Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 129 728
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
  • UK
Ми, не съм се замисляла newsm78
А, пък и повечето храна е пакетирана. А и честно казано , не го мия кой знае колко често, само стъклените рафтове мия всяка седмица.

# 16
  • София
Запис и от мен  Hug

Благодаря за новата тема, marini   bouquet

Кажете с какво се почиства до искрящо бяло хладилник отвън, без риск от захабяване на повърхността?

Мъжът ми донесе един препарат- спрей, който пробвах в събота и останах очарована! Довечера ще проверя и утре ще докладвам  Peace
Чакам доклада  Laughing Hug Благодаря за другите мнения, ще прегледам още веднъж и ще си харесам някой препарат.

Вчера купих пяна W5 за почистване на WC и таблетки против котлен камък, пак W5, пак за WC - от Лидл. Пяната е жИстока - просто искри пускаше тоалетната чиния, след като напръсках, изчаках две минути и минах с четката. Евтин продукт, от който съм доволна.

# 17
  • София
За плочките в банята използвам бял CIF за почистване на баня. Страхотно почиства  Peace

# 18
С Циф чистя хладилника, но бих пробвала и друг препарат, ако предложите

# 19

За отвън ли говориш?

# 20
  • София /Абсурдистан
И аз ползвам ЦИФ за какво ли не, според мен за всичко става. Хладилника отвътре последно го мих с домакинската паста на Дионис, а рафтовете - с препарат за прозорци, че това имах под ръка, изми се супер. Сега купих много от продуктите на Дионис и много съм доволна. За прозорци ползвам техния препарат, чисти отлично.

# 21

За отвън ли говориш?
И вътре, и вън

# 22
Бре, днес се записах в четири нови теми.
Много пишете бре, дали не се появи култура за ползване на тез неща Grinning

# 23
  • София
При такива будители като теб и Гес - нищо чудно  Grinning

# 24
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Бре, днес се записах в четири нови теми.
Много пишете бре, дали не се появи култура за ползване на тез неща Grinning

Дедо,аз чета и се уча от теб, чери и гес...как няма да се заформи култура  Grinning
Снощи ползвах препарата за почистване на пералня на Gruen Green ... доволна  Hug

И честит празник на всички именници   bouquet

# 25
Лече-Буболече

Опита ли да търкаш с пемза? При мен това помогна  Peace
При нас препаратът за прозорци се състои от вода и оцет 

# 26
  • До морето :)
Запис, да ви следя   bouquet

# 27
Запис и от мен  Hug

Благодаря за новата тема, marini   bouquet

Кажете с какво се почиства до искрящо бяло хладилник отвън, без риск от захабяване на повърхността?

Мъжът ми донесе един препарат- спрей, който пробвах в събота и останах очарована! Довечера ще проверя и утре ще докладвам  Peace
Чакам доклада  Laughing Hug Благодаря за другите мнения, ще прегледам още веднъж и ще си харесам някой препарат.

С извинение за закъснението - ето го препарата - 1 и 2 .

# 28
Кое е по-добро за почистване на баня Медикс Рейзър или Пулирапид? Медикса изглежда по-лесно се нанася, но дали почиства лесно и добре?

# 29
ползвал ли е някой този препарат за банята  /Най в дясно/? Оставам с мпечатление, че е съвсем нов

Общи условия

Активация на акаунт