БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 466
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Ямбол
АА много ми хареса  Heart Eyes

# 646
Трябва ми схема за часовник . newsm78 Да ви се намира ? Вчера правих разместване в къщи  newsm28 newsm79 и накичих всички гоблени ,но китайския часовник седи и ме дразни ..  искам да го махна ,но мъжа ми е свикнал с него и не дава.Ако го  избродирам  хем ще имаме часовник хем и аз ще съм доволна ... smile3508 .

http://club.osinka.ru/topic-48482

# 647
  • София
Деси, точно от там, но нещо не се справям  ooooh! Как да си го разделя на 2 части?
И не разбирам как да определя цветовете, като символите на ключа са едни, а на схемата други?

# 648
  • Карлово
Ах ,благодаря ви !!!За 4-те открих промяната,а с 5- я ще се оправя някак си.

Петия е S5200, най-отдолу на табличката го има.

Деси, точно от там сваляме винаги, когато се наложи, но този път има нещо сбъркано на друго място- в моя лаптоп!

шошкамошка, мноооого хубав и нежен става!

Miss Emerald Няма проблем, заповядай! 

Благодаря!   bouquet Идваме ли натам, задължително ще намеря начин да се видим, още повече, че ще бъдем само на 6 км от теб! И ще гледам да не е в жаркото лято, защото тогава и през нощта няма хладина!  Rolling Eyes

ИнаТ, остави ти панамата! Я какви са хубавки, нагласенки! Супер!

Не е той - липсва 30746 Off White.С английския съм на "Вие"  Embarassed това затворено бяло как да го разбирам?

# 649
# 650
  • Стара Загора
Да задам сега един, може би според повечето от вас, лаишки въпрос - с какви конци се шият гоблените Дименшън? Тези схеми, които е качила Ина много ме заинтригуваха. Абе, така ме зарибихте с тези кръстета и полукръстчета, че съвсем в дълбокото ще скачам, така ми се струва!

# 651
  • София
Да задам сега един, може би според повечето от вас, лаишки въпрос - с какви конци се шият гоблените Дименшън? Тези схеми, които е качила Ина много ме заинтригуваха. Абе, така ме зарибихте с тези кръстета и полукръстчета, че съвсем в дълбокото ще скачам, така ми се струва!

В тези схеми, които пускаме тук за сваляне, в 99% от случаите са посочени съответните номера в ДМЦ  Peace

# 652

Много добър въпрос. Аз също не зная.
 Дименшъните и аз ги харесвам много, но още не се решавам да почвам такъв, защото ми се струват труднички с най-различни видове бодове... Трябва да е обяснено някъде много елеметарно кое как се прави, иначе ще се чудя и мая.
Нямам търпение да направите среща на гобленарките, за да дойда и да ми покажете някои неща как се правят.

# 653
  • Троян
[quote
Е, в Троян, де! При Албенчето!   bouquet
Ще се сетиш ти! само дано ни приемат! Помня, че имаше голяма поляна и барбекю!
Ох, пиша едни справки по данъчна ревизия и пиша и тук. Дано да не объркам нещата.  ooooh!
[/quote]
Има,Има, и поляна и барбекю,само без изненади ,че да се подготвя Peace  Че днес след обед легнах с децата и като сънувам ,че делфинчето пак ме изненадала и дошла на Гергьов ден,а агнето у нас още живо и няма какво да ядем Joy Joy Joy

Тези пеперуди са невероятно красиви Hug
Estellia ето тук има обяснено някои неща за Дим
http://ivanichka.wordpress.com/2009/07/14/%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1% … d0%b0-dimensions/

# 654
Здравейте момичета,                 Финети,  Естелия благодаря ви за бързите отговори и за схемите на гоблените.А случайно да знаете от къде могат да се купят комлектовани или ще трябва аз да си купувам конците?                                                                   

# 655
Благодаря Hug  bouquet

Гледам го френския възел и все още не знам как точно става и дали ще мога да го направя, а толкова много харесвам този гоблен . И този Couching stitch изобщо не ми е ясен.  newsm78

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 22:02 от Estellia

# 656
Оф , тези албуми не са мои , а са на рускиня Ирина , просто тя събира оригиналните схеми и са качествени  Hug

Конците се конвертират с таблици и на око  Mr. Green

# 657
  • Стара Загора
И аз благодаря!  Питах за конците, защото и на мен тези номера не ми приличат на номерата на ДМЦ. Ясно, трябва да се подбират, а къде може да се поръча оригинален Дименшън и колко горе-долу струват?
Estellia, и аз на него хвърлих око, но и на мен ми е голяма мъгла  ooooh!

# 658
  • Троян
Аз лично съм копувала Дим. от този сайт http://www.123stitch.com/dimenskits.html  става лесно и доставката не се бави,нищо че иде от Америка.
А ето едно клипче за френският възел,но човек докато не пробва ,не може да каже ,че не може да направи нещо Peace http://lilituuu.multiply.com/video/item/1     http://www.youtube.com/watch?v=zUxAWP5brDw

# 659
Не е той - липсва 30746 Off White.С английския съм на "Вие"  Embarassed това затворено бяло как да го разбирам?

Разбрах, разбрах. Като гледам конците, си мисля, че шиеш този гоблен?

Мноооого е хубав и е и в моите планове, но кога ще му дойде ред не се знае! Някое от момичетата го беше шило и на мен ще ми е интересно кой е този цвят, защото и аз търсих, рових, но не открих нищо за него. Явно трябва да се замести с нещо, но с какво  newsm78 Поне да разбера сега и да драсна някъде кой номер е, та след време като го започна да не питам и аз отново за него.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт