На море в Турция - тема 18

• 116 454
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, аз искам да попитам има ли екскурзии до Турция за по-малко от 7 нощувки, 4-5 някъде? Аз не можах да открия...
Благодаря предварително!  Hug

До Истанбул или за празниците пускат по-кратки Peace

# 391
Здравейте, аз искам да попитам има ли екскурзии до Турция за по-малко от 7 нощувки, 4-5 някъде? Аз не можах да открия...
Благодаря предварително!  Hug

До Истанбул или за празниците пускат по-кратки Peace

Можеш ли да ми дадеш някакъв линк?

# 392
  • София
Мерси !  Hug
п.с.Е 180 лв. за 2+2 за делфинариум май няма да дам (нещо съм свикнала на суми като за двама възрастни само  Mr. Green). Иначе цените са същите като отпреди 2 г .

Абе с едно такси може и наполовина да излезе....
нали  Twisted Evil

# 393
Поздрави на всички от Дидим!

Във кой хотел сте?  Разкажи малко , че и ние сме в очакване , след 1 месец сме там.

# 394
# 395
Аз чакам тазгодишни впечатления от Онирия Кларос и Голф & спа Кушадасъ - това са двата хотела , които резервирахме Wink По специално ме интересува Голф-а, защото е нов и никъде нищо няма ...

Отзиви за Голф-а ще има скоро,на 25 заминавам за там.

# 396
  • София
Извинете ме,но какво означава - tum bolge  newsm78

според мен значи, че предлаганата екскурзия важи за всички региони.

# 397
  • София
Да,и аз така го преведох с Гугъл преводача,ама да питам Wink.Като ми е слабост Кападокия,някой да има представа Кемер -Кападокия колко време се пътува и въобще колко км е?Струва ми се,че е доста голямо разстоянието за еднодневна екскурзия.

# 398
  • BG
Ние сме в чуденка кой да резервираме - Сюрмели или Голф и Спа. Тази вечер трябва да решим, защото няма време, утре е резервацията, а на 25. 05 пътуваме. За Голфа ми казаха, че е по-скоро като на планина  newsm78 ....

# 399
  • Бургас
Аз чакам тазгодишни впечатления от Онирия Кларос и Голф & спа Кушадасъ - това са двата хотела , които резервирахме Wink По специално ме интересува Голф-а, защото е нов и никъде нищо няма ...

Отзиви за Голф-а ще има скоро,на 25 заминавам за там.
Ние на 18.05 Peace

# 400
  • Beyond the Frontiers
Ние сме в чуденка кой да резервираме - Сюрмели или Голф и Спа. Тази вечер трябва да решим, защото няма време, утре е резервацията, а на 25. 05 пътуваме. За Голфа ми казаха, че е по-скоро като на планина  newsm78 ....

Сюрмели има хубав плаж - и май с това се изчерпват +. Аз бих рискувала с нов хотел.

# 401

Сюрмели има хубав плаж - и май с това се изчерпват +. Аз бих рискувала с нов хотел.
Аз също бих избрала новия хотел. Това, което чета за него е, че има басейни и шатъл до морето /не помня на колко минути/. smile3501

# 402
Много ви моля за бърз и основан отговор коя от офертите е по-добра да заведа приятелката... Simple Smile

Бодрум:
http://bg.kolektiva.net/travel/pochivaj-v-bodrum-turcija-nauchi- … aid=4e53546f91977

Аланя:
http://grabo.bg/noshtuvki-all-inclusive-v-antaliia-i-samoleten-b … 6540&affid2=7

Силно се надявам, че линковете не пречат на модераторите, защото това в никакъв случай не е реклама на съответните сайтове, днес трябва да платя една от двете екскурзии, какво виждате ценово са еднакви, това е бюджета които мога да отделя. Изчетох много мнения от вас в стари теми, едни харесват, други не, наистина се обърках. Изчетох из интернет отзиви за хотелите, не са нищо особено, но се надявам, че все пак ще са по-добри на живо. Препоръчайте ми като романтична атмосфера за млади хора къде е по-хубаво? Романтина, заведения, дискотеки, допълнителни екскурзии? Изключително благодарен съм Ви за всички отговори.

# 403
Жалко, явно няма да получа преки впечатления от посетители. Simple Smile Благодаря все пак. Simple Smile

# 404

AAvramov -Аз нямам преки впечатления ,но ще споделя мнението си .Хотелът в Алания изглежда малко по-луксозени и  е на брега на морето ,но едва ли млади хора ще намерят там романтика ,атмосфера и допълнителни екскурзии. Този в Бодрум е на голям баир и 600 м от морето ,изглежда доста по-скромен,но има предимсвото да е в Гюмбет и много близо до Бодрум.А там определено има романтика ,дискотеки и т.н.За по-активна почивка аз бих предпочела Бодрум-там определено има неповторима атмосфера,но вие най-добре знаете какво търсите.Приятна почивка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт