Къде в Пловдив???-31

• 87 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета! Да ви предупредя и да се оплача! Снощи поръчахме фамилна пица от Верди. Въпреки че изяде едно парче, синът ми не спря да повръща цяла нощ. В момента е доста зле, а ние с баща му не се чувстваме добре стомашно. Внимавайте, нямам думи да ви опиша колко съм притеснена...
Аз лично  приключих завинаги с тези пици! Sick

# 196
Имаш ли идея откъде точно са ви я доставили?

Иначе, от Верди съм си патила 3 пъти, след последния се зарекох, че колкото и да ми харесват пиците им, приключвам с тях. да не говорим, че обслужването им, конкретно във Верди в Кючука, е станало на селско ниво. Бяхме им редовни клиенти цели 5 години (всяка седмица сме ходили поне по 2 пъти), отношението им ме разочарова тотално...Та, явно и пиците са им станали като обслужването, само дето едното носи рискове за здравето.
Сега си спомням, че лятото, тъй като Т. вътре е непоносима за живот, с цялата си безотговорност тези хора си държат продуктите на открито - където се правят пиците, всичко е в купички отпред. Месо, яйца - то тези са най-страшните. Тогава ми беше първото пострадване, бях и бременна - и след като се опитах да обясня на управителката, че яйцата им са откровено развалени - тя ми каза, че не било възможно да е в това причината Tired

# 197
Здравейте, търся памучни сутиени? Някой може ли да ми помогне? Peace    bouquet

# 198
  • Пловдив
Памучни сутиени си купувам от едни магазини за немски стоки:  единият е в подлеза на Тримонциум, я другият в подлеза на Пешеходния мост. По -зареден е този в подлеза на Пешеходния.  Peace

Зависи и от номера, който ти трябва, ако е по-малък, има хубави памучни /тийн/ в Джъмбо, Карфур и Вис Виталис.

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 13:12 от *Бенджи*

# 199
  • Пловдив
Да ви питам за лещите, които носите, стават ли за астигматизъм? Преди години, когато си правих очилата за първи път нямаше все още и не съм се интересувала в последствие.

Аз имам астигматизъм, лещите нямат, но нямам проблеми със зрението. Виждам по-добре с лещи без астигматизъм отколкото с очила с астигматизъм.

За стъклата съм си купила пособие от Кауфланд - от едната страна е дунапрен, от другата гума. Върши ми добра работа.

# 200
Здравейте, момичета! Да ви предупредя и да се оплача! Снощи поръчахме фамилна пица от Верди. Въпреки че изяде едно парче, синът ми не спря да повръща цяла нощ. В момента е доста зле, а ние с баща му не се чувстваме добре стомашно. Внимавайте, нямам думи да ви опиша колко съм притеснена...
Аз лично  приключих завинаги с тези пици! Sick

След първото ходене, вече се отказах  Naughty

Сега ходим на главната в пицария Годзила ... страхотни пици правят, а и останалото меню е ... ммм  Heart Eyes

# 201
На мен на Годзила пиците ми идват сухи.Любими са ми на Златна круша.

# 202
  • Пловдив
Често поръчваме от фамилните на Верди-не сме имали проблеми засега.Нефертари дали не е от нещо друго,което сте хапнали?Но може и да е от пицата.
На Годзила и на мен не ми допадат,но си е въпрос на вкус

# 203
Често поръчваме от фамилните на Верди-не сме имали проблеми засега.Нефертари дали не е от нещо друго,което сте хапнали?Но може и да е от пицата.
На Годзила и на мен не ми допадат,но си е въпрос на вкус
Ами нищо друго не сме яли, там е проблемът... Незнам, винаги съм смятала, че лятото трябва особено да се внимава с това, и то ако си на друго място, не съм мислела, че може да ни се случи тук. Ние също сме поръчвали и преди, но сега ни сполетя.

# 204
Здравейте мами!Искам помощ-махнахме кошарката и преминахме на легалце.Обаче малката много се върти и ме е страх,че ще падне.Можете ли да ми кажете от къде да купя преграда за детско легло-от мами чувам че има такива,но не знам къде да търся?Ако знаете пък друг трик посъветвайте ме-аз сега преграждам със стол-но това не е никак надеждно.

# 205
  • Пловдив
Здравейте мами!Искам помощ-махнахме кошарката и преминахме на легалце.Обаче малката много се върти и ме е страх,че ще падне.Можете ли да ми кажете от къде да купя преграда за детско легло-от мами чувам че има такива,но не знам къде да търся?Ако знаете пък друг трик посъветвайте ме-аз сега преграждам със стол-но това не е никак надеждно.

избор от прегради има в Джъмбо-различни размери и цени

иначе би трябвало да има и в другите по-големи детски магазини-Вис Виталис,Хиполенд,Штъркел.........

# 206
  • Пловдив
Някой скоро да е регистрирал автомобил в КАТ? Какво трябва да нося! Чака ли се много? Ако отида към обяд, има ли шанс да мина същият ден? Благодаря!

# 207
  • о`майна лунна нощ е
Можеш да минеш за 20 мин.
Носиш документа за придобиване собствеността върху МПС-то - договор/фактура - оригинал и копие ... Трябва да имаш валидна гражданска отговорност. Плаща се за нов талон /малък и голям - има банка там на място/ и ако сменяш/слагаш БГ номера на колата - такса и за тях. Май беше това. Ако колата няма БГ номера, ще минеш и преглед там.

Мъжът ми ходи в КАТ през декември. Отиде в 15 ч., излезна от там в 15,30 ч. Но колата имаше вече първа БГ регистрация и само сменяхме талона на наше име.

ПП - забравих за еко таксата, ако е нов внос.

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 16:16 от `ТуиГ

# 208
Благодаря за бързия отговор.Довечера ще отидем до Джъмбо да видим какво има.А можете ли да ме ориентирате за цена ако си спомняте-приблизтелно?

# 209
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за покупката и ушиване на пердета, ще ида и там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт