Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 347
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
А с какво чистите трайни петньосвания върху хромирани части (смесители, бутони на казанчета и т.н.)?
Но не точно замърсявания, по-скоро като корозирало стои и не може да се изчисти с нищо Close.

Това е варовик.
С препарата, на който пуснах снимка на предишната страница.
върнах се на предишната страница и не видях линк. нещо се обърках с тези цитати кой на кого е. може ли пак името на този препарат.

# 451
Най-сетне намерих Gruen Green за подови повърхности. Пише, че е безвреден и става за всякакви повърхности, вкл. паркет и ламинат. Малко съм предубедена за ламината, но ще рискувам...
Апропо, в магазин Карфур на Илиенци специално от Грюн Грийн продуктите имаха още веро и таблетки за съдомиялна. А отделно, има така любимия син Корал за цветно пране на цена 10 лв. Simple Smile

аз ползвам препарата за под вече цяло лято, и на плочки, и на ламинат и съм доволна - хубаво мие, мирише добре (на портокали), на ламината нищо му няма Simple Smile

исках да те питам, кой е този син Корал за цветно пране?

Мина фон В., от къде купи препарата на Грюн Гриѝн?

в Карфур го има. Аз го ползвам вече цяла година не само защото е екологичен, а и се води универсален.В къщи имам и ламинат, и гранитогрес, и теракот, и врачански камък по едни стълби. Не мога да сменям кофата за всяко.

# 452
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А с какво чистите трайни петньосвания върху хромирани части (смесители, бутони на казанчета и т.н.)?
Но не точно замърсявания, по-скоро като корозирало стои и не може да се изчисти с нищо Close.

Това е варовик.
С препарата, на който пуснах снимка на предишната страница.
върнах се на предишната страница и не видях линк. нещо се обърках с тези цитати кой на кого е. може ли пак името на този препарат.

Скрит текст:

# 453
И аз не намерих отговор на моя въпрос и затова ще попитам тук...трябва ми препарат за почистване на фурна...по-точно на стъклото на фурната...някакви предложения?   bouquet

С риск да стана досадна ще отговоря пак - домакинската паста на ДИОНИС. Безотказно действа не само за стъклото, но и вътре, скара, стени на фурна; също така стъклокерамичен плот, аспиратор, мивки.....
Успех!

# 454
  • Бургас
И аз не намерих отговор на моя въпрос и затова ще попитам тук...трябва ми препарат за почистване на фурна...по-точно на стъклото на фурната...някакви предложения?   bouquet

С риск да стана досадна ще отговоря пак - домакинската паста на ДИОНИС. Безотказно действа не само за стъклото, но и вътре, скара, стени на фурна; също така стъклокерамичен плот, аспиратор, мивки.....
Успех!

А аз съм супер доволна от К2R. Направо не мога да повярвам, че такова чудо съществува. Напръсках, оставих 24 часа фурната - всичко се изчисти идеално, само избърсах после с гъба. И стъклото, което се беше захабило и не успявах да изчистя с нищо друго преди това.

# 455
Tintina, от къде в Бургас го взе това К2R? Бях си наумила да вземам Сано черна помпа, но сега като ви чета, ще търся к2r. А какво представлява? С помпичка ли е или като дезедорант?

И още нещо да ви питам. С какво почиствате мивката от алпака? Моята се води микролен и стои на петна като изсъхне водата. Лъскам я с един препарат на dm, с който почиствам банята, но ме притеснява да не взема да я повредя нещо. Пък и не мирише особено приятно, та си търся нещо ново и качествено.
Голяма мания ми станаха тези препарати Simple Smile Шкафът вече ми е препълнен.  ooooh!

# 456
  • Варна
Аз и аз искам да попитам откъде взимате K2R  bouquet

# 457
  • Варна

Да, ползвам това http://shopthebest.eu/product/1941/almawin-preparat-za-izbelvane.html
и това http://shopthebest.eu/product/1939/almawin-bio-aromatizator-125-ml.html
Доволна съм и от двете. Това за избелване е страхотно, пробвала съм го върху кръв и пожълтяла бяла блуза под мишниците - върши страхотна работа. Ароматизатора също е ок, дрехите на детето миришат приятно и чисто.

Извинявам се за двата поредни поста, но искам да попитам този препарат за избелване как се използва...вчера го получих, но на етикета няма начин на употреба...и може ли да се използва върху цветни дрехи...мъжът ми има няколко цветни фанелки с петна от пот и не знам дали мога да ги третирам с този препарат.   bouquet

# 458
  • Варна
Освен че и аз се включвам на опашката за K2R, искам и да питам как да махна ръжда от една бяла пола?

# 459
  • Бургас
Освен че и аз се включвам на опашката за K2R, искам и да питам как да махна ръжда от една бяла пола?

От "Метро" го купих КР-а. На най-долните рафтове го слагат при препаратите.
Като дезодорант е - пръскаш и покрива с една плътна бяла пяна повърхността. Наистина е уникален препарат, а колкото повече го оставиш, толкова по-добре.

За полата - ако е памучна или ленена, пробвай с малка капка кислол (от гръцкия най-добре). Обаче внимавай - веднага започва да избелява и измий много бързо.

# 460
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,
варовик чистя с един препарат на Перилис - . Не знам дали сте го коментирали назад в темата, но е вълшебен. Не се справя единствено с много стари и упорити наслоявания от варовик, но предполагам след няколко опита ще стане и с тях. Хубавото му е, че е гел и се задържа по повърхността, а не изтича в канала като другите подобни.

# 461
  • Варна

От "Метро" го купих КР-а. На най-долните рафтове го слагат при препаратите.
Като дезодорант е - пръскаш и покрива с една плътна бяла пяна повърхността. Наистина е уникален препарат, а колкото повече го оставиш, толкова по-добре.

За полата - ако е памучна или ленена, пробвай с малка капка кислол (от гръцкия най-добре). Обаче внимавай - веднага започва да избелява и измий много бързо.
Тюх! Само в Метро ли го има, че ми е много далеч  Tired
Благодаря ти за съвета за полата   bouquet

# 462
  • Варна
Мисля, че съм го виждала в Елитис
ама не гарантирам  Blush

# 463
Jorjeta препарата за избелване на Алма уин ползвам така:
- за петна от кръв: накисвам в леген с вода и около 1 с.л. от препарата, после изпирам
- за петна под мишниците на бяла блуза: накисвам в легана, престоява около 2-3 ч. и после на ръка търкам малко (въпросната блуза, която третирах така беше с много стари и наслоени петна под мишниците, от сухия дезодорант - изпра се доста добре, не стана като нова под мишниците, но сравнение с това което беше е супер)
- друг случай с кръв по чаршафите на малкия (беше му протекло от нослето една нощ) - чаршафите в пералнята, 2 с.л. от препарата и обичайния прах за пране - бяха се изпрали перфектно без следа от кръв и то на 40 градуса.
Можеш да си го ползваш по твое осмотрение. Знам, че става и за цветни дрехи. Опитай върху една от цветните блузи на мъжа ти за да видиш какъв ще е ефекта. Може и в пералнята да се добавя при всяко пране някакво количество от препарата - примерно 1-2 с.л. + обичайния перилен препарт.
Това е от мен. Успех!  Simple Smile

# 464
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

има го и в Елитис

Общи условия

Активация на акаунт