Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа детски надбавки?
Какво представлява доплеровото изследване?
Какви са размерите на еднократната помощ при раждане на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа детски надбавки?
-
Какво представлява доплеровото изследване?
Доплеровото изследване се извършва с помощта на ехограф, който проследява кръвния поток във всички съдове, които доставят кръв и хранителни вещества към матката, в кръвоносните съдове на плода, както и в кръвоносните съдове от плацентата към плода. Това изследване е важно за оценка на здравето на бебето и контрол върху кръвообращението.
-
Какви са размерите на еднократната помощ при раждане на дете?
-
Какви са условията за получаване на детски надбавки?
-
Какви са размерите на еднократната помощ за бременност?
Мсиля да го къпем в стаята, че в банята трябва да включвам духалка и да го разнасям по коридора ...

Днес ще довърша и другите столчета.
Вярно ли е?И, от родилното ли се иска или регистратурата на болницата?Аз ще раждам в 2 градска и ми казаха (познати, не знам дали е вярно), че болничния е 50лв. и припознаването (нямаме брак) също 50лв.
,изгладих ги ,сгънах ги и ги сложих в пликчета,да не се прашат .Към края на седмицата мисля да сглобим легълцето и тогава ще ги подредя там.
, хайде и аз в новата темичка, страхотна, както винаги. 

А, за бащинството не знам преди го нямаше това, за това реших да питам майките които са родили след мен или знаят повече от къде се взима и дали наистина искат 50лв.