БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 464
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Didida ,иконата е станала страхотно!

# 676
Здравейте, момичета!  Hug
Ето ме и мен с етапче, бавно, но славно  Mr. Green:

и нещо сладко и готово за детска стая  Grinning :

Херцогиня фон Дж-то,  newsm51 !

Дойдоха ми още нови идеи и желания и направо се чудя кое след кое!  Crazy Как е възможно, уж си викам след всеки гоблен - сега вече ще се успокоя и ...открия нещо супер спешно  hahaha! И тази колекция, която ina ни показа ме отчая съвсем, задръстих си мозъка с мисли временно!  Laughing На всичкото отгоре пристигнаха и онези дечица, които търсех, сега ще се опитам за 1-ви юни да ги направя, стискайте палци!  Naughty

Браво за труда ви момичета!   bouquet
Особено ми харесаха фейчовците на Надето!   bouquet  Аз също не бях запозната с тази фирма.
didida ,рамката е много подходяща!   bouquet

Приятен ден на всички и приятно шиене!

# 677
Люска, в инструкцията пише да добавим малко бял бод в очите, където е маркирано с елипса, използвайки същия брой нишки, както при кръстчетата. С две думи, получава се нещо като едно бодче между средичките на две диагонални кръстчета от очите. Увеличи си схемата и ще видиш.

# 678
  • София
Вчера, като се прибирах от работа, попаднах на ей тази рамка в едно фото и ми се стори подходяща находка за по-голямата ми икона. Изпрах, изгладих и си рамкирах иконата снощи  Rolling Eyes мисля, че се получи добре.

http://media.snimka.bg/s1/0376/026996224.jpg?r=0

Много хубаво се е получило ,  голяма майсторка си .

# 679
  • UK/София

Radina, много се радвам да те видя и теб в тази тема! Hug

Аз пак съм с въпроси, съжалявам. Confused Зашила съм три гоблена с рози и ми трябват шрифтове на букви на английски, за да ушия имената на учителките.

Втори ден чета стари теми и търся с Гугъл схеми за коледните стиропорени топки които правите, но не откривам.Намирам само направените топки в други форуми, но не и схеми.Моля ви ми кажете под какво име и къде да ги търся, трябват ми спешно.

Завърших Гобленът на Анчор, но ще го покажа като изсъхне.

# 680
Благодаря момичета Simple Smile. Е, чак майсторка не съм Laughing но го направих отзад с конци - дърпах, кръстосвах.... ooooh! на Дименшъните в ключа описание по опъването мисля, че Джема беше показвала как се прави. Както и да е - щом ви харесва, значи не си личи, че аз съм го дърпала Joy
Биляна ето тук качих букви
http://didida74.snimka.bg/arts/shema.648450.26996826
Бяло Цвете много е свежа и ярка тази детска мини стаичка Heart Eyes , а и другия обещава да се получи красив. И мойте планове се объркаха с тези Дименшъни. Ина виновна си - мисля, че барбекюто трябва да се състои в твойта градина cheers Drunk Wine Glass

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 14:00 от didida

# 681
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета, нещо с тази пролет на вън и многото работа почти не влизам, но сега си влезнах да се похваля!
 Wink
Преди пет минути си направих поръчка в 123 http://www.123stitch.com/cgi-perl/itemdetail.pl?item=K35173
нали го нямаше известно време този гоблен, и като видях не се сдържах.  Mr. Green

# 682
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте момичета,
много красиви неща излизат от златните ви ръце. Аз периодично преглеждам темата, но т.к. не шия редовно писах в първите теми и след това спрях. Имам ушити няколко малки гоблена, но със стария гобленов бод. В момента много ви се възхищавам на ушитите "Дименшъни", дори си харесах Белите рози и Скалистия бряг. Струват ми се много трудни, но бих искала да опитам и за да не ми е много трудно и с окомплектоване реших да си закупя оригинал. Видях, че сте купували от тук:
Аз лично съм копувала Дим. от този сайт http://www.123stitch.com/dimenskits.html  става лесно и доставката не се бави,нищо че иде от Америка.
Бихте ли ми казали как става плащането и до всички градове ли в България доставят. Някой път чета, че се минава и през митница. Просто да напишете за каквито поробности се сетите свързани с поръчката и доставката от този сайт. Благодаря ви предварително.
Желая ви много приятни минути с любимото занимание.
пазаруване в 123 е супер лесно.
Въвеждаш номера на Viza твоите данни адреса и се приема поръчка даваш и имейла си, на който идва писмо че поръчката приета, а после и писмо че изпратена после чакаш известие от пощата.  За доставката ти взимат пари още пир поръчка.
Аз лично си направих отделна Виза на която внасям пари преди поръчката.  Peace Щото ми е страх да давам данни за карта на която например ми превеждат заплата. Дори визата за пазаруване ми е от друга банка.

# 683
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Биляна, вчера шошкамошка пусна шрифтове. Дано ти помогнат и тези на didida
Ето шрифтовете които имам аз, сред тях е и този който търсите Hug

Ина виновна си - мисля, че барбекюто трябва да се състои в твойта градина cheers Drunk Wine Glass

Моля, моля! Дайте да направим график, че от толкова партита няма да можем да подхванем гоблените.  Laughing

# 684
         Мили момичета,обръщам се с ГОРЕЩА молба към шиещите и обичащи Дим.
      Дали на някоя от вас в архива не се спотайва ключ в ДМС на"Бистрото"?
          Никак не ми допадат оригиналните конци Rolling Eyes...   

# 685
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
         Мили момичета,обръщам се с ГОРЕЩА молба към шиещите и обичащи Дим.
      Дали на някоя от вас в архива не се спотайва ключ в ДМС на"Бистрото"?
          Никак не ми допадат оригиналните конци Rolling Eyes...   

На мен ми се "спотайва" newsm08 пренабор в ПМ. Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=186c893039

# 686
Аз нямам барбекю  Laughing, имам оребрен тиган , иначе снощи посяхме трева на двора  тип за футболно игрище  Joy и миналата година правихме плътна ограда откъм един съсед .
Добре сте дошли ,само да се организирате , ще измислим нещо Hug

# 687
  • Пловдив
Аз нямам барбекю  Laughing, имам оребрен тиган , иначе снощи посяхме трева на двора  тип за футболно игрище  Joy и миналата година правихме плътна ограда откъм един съсед .
Добре сте дошли ,само да се организирате , ще измислим нещо Hug

То барбекюто не е нужно, става и в леген с дървени въглища и решетка отгоре...................... , двор да има и мерак

# 688
 Joy Ина и аз имам оребрен тиган Joy Като съберем два-три тигана....барбекю не ни трябва Sunglasses

# 689
Нямате проблеми , аз съм доста далече от някои от вас , но се задават доста почивни дни и сега ,и покрай 24-ти май ,аз засега няма да пътувам никъде Peace

Ако искате и тук

http://spahotelholiday.com/bulgarian/?gclid=CIK9lK3Dza8CFYnO3wod13-iZQ
Водя децата на басейн понякога .
Мога да попитам дали правят някакви отстъпки за групи , понеже ходят там деца на зелено училище

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 15:52 от ina.

Общи условия

Активация на акаунт