Къде в Пловдив???-31

• 86 766
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
И аз така си помислих. Laughing
miraluba, и аз гледах в неделя, че имаше много боксерки, а няма голям избор на гащички за нашата госпожица. Но имаше страхотни пижамки с къс ръкав и къси панталонки, така че ако някой търси- нови зареждания на Дисни има!

# 16
Запис  Simple Smile

# 17
  • в колонките
Анани са собствениците
Предупредих те, че ще си имаш проблеми Joy

Направи ми впечатление,разглеждайки профилът на въпросната "дама",че от 41 постинга във форумите на бг-мамма поне 90% са реклама на този скапан комплекс. И се питам защо аджеба след като рекламата не се толерирала тук все пак се позволява на някои потребителки newsm78. Поне да си заслужаваше...пък то... ooooh!

# 18
Аз пък на добро детско бельо в това число и пижами не съм случвала в карфур..да си имам и късмета CrazyТака да се каже след втората сушилня са за боклука.

# 19
  • Пловдив
и аз тук.
Знам че въпросът ми е много шантав, но е точно "Къде в Пловдив" И той е -
Къде сте кърмели из града? Сега с големите раазходки много имам нужда от тази информация

Където приреве дечко. Най-често на пейка в парка. В Мол също кърмих тази година.

# 20
  • Пловдив
и аз тук.
Знам че въпросът ми е много шантав, но е точно "Къде в Пловдив" И той е -
Къде сте кърмели из града? Сега с големите раазходки много имам нужда от тази информация
Навсякъде, на който му е странно - да не гледа Crossing Arms В интерес на истината ако си по-срамежлива, научи се да имаш един голяям шал в количката. Отстрани изглежда, все едно, че детенцето спи. В течение на времето ще откриеш и много удобни дрехи (примерно с "гръцко" деколте и тн), с които е доста по-лесно и не си толкова разголен. Другото удобно нещо е сутиените за кърмене (доскоро имаше такива и в ЛИДЛ). Като напреднеш с кърмаческия опит навън, вече така ще си се усъвършенствала (а и бебчето ще се справя по-бързичко), че никой около тебе няма и да разбере какво точно правиш. Успех с кърменето Hug

# 21
Аз пък на добро детско бельо в това число и пижами не съм случвала в карфур..да си имам и късмета CrazyТака да се каже след втората сушилня са за боклука.

Гръцките са така, но френските и на Дисни са супер. Един път се излъгах и взех 2 пакета тениски от гръцките - издържаха 2-3 изпирания. От тогава винаги гледам добре етикетите.

# 22
  • Пловдив
♥Elfita♥,  bouquet

# 23
  • Пловдив
Пореден "- " и от мен за въпросното кръчме Sick Мноооого зле....

# 24
sivila, за кой ресторант става въпрос?

Става въпрос за "Гладиатори" - беше коментирано в предишната тема за мизерията на този комплекс.  bouquet
И аз същия ден дадох отрицателния си коментар за тях,но след като прочетох това,което ти е писала си затвърдих още веднъж мнението за този така наречен "комплекс"!
Що за изказване,ние коментирахме кухнята и празнуването на РД,а госпожата обяснява колко била богата и на какви почивки ходила,ама да е жива и здрава,това нас съвсем не ни интерисува  Laughing
Между другото мисля,че всеки има право, както да изказва позитивно,така и негативно мнение,така че не ми е ясно защо собственичката толкова се ядосва на негативните коментари???

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 22:44 от miss_74

# 25
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте добра масажистка, за лечебен масаж /предимно гръб/ и на сносна цена.
Благодаря   bouquet

# 26
# 27
Аз вместо запис мисля също да дам един негативен коментар за Гладиатори. Не точно за мизерията, а за кухнята.
Ама като една културна съгражданка, с нисък социален статус, дето не е обикаля по скъпите комплекси и курорти, ще си замълча  Laughing

# 28
Тихо, че сега ще дойдат да ви кажат, че сте от селата и ходите да вадите картофи  Joy

# 29
  • Пловдив
miraluba, от бельото обикновено винаги има номерации, само по време на намаленията се изчерпва. Аз съм много доволна, но обърни внимание, че има френско и гръцко производство - за тениските и комплектите. Френските са в пъти по-добри, а гръцките са стандартни.

Collin може да се пазарува и по интернет директно от дистрибуторите, но не помня кои бяха фирмите. Едната фирма искаше доста сериозна сума като първоначална поръчка, а другата искаше да се регистрираш в сайта. До сега аз съм купувала само чрез козметичка. Надценките им не са големи, но лошото е , че при по-сериозни суми получаваш един куп мостри и бонуси, които естествено не стигат до теб, независимо, че са точно към твоята поръчка.
А козметиката е невероятна и в професионалните опаковки излиза на смешна цена.

Ако се сетиш от кои са фирмите, ще ти бъда много благодарна ..
Иначе може да ми кажеш и от коя козметичка ги поръчваш, или по-точно кой е салона..
че тази от която аз поръчвах, не искам да я виждам вече..  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт