Къде в Пловдив???-31

• 86 697
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,момичета
да попитам знаете ли от къде може да се намерят ортопедични мъжки  обувки,или поне с ортопедично ходило-мъжът ми работи почти цял ден прав и това налага обувката де поне удобна Peace

# 691
Ортопедични стелки вършат ли му работа?

# 692
  • Пловдив
Здравейте,момичета
да попитам знаете ли от къде може да се намерят ортопедични мъжки  обувки,или поне с ортопедично ходило-мъжът ми работи почти цял ден прав и това налага обувката де поне удобна Peace
Може да рпобвате с ортопедични стелки. Аз си купих от подлеза на четвъртък пазара , първо стъпваш на едино нещо ...Simple Smile , това се води изследване за да се разбере точно какъв въд стелки да си купиш. Мисля че ортопедични стелки продават и в Мол Галерия. А в тези магазини освен стелки продават и ортопедични обувки.

# 693
Да знаете от кое обменно бюро мога да закупя сръбски динари?

# 694
  • Пловдив

От Тавекс! (до Джумаята)

# 695

От Тавекс! (до Джумаята)

Благодаря, ще проверя утре   bouquet

# 696
  • Пловдив
Да информирам само, че магазина за халати и пижами на Кап. Райчо в Маркет център вече няма да е там. От 5и юни се мести в Гранд. Вчера минах от там и опаковаха стоката. Имаше намаления, но не знам кой точно ще им е последния ден. Всички магазини в това крило на Маркет център са опразнени. Слуховете са, че ще откриват Карфур. Някой има ли повече инфо да потвърди?

# 697
от къде мога да си взема блузи за кърмене ?
и също детски панталон / 7-8год/ - по-официален, но не от костюм, светъл цвят, нещо като лен,дълъг крачол?

# 698
  • Пловдив
Да, и аз чух, че в Маркет център ще се помещава Карфур... Peace

# 699
също детски панталон / 7-8год/ - по-официален, но не от костюм, светъл цвят, нещо като лен,дълъг крачол?

Ленен дълъг съм вземала миналото лято от ФОКС. Не знам обаче сега дали имат  Laughing

# 700
от къде мога да си взема блузи за кърмене ?
и също детски панталон / 7-8год/ - по-официален, но не от костюм, светъл цвят, нещо като лен,дълъг крачол?

Зара имат тази година хубави спортно-елегантни летни панталони с декоративни тиранти. Кройката е много хубава, почти незабележимо райе, в сива и бежава гама.
Най-близката Зара обаче е в Стара Загора или Дъ Мол на Цариградско в София.

# 701
ето го панталона, но е без тирантите, този който купих си беше с тиранти с капси в тъмно кожено кафяво, а самите тиранти ластични, малко ретро модел и перфектно го завършваха

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … 2BSUIT%2BTROUSERS

# 702
също детски панталон / 7-8год/ - по-официален, но не от костюм, светъл цвят, нещо като лен,дълъг крачол?

Ленен дълъг съм вземала миналото лято от ФОКС. Не знам обаче сега дали имат  Laughing

в мола на пещерско?

ето го панталона, но е без тирантите, този който купих си беше с тиранти с капси в тъмно кожено кафяво, а самите тиранти ластични, малко ретро модел и перфектно го завършваха

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … 2BSUIT%2BTROUSERS

много е хубав,без това имаме път към ст.загора ще проверим Simple Smile

А да ми кажете за някакви блузки за кърмене, искам на "живо да меря" ?
дали ще има в "конти"-то /магазина за бременни/

# 703
Да , от Мол Пловдив   Peace  -  детският  ФОКС

# 704
Къде има а3 формат скенер?

Общи условия

Активация на акаунт