат повече от 10 човека. Като цяло не се различава от този за шофьори, с една идея по-малко е претупан, но информацията и точките са същите.
По мои спомени преди 3 години струваше около 140 лв на човек. В страницата на БЧК има информация.

# 32
Да кажа и аз за слипчетата от Карфур - декември месец купих 1 комплект, 5бр., на Дисни (Колите). Леко умалени ми се струват като размерче (купих 2-3 годинки), но му стават на детето все още. Пера всеки ден по няколко чифта гащички - значи за тези месеци, откакто ги ползва, са леко изсветлели от прането, и катинките са се затрили, но се виждат. Иначе материята си е все така приятна и мекичка. Няма скъсано, изкривено или прочие деформации.

# 33
  • Пловдив
И аз кърмех навсякъде, но във слинг, даден ми на заем от една приятелка.

# 34
Момичета, препоръчайте добра масажистка, за лечебен масаж /предимно гръб/ и на сносна цена.
Благодаря   bouquet
Намерих визитката на Димитър Гецов- рефлексотерапевт. Работи в Салон "Джофрата'"на бул. Македония. Аз още не съм ходила. но ми го препоръчаха. GSM 0888651925

# 35
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте добра масажистка, за лечебен масаж /предимно гръб/ и на сносна цена.
Благодаря   bouquet
Намерих визитката на Димитър Гецов- рефлексотерапевт. Работи в Салон "Джофрата'"на бул. Македония. Аз още не съм ходила. но ми го препоръчаха. GSM 0888651925
Simple Smile) Благодаря , но за съжаление предпочитам жена..

# 36
Доколкото разбрах работят двамата със съпругата му. Без да ти налагам, просто искам да помогна. Ако искаш звънни и попитай. Просто само минах през салона и взех визитка, но не мога да отделя време да отида и да изразя мнение.

# 37
  • Пловдив
За бельото на Карфур: много съм доволна! На децата почти всичко е от там все още...
Имат разкошно бяло детско бельо /органик/ - като материя не са мръднали.
И тийн сутиени вече купувам от техните... Wink
Цените са добри, а на разпродажба са направо без пари.

# 38
  • Пловдив
Доколкото разбрах работят двамата със съпругата му. Без да ти налагам, просто искам да помогна. Ако искаш звънни и попитай. Просто само минах през салона и взех визитка, но не мога да отделя време да отида и да изразя мнение.

Благодаря-попитах, наистина ми каза, че били мъж и жена, работели "масажи на 4 ръце"  newsm78  Joy , казаха ми , че е най-добре да отида на място.

# 39
  • Пловдив
Момичета, дано не съм досадна, ще си повторя въпроса, може някой да е видял някъде случайно:

Момичета, търся табуретка-кутия, на цена около 10 лева, имало ги в някои от магазините за левче. Има ги и по големите магазини, но съм виждала по 40 лева и не ме устройва. Ето за нещо такова става въпрос:

http://www.berru.bg/large/00049.png
http://srvimg14.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/4282695_1_585x461.jpg

Днес бях в Джъмбо и видях такива като на първата снимка в черно-бял десен. Цена 9.99лв.

Благодаря   bouquet , вчера минах, надявах се да има и друг цвят - търся приблизително бежово-кафява гама, само че там наистина има само черно-бяла.

# 40
Страхотна тема,момичета   bouquet
Искам да попитам,къде в Пловдив се провеждат курсове за маникюр и ноктопластика,ще се радвам,ако сте забелязали и споделите  Praynig Аз знам за салон Мелани в жк. Смирненски  и за Старнейлс .

# 41
  • Пловдив
По едно време мисля, че и Арлет организираха, но дали и в момента организират, не мога да кажа

# 42
Кога успяхте да изпишете 4 страници?  bouquet

# 43
  • Пловдив
+1 за бельото от Карфур Simple Smile и да похваля също това от Лидл - за пране почти всеки ден, за 7-8 месеца единствено, че са поизбеляли малко Peace

# 44
Здравейте, имам един няколко въпроса ще се радвам на отговори. Търся си спортен клин(клин) от памук и ликра, както и анцунг от памук и ликра, ако някой знае от къде мога да си купя? Благодаря Ви предварително за отговорите. Приятен ден на всички.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт