Къде в Пловдив???-31

• 86 786
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Продават ли някъде в Пловдив Един метър шоколад.

# 61
  • о`майна лунна нощ е
Може ли да ми препоръчате майстор или фирма за циклене и обработка на естествено (мисля, че е чамово  newsm78) дюшеме?

Утре мога да дам номера на майстора, който цикли паркета в офиса преди ...  newsm78 поне четири години. Лъскавината не е мръднала. Два пъти е идвал там / за различни стаи. Ако се наложи, ще го викаме пак.
Георги се казва, но координатите са ми на визитка в кантората.

# 62
Момичета, в Пловдив продават ли някъде лак на тази марка newsm78

# 63

като гледам нивото на изпълнение на декорации, костюми за аниматори и визия на торти, а и доколкото виждам те си го правят този шоколад, не съм възхитена... освен ако не си го опитвала и е с някакъв outstanding вкус /все пак не е хубаво да се изказваш за нещо, което не си опитвал Blush /
ако не намериш точно това, погледни в магазина за ръчно изработени шоколадови неща накрая на пешеходния мост от страната на новотела
ако е за подарък, могат да ти направят какъвто предмет искаш от шоколад, както и сигурно знаеш имат голямо разнообразие от ръчно правени бонбони

# 64
  • Пловдив
Не не съм го опитвала и точно заради това ми беше интересно, защото в една друга тема го похвалиха.  Laughing  Не мисля че те го правят, защото го има и на други места с доставка.  Thinking  За "Ирида шоколад" съм със смесени чувства. Купувала съм от там, но предпочитам Jeff de Bruges и понеже с техните бонбони сравнявам......

# 65
Е, да, понеже  познавам и двамата собственици на тези бизнеси  Simple Smile - единият си е човек французин, възпитан по всичките му там привички и отношение към шоколада, другите тепърва се учат. Разбира се, че ще има разлика....
Ирида го казвам, защото е интересен подарък когато се направи нещо под форма, иначе място за сравнение няма.

# 66
Момичета, в Пловдив продават ли някъде лак на тази марка newsm78

за магазин незная,но има дистрибутор на Nailart-bg :

гр. Пловдив
ул. Петко Д. Петков 23, ет.5
тел/факс: 032/622968
GSM 0889531330
e-mail: ani@starnails.bg

# 67
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте добра масажистка, за лечебен масаж /предимно гръб/ и на сносна цена.
Благодаря   bouquet

Препоръчвам ти център Доби
http://wellnessdoby.webnode.com/our-team/

Освен мъжа собственик, всички рехабилитатори май са жени. Аз досега винаги съм била при жена и на мен ми е по-комфортно.

# 68
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте добра масажистка, за лечебен масаж /предимно гръб/ и на сносна цена.
Благодаря   bouquet
Вили Попчева, прави наистина лечебен масаж, кабинета й е на Петко Д.Петков 4, ет. 2. Ако искаш и телефон на лични ще ти пратя  Peace

# 69
Някой да ми даде повече информация за допълнително здравно осигуряване " Дал бог живот и здраве"? Името на фонда ми звучи съмнително , но познавам човек , който се осигурява там и ползва услугите им ,когато се налага. В интернет не намирам подробно инфо, освен подигравките, заради името им.

# 70
  • Бг
bgroza, това е интернет страницата им - http://dallbogg.com/bg/extrahealthinsurance.html.

# 71
Alexa_a , мерси! А отзиви?

# 72
  • Бг
bgroza, за съжаление лични отзиви нямам. Но предполагам, че са като всички други такива дружества, срещу определена месечна сума ти поемат прегледи, лекарства, изследвания, манипулации срещу представена им фактура.
Честно да ти кажа при нас в офиса една девойка няколко пъти настоятелно имаше желание да ни направи презентация на това допълнително осигуряване, от друго дружество обаче, но ние й отказахме.
За мен това са пари на вятъра. Да, съгласна съм, че, когато по спешност ти се наложи можеш да ползваш услугите на специалисти директно, а не да ходиш да се молиш на Джи Пи-то за направление, но всеки сам си преценява как и къде да вложи парите си.

# 73
Още един глас за масажистите над Джофрата - работят на 4 ръце , мъж и жена са, точно на лечебен масаж ходя там на гърба и ръката, че от компютъра ме боли, с един-два масажа ме оправят за месеци напред. Мисля че фирмата се казва Био Виталити или нещо такова. 20 лв ми взимат.
За Гладиатори - 1 път съм ходила и повече няма да стъпна, не ми хареса кухнята, нито обстановката. За протокола - не съм от село даже корени нямам от село нито баби на село  Mr. GreenВъпросната госпожа като е такъв спец и като обижда хората от Хасково и препоръчам да отиде на центъра на Хасково в пицарията и да хапне там пица, никъде другъде не съм яла толкова готини пици. Иначе за обслужването се стараеха хората, но когато държиш ресторант се предполага, че кухнята трябва да ти е от първостепенно значение.

# 74
Emily_, дай повече инфо за  масажистите над Джофрата телефон, име? Предварително благодаря. Hug

Общи условия

Активация на акаунт