Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 418
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Вероятно е този
http://freshaktiv.eu/43/45/164.html

Да, Sourcherry, след почистване с Доместос съм като маносана, но с други продукти търкам до припадък, затова предпочитам с едно минаване на гъбата да приключа. Надявам се Грюн Грийн да е качествена алтернатива  Simple Smile

# 211
Да, това е препарата и е наистина качествена алтернатива. Най-малкото, защото чисти идеално, биоразградим е и не ни съсипва здравето и природата.

# 212
  • София
Страшно доволна съм от универсалния препарат за под и всякакви твърди повърхности Грюн грийн - мие чудесно, мирише приятно.
Фуги почиствам с препарат за баня на същата фирма. Ползвам и мека четка.

присъединявам се на сто процента - и двата препарата са супер; този, който е с пръскалка за плочки чисти чудесно всичко, включително фуги, като нито натискам особено, нито изчаквам да се разкисва Peace

Даже искам да благодаря на момичетата в темата, които споделиха за тази марка - откакто си взех почти всичко от серията, направо се родих Simple Smile

# 213
  • Бургас
Страшно доволна съм от универсалния препарат за под и всякакви твърди повърхности Грюн грийн - мие чудесно, мирише приятно.

присъединявам се на сто процента - и двата препарата са супер; този, който е с пръскалка за плочки чисти чудесно всичко, включително фуги, като нито натискам особено, нито изчаквам да се разкисва Peace

Даже искам да благодаря на момичетата в темата, които споделиха за тази марка - откакто си взех почти всичко от серията, направо се родих Simple Smile

Ще се засиля и аз към Карфур тогава.
От хапчетата им за миялна съм изключително доволна!

# 214

Ще се засиля и аз към Карфур тогава.
От хапчетата им за миялна съм изключително доволна!

и аз се включвам с похвалите за Грюн Грийн. Няма техен препарат от който да съм недоволна. Но забелязах, че в Пикадили няма избор.

# 215
  • София
Ще се запътя и аз. Жалко, че дадох сума пари за 2 торби препарати преди дни.
С Доместос се надрусах като бях бременна в 6-тия месец. Изгори ми хранопровода и 3 дни се оригвах на хлор Tired

# 216
Уф, при бременност е изключено да се ползват хлорсъдържащи. Ама отде да знаеш.
Аз преди години с белина си излекувах хрема - влязох да чистя по душа с четка и белина гел и така се обгазих, че вируса в носа ми покяса от раз.

# 217
  • Пловдив
Вчера се сдобих с препаратите на Грюн Грийн. Още не съм пробвала в банята как се държи, но този за стъкло мирише просто божествено. Само мия насам натам да ми мирише.  Blush

# 218
Да, за стъкло е много приятен, за под - също. Верото им е разкошно също, че и много икономично.
А препаратът за баня мирише на лимони и треви Heart Eyes.

# 219
От както намерих тази тема, вече няма място в шкафа за препарати Simple Smile Сега и Грюн Грийн - ите трябва да се купуват. Ама то не е една беля, и чистене трябва. Аз от мерак да пробвам този и онзи препарат съм зачестила с чистенето.

# 220
С прането е същата работа. С тази разлика, че си пера, както преди - обилно, но купувам прахове и течни+омекотители като побъркана.

# 221
С прането е същата работа. С тази разлика, че си пера, както преди - обилно, но купувам прахове и течни+омекотители като побъркана.

Заобикалям от далече перилната тема, че ще стане страшно. Simple Smile

Да не е само спам. Онизи ден си купих едни препарат от ДМ за мивката (от алпака)  в кухнята. Кремообразен е в сиво шише. Много хубав лъсна, но се навря в основата на батерията и на дозатора за веро и не мога да го отмия. Сигурно няма да го ползвам повече.

# 222
Освен в Пикадили и Карфур къде другаде мога да търся препаратите на Грюн Грийн? Вчера ходих до близкия Пикадили, но ги нямаше, а Карфур ми е доста далеч. В ДМ дали няма да ги намеря  newsm78

# 223
В ДМ ги няма.

# 224
Някой беше пуснал линк за он лайн поръчка на Грюн грийн. Може ли да ми помогнете да я намеря, че нещо не успявам.

Общи условия

Активация на акаунт