Къде в Пловдив???-31

• 87 589
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Сладко изкушение много ти благодаря  Hug
Имат доста голям избор,определено  Peace Ще ги преслушам  Flutter

# 136
  • Пловдив
Искам да отида на спиннинг в Тотал спорт-някой ходил ли е?Доволен ли е?И да попитам трябва ли да се записвам предварително или си избирам ден и час и отивам?  newsm78

# 137
  • Майничка
... Да питам и аз сега -Детско черно боди ми трябва за 5-6 годишно. Преди време
писахте за някакъв магазин за сценично облекло, в Гранда ли беше?

Боди или трико?
Ако е трико - в Гранда на ІІ етаж има магазин за облекла и аксесоари за танци и балет. Черно трико съм виждала и в Пен силует на "Леонардо да Винчи". Иначе Ерин беше споменала за шивачка на сценично облекло до сладкарничката на "В.Априлов", срещу кино "Гео Милев".

# 138
  • София
... Да питам и аз сега -Детско черно боди ми трябва за 5-6 годишно. Преди време
писахте за някакъв магазин за сценично облекло, в Гранда ли беше?

Боди или трико?
Ако е трико - в Гранда на ІІ етаж има магазин за облекла и аксесоари за танци и балет. Черно трико съм виждала и в Пен силует на "Леонардо да Винчи". Иначе Ерин беше споменала за шивачка на сценично облекло до сладкарничката на "В.Априлов", срещу кино "Гео Милев".

Миналата седмица ми показаха в Пен силует, но беше от лъскава материя.

# 139
Благодаря момичета  bouquet, госпожата казала боди-потник като бански, дано
намеря такова в Пен силует.

# 140
  • Майничка
За боди-потник виж в някой магазин за бельо или в подлеза на Тримонциум имаше по 6лв., но не зная дали има детски толкова малки.

# 141
  • тук-там
Аз пак да си повторя въпроса  Blush Уред power plate  да има някъде в Пловдив?

Провери в Акваленд в Тракия и ако има пиши как е! Peace

# 142
Благодаря ви отново, момичета  Hug Благодарение на Портокалче    bouquet намерих и балон в една аптека, защото досега в нашия квартал не бях открила и ще видим, дано се справя Simple Smile
Пробвали ли сте това -> http://www.bebe-zapek.com/
Води се мини клизма и я дават, че става за бебета и за бременни. Много му въртят рекламата на туй по радиото, но лични наблюдения нямам  Thinking

# 143
  • Пловдив
Няма го по аптеките, поне където съм питала. Мислех, че в тази на Мара Малеева ще го има, но там не са чували дори.

# 144
  • Пловдив
Аз когато търсех свещичките "Изилакс", поне в 10 аптеки се опитаха да ми обяснят, че халюцинирам, защото такова нещо няма, не е имало и едва ли ще има щом те не са и чували за него.  ooooh! Накрая ги намерих в аптека "Милениум" на кръговото на ул. "Богомил". Човекът каза, че ги поддържат като асортименти и ако в момента нямат ще ми поръчат. Така, че изобщо не се учудвам на невежеството, повсеместно е. То вярно, че човек не може за всичко да е информиран, но поне обратната връзка с клиентите може да им подскаже, че има търсене и да се размърдат малко да проверят и да заредят.  Peace

Честита Цветница на всички, които носят имена на цветя.   bouquet

# 145
  • Пловдив
И балончето от "Милениум" купих, но бях спряла там на забраненото, малката беше в колата и изобщо не се сетих да питам за друго.

Честит празник на всички цветя и от мен!

# 146
за аптеки милениум са много в час и винаги са били
неслучайно са сигурно 20 години на пазара
намирали са ми много лекарства и то преди повече от 10 год
откакто не работя в района, не съм ги виждала, но винаги са били много отзивчиви и в любезни

# 147
Търся да купя прясно агнешко месо и набор за дроб сърма.В повечето магазини е замразено, знаете ли къде  мога да намеря?

# 148
Търся да купя прясно агнешко месо и набор за дроб сърма.В повечето магазини е замразено, знаете ли къде  мога да намеря?
В Лексито миналата седмица гледах прясно агнешко на щанда за месо. Предполагам и сега ще има. Цената мисля беше около 12-15 лв (според частта от агнето).
За дроб-сърмата не знам (не се загледах).

# 149
Търся да купя прясно агнешко месо и набор за дроб сърма.В повечето магазини е замразено, знаете ли къде  мога да намеря?

На Събота пазар има един магазин само за месо,миналата година от там купихме и то в последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт