БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 473
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачийска, ами как да не е твоя заслугата за винцето    bouquet !!!! Май си пропуснала специалната наздравица за теб с едно от етапчетата на предните странички!!!  Laughing

Не, не съм я пропуснала, но не я усетих.  Wine Glass
Като гледам си от Стара Загора, аз от Кнежа.
Май трябва да се срещнем някъде по средата, в Балкана, може би  smile3521 smile3508

# 631
Емералд, вероятно проблемът идва от това, че в момента на инсталирането е активна интернет връзка. Пробвайте пак инсталирането, но изкл. интернета.

Изключвахме всичко, но... нищо. Сега положението, след като аз се ядосах  #Cussing out и пипнах аз, вече е  newsm45

Момичета ,моля за помощ! Шия един сватбен мотив и вече стигнах до роклята на булката.За нещастие не можах да намеря в нашите магазини такива .ДМЦ  са Rayon -30712 ,30739 ,30745 ,30746 ,35200 .Някаква идея къде мога да намеря или как да ги заместя.

Това са всъщност конците, които започват с буквичката S. На дадения ти номер 30712 отговаря S712. Виж и ето тук.

Еееее, Бачийска, още по-хубави са станали пеперудите!  smile3501 Контура си е заслужавал целия тежък труд!  Hug И да знаеш само как ме изкуши с тази биричка и асмичкаааа..... размечтах се, да знаеш! Дали пък да не отидем на вуйчо на гости и пътьом леееко да се отклоним и да те навестим?  newsm78 Ама това като се разлисти асмата!  Laughing

ИнаТче, много хубава е станала картичката!   bouquet

zori_man, супер е! И ще очаквам с нетърпение да го видя в рамка!

...Май трябва да се срещнем някъде по средата, в Балкана, може би  smile3521 smile3508

Е, в Троян, де! При Албенчето!   bouquet

# 632
  • София
Момичета ,моля за помощ! Шия един сватбен мотив и вече стигнах до роклята на булката.За нещастие не можах да намеря в нашите магазини такива .ДМЦ  са Rayon -30712 ,30739 ,30745 ,30746 ,35200 .Някаква идея къде мога да намеря или как да ги заместя.

Ето тук са дадени как са променени тези номера и с кои номера са сменени.
http://www.mystitchworld.com/DMC-Satin-Chart.asp

Аз лично съм сменяла със същия цвят но обикновен ДМС и после сравнявах с оригинала на една позната - разликата беше минимална , моите бяха по матирани, нейните стояха блестящи (но бяха само два цвята). newsm78
Нека да кажат и другите, които имат повече опит  Peace

# 633
didida благодаря. newsm51 Сега само трябва да намеря време да го ушия

# 634
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Miss Emerald Няма проблем, заповядай!  

При последното инсталиране на ПМ се оказа, че досега мъжът ми е инсталирал една версия на Уиндоуса, а в последствие друга. Примерно досега е било на ХР, а после Уиндоус 7. Вече има и разлика и при ПМ при коя оперативна система ще се инсталира и трябва да се обърне внимание и на това. След като го разбрахме сетана номера. Но трябва да търсиш ПМ за твоята операционна система.

Е, в Троян, де! При Албенчето!   bouquet
Ще се сетиш ти! само дано ни приемат! Помня, че имаше голяма поляна и барбекю!
Ох, пиша едни справки по данъчна ревизия и пиша и тук. Дано да не объркам нещата.  ooooh!

# 635
  • Карлово
Ах ,благодаря ви !!!За 4-те открих промяната,а с 5- я ще се оправя някак си.

# 636
Здравейте, някой има ли схемата на гоблена "Молитва за дома"?
Тъй като съм съвсем начинаеща, този гоблен ми се струва лесен  Blush Намирам някаква схема в нета, но не мога да я принтирам  Rolling Eyes

# 637
  • София
Здравейте, някой има ли схемата на гоблена "Молитва за дома"?
Тъй като съм съвсем начинаеща, този гоблен ми се струва лесен  Blush Намирам някаква схема в нета, но не мога да я принтирам  Rolling Eyes

От тук ли го свали? http://www.8888bg.com/charts.php
Запамети си го на компютъра и го разпечатай оттам  Peace Ако символите излизат много дребни, раздели го на две части и си ги разпечатай. Ако нещо не се справяш, мога да ти го кача резнат на две части   Hug

Бачийска, пеперудите са уникално красиви!    bouquet

От утре съм отпуска, ако не ме сполети работа - ще бродирам, ще бродирам, ще бродирам....

Момичета, на първа страничка имаме РМ за ХР и за Уиндоус 7  Peace

# 638
  • Бургас
Ето я и моята Sara Moon

# 639
  • Шумен
did_tag много ти благодаря    bouquet
Estellia, Sisiyana, De4ko95 имате поща Wink
Благодаря!

# 640
# 641
Деси, точно от там, но нещо не се справям  ooooh! Как да си го разделя на 2 части?
И не разбирам как да определя цветовете, като символите на ключа са едни, а на схемата други?

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 20:02 от Radina

# 642
  • Шумен
Трябва ми схема за часовник . newsm78 Да ви се намира ? Вчера правих разместване в къщи  newsm28 newsm79 и накичих всички гоблени ,но китайския часовник седи и ме дразни ..  искам да го махна ,но мъжа ми е свикнал с него и не дава.Ако го  избродирам  хем ще имаме часовник хем и аз ще съм доволна ... smile3508 .

# 643
Магнитче и ключодържател от томболата Simple Smile Нещо все не мога да нагодя колко панама да отрежа. Или ще е голяма, или ще е малка, не са за мен тези миниатюрки. А опитвах какви ли не начини Simple Smile

# 644
Ах ,благодаря ви !!!За 4-те открих промяната,а с 5- я ще се оправя някак си.

Петия е S5200, най-отдолу на табличката го има.

Деси, точно от там сваляме винаги, когато се наложи, но този път има нещо сбъркано на друго място- в моя лаптоп!

шошкамошка, мноооого хубав и нежен става!

Miss Emerald Няма проблем, заповядай! 

Благодаря!   bouquet Идваме ли натам, задължително ще намеря начин да се видим, още повече, че ще бъдем само на 6 км от теб! И ще гледам да не е в жаркото лято, защото тогава и през нощта няма хладина!  Rolling Eyes

ИнаТ, остави ти панамата! Я какви са хубавки, нагласенки! Супер!

Общи условия

Активация на акаунт