Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 129 827
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Кой дезинфектант? Аз ползвам от известно време Медикс Реизър - бива, сега взех и от ДМ -Денк мит - също е ОК.

# 601
Същия, но мисля, че видях два вида от него, може и да се бъркам. Аз взех цикламената опаковка, на етикета с големи цифри и букви пише: 100% дезинфекция. Дори мирише приятно.  Peace
Забравих да добавя, че преди да ми беше свършил обезмаслителя Мелъо, имах малко на дъното, добавих ябълков оцет, напръсках фугите в банята, душ кабината, оставих за малко, и после лъснаха. Обаче и аз потърках малко, с четка за зъби.  Laughing

# 602
  • ВАРНА
С какво си чистете ламината?С каквото и да чистя ми остава на петна.Стирката ми е най-обикновенна и я подновявам постоянно,но не чисти добре пода.Ако СТИЙМ МОПА става за ламинат мисля да го купя.Гаджето ми произвежда паркет,а аз не мога да го изчистя Simple Smile

# 603
С какво си чистете ламината?С каквото и да чистя ми остава на петна.Стирката ми е най-обикновенна и я подновявам постоянно,но не чисти добре пода.Ако СТИЙМ МОПА става за ламинат мисля да го купя.Гаджето ми произвежда паркет,а аз не мога да го изчистя Simple Smile

Аз съм много доволна от Emsal. Преди ползвах на Медикс универсалния, но понеже ламината е една странна шарка, не ми е правело впечатление, че се замазва. На скоро четах, че хвалят този Emsal и реших да го взема. Направо лъсна ламината.  Peace
Ако искаш го пробвай. Имаше и добри отзиви за Медикс за ламинат.

http://www.google.bg/imgres?hl=bg&sa=X&biw=1280&bih= … &ndsp=25&
ved=1t:429,r:1,s:0,i:71

http://vasilevsisin-ltd.com/index.php?page=shop.product_details& … mart&Itemid=8

# 604
  • София
Още един глас за препарата на Емсал за почистване на ламинат  Simple Smile

# 605
Ламината чистя с Грюн грийн - екологичен е. Води се и за ламинат, и за паркет. Като си направя разтвор минавам и балатум, и ламинат, теракот и гранитогрес. Имаме доста настилки в нас. На ламината си признавам, че търкам малко, т.е. минавам със стирката няколко движения, защото на дневна светлина се виждат едни петна, как да ги обясня... като мазни стоят и ме дразнят. Явно почиства, защото после не ги виждам до следващото чистене, но в нас сме 5 човека и се цапа колкото и да се пази.

Най-вече го ползвам заради екологичността. С малко дете сме, понякога пълзи по земята и гледам да избягвам колкото мога агресивните химии. Ползвам го вече почти година, често мия, използвала съм досега около 3 препарата.

# 606
+1 за Медикс . Има за паркет и ламинат, не за универсалния. В къщи са 68 квадрата само с ламинат, един и същ модел - светъл с лек релеф - всичко се изчиства  и лъсва с обикновенния моп от тези сините.

# 607
Имаш предвид от тези цилиндричните мопове, които се топят във вода и омекват ли? Аз мислех, че с тях чистенето става само с чиста вода. Или става дума за обикновените мопове на лентички които са?

# 608
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Предполагам, че става дума точно за сините, които се топят във вода... Аз моя си го ползвам в препарат и нямам проблеми.Само с вода определено няма същия ефект.За паркета сега съм с Медикс и върши работа, но искам да опитам така хваления препарат на Емсал  Rolling Eyes

# 609
Аз чистя само с обезмаслител  Меглио-много съм доволна!  Laughing

# 610
Аз чистя само с обезмаслител  Меглио-много съм доволна!  Laughing

Кое, ламината ли?

# 611
  • Варна
Аз само да похваля магическата гъба на Фино - изчисти ми безпроблемно стената в коридора, която беше замърсена от обувките.

# 612
Имаш предвид от тези цилиндричните мопове, които се топят във вода и омекват ли? Аз мислех, че с тях чистенето става само с чиста вода. Или става дума за обикновените мопове на лентички които са?

Да, да...точно за тези,които омекват във вода. Имам котка и тези, които са с лентичките се набват с косми точно за едно чистене и не стават за употреба.

# 613
Аз ще взема да пробвам с препарат моя син моп, щом сте доволни. Досега мислех, че може да се чисти само с вода, иначе се разпенва до безкрай. Аз пък имам куче, което нанася доста боклуци и цилиндричния моп ми обира доста по-успешно мръсотията.

# 614
  • до най-прекрасния мъж
Синият моп става и с препарат, но се слага по-мъничко от препарата. Навремето чистех само с такъв, докато не открих лентите от не тъкан текстил и не минах на тях. Те са още по-добри, но пък наистина бързо се оплитат с косми от хора и животни.

Общи условия

Активация на акаунт