Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 349
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • до най-прекрасния мъж
Бонели, това след ремонт ли е? Поне на мен така ми прилича. Ако е така, първо почисти със суха кърпа или дръпни с прахосмукачка да падне голямата пепел, после мини с влажна кърпа, напоена с вода и оцет, но да е добре изстискана. След това ти препоръчвам да потърсиш има един препарат Мебелин се казва и представлява една мазна течност. Мажеш с нея, полираш, чакаш до следващия ден да попие дървото и обираш остатъците. Но внимавай, че е доста мазно. Навремето секцията ми ставаше като нова - ПДЧ с естествен фурнир. Като гледам твоята е такава. Този препарат подхранва дървото много добре и заличава дребни несъвършенства по него. Иначе за поддържащо почистване е това, което ти казах преди.

# 481
  • София

Мина фон В., от къде купи препарата на Грюн Гриѝн?

в Карфур го има. Аз го ползвам вече цяла година не само защото е екологичен, а и се води универсален.В къщи имам и ламинат, и гранитогрес, и теракот, и врачански камък по едни стълби. Не мога да сменям кофата за всяко.
извинявам се за късното включване - точно както Енито го е написала - от Карфур го взимам и съм доволна, че е универсален - само в хола са ми 3 вида настилки Peace

# 482
  • Там, където ме обичат
Какво да ползвам за измиване на съдомиялната? Филтърът често се затлачва, та искам една профилактика да направя.

# 483
  • Варна
Има специални препарати - подробности в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613424.0
Четох я по диагонала по едно време. Имало и по-евтини препарати, но миришели лошо и не изчиствали толкова добре.

# 484
  • Варна
Много съм доволна от K2R...напръсках, оставих една нощ и после само избърсах резултата е идеално чисто стъкло Simple Smile   bouquet

# 485
  • Там, където ме обичат
Какво да ползвам за измиване на съдомиялната? Филтърът често се затлачва, та искам една профилактика да направя.
  bouquet
Отивам да търся.

# 486
странно, аз вече 8 г. я ползвам и никога не съм я мила със специален препарат; просто знам, че е хубаво понякога да се пуска само леко напълнена и тя се измива от препарата за съдове; а филтъра да ти се затлачва да не би много хранителни остатъци да оставяш и по едри newsm78

# 487
  • Там, където ме обичат
странно, аз вече 8 г. я ползвам и никога не съм я мила със специален препарат; просто знам, че е хубаво понякога да се пуска само леко напълнена и тя се измива от препарата за съдове; а филтъра да ти се затлачва да не би много хранителни остатъци да оставяш и по едри newsm78
Не, но ми се изписва грешка 20, т.е. или дренажната тръба е прегъната или филтъра затлачен, затова.

# 488
Чета темата с голям интерес и искам да изкажа на всички благодарности, най-вече на Sourcherry. Понеже аз съм лош потребител, в смисъл не, че не потребявам неща, напротив, но не се задълбочавам, но реших да потърся повече информация тук и открих страхотни за мен неща, както и в темата за праховете. Открих си и моето магазинче и изобщо радостна чистница съм и още веднъж ви благодаря.

# 489
  • София
Искам да попитам, дали знаете нещо, което разтваря фугираща смеска?

# 490

Не мога да ти цитирам точното име, че в момента не съм в къщи - в Бриколаж при препаратите, непозната специализирана марка с няколко вида, единия препарат е точно за фугин и цимент.

# 491
Привет,

Бихте ли могли да ме насочите към препарат, който успешно да почиства захабена пластмаса. Става въпрос за тази в хладилника, пластмасовите части на пералнята, капака на тоалетната. За хладилника пробвах спрейовете на бекман и хейтман - не ми вършат работа. В предната тема пишеше за домакс на домал, ходих до Метро, не открих такъв препарат, ако може насока, откъде да се сдобия с него. Трябва ми нещо, което наистина работи. Срещу нас има магазин за паралелен внос, препоръчваха ми някакъв препарат бил "про", но така и не взех, преди да ме посъветвате.

Мерси за насоките!

Поздрави на всички!

# 492
  • София

Не мога да ти цитирам точното име, че в момента не съм в къщи - в Бриколаж при препаратите, непозната специализирана марка с няколко вида, единия препарат е точно за фугин и цимент.
Може би говориш за Mellerud?

Привет,

Бихте ли могли да ме насочите към препарат, който успешно да почиства захабена пластмаса. Става въпрос за тази в хладилника, пластмасовите части на пералнята, капака на тоалетната.
Ако става въпрос за почистване на пластмаса - Астониш има препарата за почистване на PVC дограма - евентуално с него да пробваш?  newsm78

# 493
Аз пък снощи се сетих да ви питам с какво мога да почистя малките кухненски уреди. Миксер, тостер, ел.кана, робот и фритюрник ми са бели и гледам, че започнали да стават жълтеникави. Не са мръсни, а самата пластмаса си е сменила цвета. Дразни ме.
Сега като прочетах питането на FlameElement , май търсим едно и също нещо.

# 494
Изглежда да. Точно за пожълтяла, почерняла, захабена пластмаса иде реч. В един момент на умопомрачение дори си мислех да напръскам с k2r, разубедиха ме овреме  Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 10:10 от FlameElement

Общи условия

Активация на акаунт