БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 871
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, днес като един страхотен ентусиаст реших че ще шия гоблени, отидох и си купих, отварям вътре и - дива индия! Едни буквички, ама много много, после разбрах че отговарят на цветовете, ама да попитам нещо друго - какво означава да го шиеш 1:1 и 1:4, това не разбрах. Иначе в комплекта си има парче панама, както и конци и игли, ама се чудя от къде да започна и какво да правя. Предполагам че звуча като индианец видял кораб, но ако можете да ми кажете нещичко ще съм много благодарна.

# 331
krassymira, сподели кой е гоблена. Може би се шие смесено, за това пише и двата вида бод на него.  Thinking Аз съм много схваната в обясненията, но тук има момичета, които обясняват страхотно. Дай повече инфо за самия гоблен.  Peace

# 332
  • sf
красимира, ако можеш, снимай, да разгледаме. или поне кажи кой е гоблена.
и спокойно,не е сложно, ще помагаме

# 333
Залез край морето е гоблена, отстрани пише–Шие се: 1:1, 4:1, Комб. Малко по-късно ще кача снимки, а вътре има упътване, на което са изобразени няколко бода и там пише 1:1, 1:2, и 1:4. Нещо такова.

# 334
 Hug загубих ви

# 335
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Залез край морето е гоблена, отстрани пише–Шие се: 1:1, 4:1, Комб. Малко по-късно ще кача снимки, а вътре има упътване, на което са изобразени няколко бода и там пише 1:1, 1:2, и 1:4. Нещо такова.

Цитат
отстрани пише–Шие се: 1:1, 4:1, Комб

това е общата информация Simple Smile виж на кое от трите има знак  Hug 
след това виж в упътването как се шие и действай Simple Smile

този или този е залеза?

# 336
Нещо ви загубих Embarassed
А днес като не се прави нищо -дали в това нищо влиза и шиенето? Rolling Eyes

# 337
Вярно, че имало отбелязано една чертичка под 4:1, а гоблена е този от втората картинка. Много благодаря!

# 338
  • Пловдив
............................

аз лично от сутринта си шия мънистата на един гоблен, за мен не е работа, а удоволствие и разпускане..............

# 339
  • Brussels
Албена, пеперудите са невероятни, а ти си голям бързак Simple Smile
Аз съм още на фейчовците, колкото повече бързам да ги свърша, че ме сърбят ръцете да почна пумата, толкова по-бавно ми върви шиенето. Crossing Arms
И аз шия днес, бродирането е удоволствие, не работа. Работа е да зашием скъсаните чорапи на мъжете ни, например. Mr. Green

# 340
  • Балчик
Нещо ви загубих Embarassed

Ако си вярваща, дори не се докосва иглата. Абсолютно нищо не се прави. Днес е ден за страдание, както ако имате близък починал- тогава шиете ли?
Който не вярва обаче, си шие. Peace
За мен лично страстната седмица е единственото време в годината, в което не шия. По Коледа бих шила, но нямам време. Laughing

# 341
  • Стара Загора
Ох, момичета, а кажете ми работа ли е какво де да разшиваш!?! Това му се вика страдание! Не мога да не ви се оплача, защото преди малко установих, че съм шила с грешен цвят - и то доста! Само вие ще ме разберете! Гледам само да страдам, без да се гневя, поне днес да не допускам подобно чувство! 

# 342
  • sf
Аз шия когато имам време, не ме интересува какъв ден.
и като умре някой , пак шия. За мен това са отживелици от едно време.
обаче разшиването си е истинско наказание  Crazy

# 343
  • Троян
Мисля че шиенето е най -малкия грях  Laughing Как да не разботим,мвката ми е пълна,трябваше да сготвя,утре чакам гости и да поизчистя ooooh! няма почивка

# 344
  • Балчик
zori_man,много неприятно. Случвало ми се е , макар и на не голям брой бодове. Гледй от добрата страна, че си го открила навреме. Аз обикновено откривам, че съм изместила с едно квадратче всичко, когато вече е късничко и трябва да разшиваааам достичка. Ей, как го мразя товааааа. Да чукна на дърво, научих се да броя по-прецизно и не мис е случва толкова често.

Общи условия

Активация на акаунт