БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 878
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Албенка страхотни са ти пепрудите.Пожелавам на всички момичета весело посрешане на празника и весели пичивни дни.

# 316
  • Балчик
albenapd, невероятни са пеперудите. Heart Eyes

# 317
albenapd ,като истински са пеперудите.
Джемма,какъв размер са магнолиите?Искам и да ти благодаря че ми подаде ръка.Златна си!!!Само да минат празниците и ги започвам,но незнам кога ще ги свърша с двете зверчета вкъщи,които само търсят вниманието ми.

# 318
Чудни чудесии показвате !

Аз имам един въпрос може би към Вишенка ,това как се прави. В смисъл основата стиропор ли е пак ?

http://radikal.ru/F/s019.radikal.ru/i610/1204/6e/84746b82bebb.jpg.html

Весели празници на всички  Hug

По принцип - това руски и украински творения - ние (или те, аз вече не знам къде ние къде те)))) ползваме дървени яйца, ама нищо не ти прече да ползваш стиропор, само че не китайски, а немски или италиански Wink

# 319
  • София
От два дни не съм влизала,и сте изписали много,сега почвам да чета,а ето и моите пеперудки т томболата ,току що завършени.Много се раздвам че успях толкова бързо  Grinning 
ауууууууу, уникални са, newsm10 пеперудите са ми любими във всичките им разновидности, супер са.
Аз от няколко дни все не ми остава време да боцкам, но съм се наточила, ако не ми котка път, довечера да боцна малко

# 320
Днес аз не съм боядисвала яйца, но ви показвам моите НЕгобленови, (вече всички заедно):

А това е лично направено от моето мъжле, с което ми демонстрира, че можело безупречно и без гънки да се направят, (разбирайте - не съм била перфектна)!  Crossing Arms Laughing Дори му дойде на ум да му направи и стойка, а моите са си полегнали.  Grinning
(Петлето ми го подариха, купувано е)

И един специален поздрав за Херцогиня фон Дж-то  newsm51:
 (без бекстич) и  (завършено  Mr. Green ).

# 321
galle74, tomitooo къде е това Пиргос бе момичета newsm78 аз иначе съм от Бургас Rolling Eyes егати колко съм неориентирана.... hahaha Всъщност за първи път давам гоблен за рамка. В интерес на истината за един и същ профил(харесах си го) питах на три места. На едното място ми казаха 56лв., на другото 52 и на третото 44. Това в центъра - долу в подлеза на Театъра и по Фердинандова. Май ще трябва да ви пиша на лични Rolling Eyes, че да не се обяснявам тук Laughing

albenapd браво, бе момиче. Много си бърза, направо останах ей така newsm09. Много са красивички newsm53

# 322
Етапче  и от мен

# 323
С тази пума пак се зарибих, /покрай рамката/ на 16-ка наистина е една идея по-трудно. Обаче пък бодовете се получават много хубаво. Този път започнах от луната. Едновременно с нея шия и стълбичките с къщичките. Ох, пеперудите са страхотни!

# 324
  • Балчик

Джемма,какъв размер са магнолиите?Искам и да ти благодаря че ми подаде ръка.Златна си!!!Само да минат празниците и ги започвам,но незнам кога ще ги свърша с двете зверчета вкъщи,които само търсят вниманието ми.

размерът на панамата е 40 / 31 см;
на тази:

размерът е 31/32 см;

а на тази:

размерът е 30/31 см

# 325
Здравейте
Някой случайно има ли ключ за гоблена Майчино щастие на Милена стил? имам схемата но нямам ключ.

Аз имам това

Майчино щастие

Ключ на Милена стил с конци Ариадна

1 - 400 - 3 чилета
2 - 654 - 4 1/2 чилета
3 - 0000 - 2 чилета
4 - 666 - 1 1/3 чилета
5 - 655 - 2/3 чиле
6 - 657 - 1 чиле
7 - 659 - 1 чиле
8 - 690 - 2/3 чиле
9 - 099 - 1/2 чиле

Дано само не подведа някой - схемата ми е сканирана от МС

Мерси много  Hug

# 326
Бяло Цвете , страхотен човек си   bouquet

# 327
Бяло Цвете , страхотен човек си     bouquet

Blush
Ще ти дам телефона на свекърва ми!   newsm03  newsm47

# 328
давай го и ако много те ядосва заплашвай с мен  Mr. Green

# 329
Албенка, страхотни са и пеперудите и скоростта, с която ги уши!  smile3501

Бяло цвете, страхотни са ти яйчицата! А тази къщичка е направо малко бижу!
И аз днес не съм боядисвала яйца, в събота живот и здраве, но пък днес си довърших тези с бродираните мотивчета! Хората, за които са предназначени няма кой знае каква вероятност да си ги видят тук, но пък не ми се рискува и ще ви ги покажа на Великден!

ina., много добре се получава!

Общи условия

Активация на акаунт