БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 890
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Пейзажите са ми слабост,,но с този изглед от Жеравна останах без думи.
Огромен труд ,но си е струвало усилията.Благодарение на вас разбрах за съществуването на тази дизайнерка.Определено ми допадна мого .Като понамаля купа проекти от шкафа и онези воденици на Лукас дето обсъждахме  не отдавна много би ми било приятно да започна нещо голямо на г-жа ЧЕРНЕВА  Heart Eyes.
Поздравления и за другите показани красоти.
Инатче,и моето корабче е на 3/4 готово и останаха  половината конци  newsm78.

п.п.Нещо много празници се заредиха и все гости посрещам( много обичам гости) ,а покрай пролетното почистване имам и доста работа в градината съвсем спрях да шия.Само надничам от време на време и се радвам на показаното от вас.След Гергьовден обаче се вземам в ръце. Rolling Eyes Embarassed

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 10:12 от mamamari

# 301
Днес се боядисват яйца- ето моето творение- от едната страна: и от другата:

# 302
Чудни чудесии показвате !

Аз имам един въпрос може би към Вишенка ,това как се прави. В смисъл основата стиропор ли е пак ?

http://radikal.ru/F/s019.radikal.ru/i610/1204/6e/84746b82bebb.jpg.html

Весели празници на всички  Hug

# 303
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Снощи преди да си тръгна от работа писах, но явно съм изгасила компа преди да се осъзнае, че трябва да публикува и сега ми няма поста. Но сега пък пиша СТРАХОТНИ НЕЩА   bouquet

УНИКАЛНО........................
При Чернева няма грешка..............
Оригинал ли е? Май е излишно да питам, но все пак......

Наистина при Чернева всичко е изпипано, и гоблена е оригинал, лично съм го купила от нея.
Само дето Чернева го е предвидила с шито паспарту и в комплекта е описано, че се правят от всички страни по три квадратчета (от разграфената панама) Peace, а аз нямам търпение да го шия Blush Mr. Green. Така че като го слагам в рамка ще си избера и паспарту и после пак ще показвам.
Нещо подобно съм гледала в един друг форум и се обсъждаше май, че само цената на схемата е 50 лева. Картината е на български автор.  Дано да не бъркам нещо и да набедя някой човек неправомерно. Но труда си заслужава - прекрасен е, а като гледам не и малък. А повече инфо за тази дизайнерка някой може ли да даде?

Аз имам яйца за показване, да си обновя малко снимките, но нямам време да за да почна да качвам снимки.Дано сега в тези почивни дни намеря. Иначе мисля да си шия, че нещо от главоболие два дни вече не шия вечер като се прибера. Само се любувам на вашите неща. Прекрасни са.

# 304
  • Пловдив
ba4iiska, тук има инфо..............

http://www.goblenite.org/showthread.php?t=646

Когато питах за същият гоблен - около 200 лв беше комплекта, шие се 1/4, ~190цвята - смесени ..........

# 305
Благодаря на моргана за схемата!  Heart Eyes
ето и готовата пума
http://sdgalinela.snimka.bg/arts/gobleni.668843

# 306
  • sf
Браво, чудесна е!
И аз почнах моята,ама бавно ми върви, вчера се псувах,че си взех 16ка  ooooh!

# 307
Донсита, аз също смятах да шия втора пума на 16-ка. Я кажи защо толкова си се плюла  Laughing В смисъл, ако е проблем да си купя 14-ка.  Hug
galinelaа, чудесен избор на рамка, много ми допада!

# 308
  • sf
Много ми е ситна, а и черна  ooooh! по-трудно ми е.
но пък се получава добре. ама съм ушила едно облаче,де  Joy

# 309
  • Стара Загора
Благодаря на моргана за схемата!  Heart Eyes
ето и готовата пума
http://sdgalinela.snimka.bg/arts/gobleni.668843

СТРАХОТНА Е С РАМКА!

# 310
С рамка е чудесна пумата. Тези дни и аз ще взема моята рамкирана и ще покажа. Скъпичко е рамкитането-гоблена е голям, но пък си заслужава Heart Eyes. За рамкирането на моята платих 44лв Rolling Eyes Дано се получи добре.

# 311
  • Поморие
didida, къде рамкираш в Бургас? Аз съм най-доволна от художниците срещу Пиргос - цените и качеството са страхотни и дават много добри съвети кое подхожда.

# 312
Аз също рамкирам при художниците срещу Пиргос.Много съм доволна.Дават съвети-коя рамка би подхождала-а не гледат да пробудат по-скъпото. Peace

# 313
Аз моята пума я ших на аида 14, а рамката ми излезе 34 лв.

# 314
  • Троян
От два дни не съм влизала,и сте изписали много,сега почвам да чета,а ето и моите пеперудки т томболата ,току що завършени.Много се раздвам че успях толкова бързо  Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт