Къде в Пловдив???-31

• 86 763
  • 740
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Добре дошли в новата ни тема "Къде в Пловдив??? - 31"

Предишни теми

Няколко полезни линка
За деца
Пловдивски указател
Заведения в Пловдив
Програма на кината
Списък на детските магагазини в Пловдив [url=http://[url=http:// … ведения в Пловдив
KENZ
Miro STYLE - дрехи за бременни
Conti - мода за бременни жени
Подрбна карта на пловдив
Справочник на Пловдив, портали, услуги и много други ...

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 14:19 от ♥Elfita♥

# 1
  • гр.Пловдив
и аз тук.
Знам че въпросът ми е много шантав, но е точно "Къде в Пловдив" И той е -
Къде сте кърмели из града? Сега с големите раазходки много имам нужда от тази информация

# 2
  • Пловдив
Къде сте кърмели из града? Сега с големите раазходки много имам нужда от тази информация

на пейка в парка,на открито кафе,в сладкарницата.... може да се кърми навсякъде.мяташ една пеленка върху главата на бебето и действаш
вече ако те е срам,ще ти е трудно-закътани места ли търсиш

# 3
И аз съм кърмила навсякъде  Mr. Green
Една приятелка от Щатите си беше купила едно покривало за кърмене, което много прилича на пристилка за готвене, но от тези, които се нахлузват през врата. Та можеш и с това да пробваш, аз не съм опитвала, но за нея беше много удобно, защото пелената се свлича, а това ти се държи за врата и бебето е отдолу.  Peace

# 4
  • Пловдив
Вече няколко пъти чувам че детското бельо в Карфур е хубав памук и е евтино.
Някой скоро да е ходил там, да е обръщал внимание имат ли слипчета за момчета 2-3 г.?

# 5
  • в колонките
     Здравейте,момичета, Hug
       Може и да не е много редно,но ще ви постна едно изказване на наша съгражданка по повод мое изказване,че едно обсъждано в предишната тема заведение не е добро:
 Aniani7676 Всеки си има право на мнение,нямам намерение да споря с никого.С мъжът ми имаме солиден бизнес,среден,имаме 80 души служители и работници.Общо казано сме хора с възможности.В чужбина ходим задължително поне 2-3 пъти годишно.И не в Турция или Гърция,а посещаваме скъпоструващи дестинации като Бали,Тайланд,Малдивите...Без значение,не искам да парадирам с високия си социален статус.Та скъпа silvia,можем да си позволим всичко на този свят.Засягаш ме лично,като казваш,че едно от любимите ми няколко места "не струва".Не струваш ти.И много ми е интересно,каква народност бяха чужденците ви гости?Турци,араби,сомалийци?Явно вкусната храна и пълните чинии не могат да се харесат само на малоумни.Купували сме понякога ваучери главно заради нашите приятели,които са хора с по-скромни доходи,за да се комбинираме с тях.Мога да кажа,че сме посетили що годе всички сносни ресторанти в Пловдив.На драгата от горния пост няма да казвам,че на каквито места по света сме били,тя не може и да си представи.Искам да я попитам,понеже е супер капацитет в областа,къде е това място,което "струва" според нея?Явно "живеейки в чужбина",или може би копаейки картофи в Гърция,silvia съвсем е изцървуляла и изпростяла.Признавайки афинитета си към родното си село го доказва.   
       Лично аз се срамувам от изказването на такива "съгражданки".Искренно желая да не сте като въпросната "дама"
            Хубава вечер на всички момичета и на родният Пловдив.  bouquet

# 6
  • Пловдив
Аз също кърмя навсякъде. В началото се притеснявах малко, но сега не ми пука. Дори не се покривам много, много, защото малкия всичко бута. Иначе онзи ден видях в Градската една чернокожа мама да ползва точно такова покривало, като престилка, изглеждаше много удобно, но не знам дали в България се продават.

# 7
miraluba, от бельото обикновено винаги има номерации, само по време на намаленията се изчерпва. Аз съм много доволна, но обърни внимание, че има френско и гръцко производство - за тениските и комплектите. Френските са в пъти по-добри, а гръцките са стандартни.

Collin може да се пазарува и по интернет директно от дистрибуторите, но не помня кои бяха фирмите. Едната фирма искаше доста сериозна сума като първоначална поръчка, а другата искаше да се регистрираш в сайта. До сега аз съм купувала само чрез козметичка. Надценките им не са големи, но лошото е , че при по-сериозни суми получаваш един куп мостри и бонуси, които естествено не стигат до теб, независимо, че са точно към твоята поръчка.
А козметиката е невероятна и в професионалните опаковки излиза на смешна цена.

# 8
  • Пловдив
Благодаря за новата темичка   bouquet

# 9
sivila, за кой ресторант става въпрос?

# 10
  • в колонките
sivila, за кой ресторант става въпрос?

Става въпрос за "Гладиатори" - беше коментирано в предишната тема за мизерията на този комплекс.  bouquet

# 11
Анани са собствениците
Предупредих те, че ще си имаш проблеми Joy

# 12
Момичета, да знаете къде има мрежа за прозорци? Нямам комарник и се сетих, че навремето имаше някакъв вариант да си залепиш сам мрежата за рамката? newsm78
Различни видове мрежи има и на Събота пазара в магазина за железария на ъгъла срещу училището.

# 13
Анани са собствениците
Предупредих те, че ще си имаш проблеми Joy

Joy

Ужас. Отвратителен е ресторантът, както и многоооо други в града.

# 14
  • Пловдив
Момичета, да знаете къде има мрежа за прозорци? Нямам комарник и се сетих, че навремето имаше някакъв вариант да си залепиш сам мрежата за рамката? newsm78
Различни видове мрежи има и на Събота пазара в магазина за железария на ъгъла срещу училището.

За мрежите да се изкажа, че ги сменяхме миналата седмица. В Бриколаж нашия размер с метална нишка беше почти 16лв. за метър, а в един магазин на Кукленско - 2 лв. за същата мрежа  Shocked Нашите комарници са над доста метри, разликата излиза сериозна. Мъжът ми се амбицира да ги слага сам, купи си някакъв инструмент от същия магазин (4лв.) и ги опъна за няма 10 минути. Ама ние имаме рамки и просто на мястото на старите влязоха новите, не знам ти къде искаш да ги лепиш.

sivila, защо да не е редно да се публикува, като не е искал/а да се чете, да не го е писал/а. Тъкмо ще можем да си направим по-обективни изводи. Тя простотията по хората ходи.

Общи условия

Активация на акаунт