Милата ми тя, толкова впечатления й се насабраха наведнъж, че не знам дали се потресе от вкуса или от усещането за различна консистенция в устата. 

Добре си изкарахме аз цял след обед бях в кухнята
На вечеря тя се забавлява с браточед си, беше и много интересно. Вчера за пръв път омесих питка сама, мноого съм доволна
Сега ми се иска за Великден да направя козунак, някой да има лесна рецепта за козунак, която да е подходяща за начинаещи в козунакоправенето?
Знам че има само 4исто месни пюренца добавки, но в нета намерих инфо само за такива на сънвал, ооо сега се сетих-май има6е и на baby love на ДМ, права ли съм?
А ти не се сдухвай. Дано мъжът ти бързо си намери работа, или по4нете нешо ва6е. Но за собствения бизнес напълно споделям мнението на Деси Енчева
Изключително важни са контактите за намиране на клиенти.
И ММ имат семеен бизнес-печатница, но толкова са затихнали нещата напоследък.... няма клиенти, а те дават много ниски цени за печат. Ако някой от форума има нужда да му се напечата нещо-може да се обръща към нас-това ствсем сериозно

Важното е, детето да се изведе на вън, а и аз така си почивам, защото навън кротува, а у дома ме побърква. Ходя в близкия парк, сядам като самотна кукувица на една пейка, вадя си термоса с кафето и почвам да чета Хобит - вече съм на втора глава 
Накрая му сложих мляко в чашата за сок и пийна около 60 мл.
Ако и утре е така, другиден пак ще ходим на лекар, хем и да види до къде сме стигнали с лечението.
Май-май и Християн е на този път.
ох, будна съм от 6;30ч (мм стана за новата работа-нали е на пробен ден-събуди ме!) малкия се събуди в 8;30ч и заспа чааак преди 5мин(14ч) ей,взима ми тока това човеченце!!! няма такова чудо-мрънкоти ,ревееее-сега го пратих на разходка на терасата(вън вали ама той е под стряхата) и миряса! ама аз каква вина имам ,че му се излиза-студено е.навлякох го и сега да си спи там ,малко да въхна и аз! 

мойта коса беше чисто руса (на младини-като ученичка и след като завърших де) ама сега вече може би от 3г съм си с моя си цвят.исрастна си ми и сег ми е суупер яко,че не ми трябва занимаване с боя и кичури-иначе се харесвам мн на кичури,ам няма мъни-няма и кичури 
И аз го оставям да се наспи, но пък умирам от скука през това време, а аз самата не мога да спя през деня.
Иначе му дадох от пюре на Овко, не намерих био и така. На мен много ми се услади.
Преди годинка обикновено се предлага първо кърмене, изчаква се 30-40 минути да се слегне в стомахчето и се предлага твърдата храна. Ако се предложи много скоро след кърмене, бебето може да не прояви никакъв интерес. След година-годинка и малко обикновено плавно се обръща режимът - първо твърда храна, после кърмене. Всичко е ориентировъчно - не е беда, ако някой ден не се спази режимът или ако повече суче, от колкото е било замислено (примерно ако са били предвидени 3 приема на твърда храна, а е имало само един или нито един). Количеството храна се увеличава плавно - от 1 ч.л. първия ден, 2 ч.л. втория и така нататък, докато приеманото количество стигне 30-40 мл на ядене. Малко бебета приемат повече от 50-60 мл на хранене, макар че може да се опита - някои бебета приемат охотно повече твърда храна, без това да се отрази на количеството приемана кърма. Hова храна се въвежда на интервали. 3-5 дена, ако няма фамилна обремененост с алергии и 5-10 дена, ако има такава обремененост. Въвежда се само по една нова храна наведнъж. Планът е предназначен за бебета, родени здрави и около термина, без алергична обремененост.
Благодаря за линка и за изчерпателния отговор. Мисля да преустановя опитите за захранване за сега. И аз си мисля, че тази жилка е реакция.
Тя принципно май ми реагираше на картоф и през кърмата, педи викаше, че е много малко вероятно, но аз сега вече съм абсолютно сигурна. 

Рибата по същия начин ли се въвежда?
Съвсем леко е пробило и почти не се вижда,ама важното е,че вече се е показало и му остава само да расте!
Дано мъченията вече да престанат. 

Та върви обяснявай после на мъжа си,че е от 2-месечното ти бебе
Така ме беше засмукала,мислейки си,че й давам цица,че...Явно е била много гладна.
Жалко,че се е получило така в манастира.И едната ми племенница я кръщаваха там,та историята беше същата,а беше зима на всичкото отгоре,вътре беше супер студено,а знаеха,че ще водим малко бебе,което съответно ще трябва и да го събличат...Много неприятно беше.
Ред трябва да има.

. Ама и аз купувам първо копче, после палто. Та най-накрая му направих млякото в това шише с накрайник и му дадох и един Дормикинд, че такова реване не беше удрял. А то явно от глад реве, че цял ден не беше ял почти нищо. Обаче не ще и да яде, незнайно защо и защо само накрайници признава също не разбрах.
Но след Дормикинда изпи цялото мляко и това му беше първото ядене за днес - в 18 часа. Най-накрая се кротна и заспа. Всъщност се събуди сега, когато се опитах да го сложа на шезлонга,че ми беше заспал в ръцете, както пиеше мляко.
Възможно е, но се чудя. Нали накрайника е малко по-встрани, а биберона е с централно разположена издутина.
Мен обикновено ме държи към месец и все си мисля, че примерно 1-2 седмици е нормално.
Все още прокашля от време на време , а мен шубето ме тресе. Обмислям утре да се обадя на педито й, да й кажа че сме били в болница и тн и да видим кога ще ни приеме за един контролен преглед, та надявам се малко да кротна 
Утре мисля да ида до университета и сърцето ми се къса като знам каква ми е работата. Толкова много пари трябва да им оставя, че ми е мъчно направо
Още 3 семестъра и да се приключва тоя харч, че от тази година и ММ записа и направо ни излиза през носа 
Далеко съм от въвеждането на месо, но определено прочетеното ще е от полза 
И аз очаквам скоро включване, че малката така настървено лапа всичко що докопа... мисля, че сърбел я мъчи
От днес и отоци няма, казва, че не го боли, но изглежда ужасно.
Мисля, че му остава да смени всички цветове на дъгата и ще се оправи, но се надявам да не завлачат делото и да има справедливо наказание за случилото се 
Така, че в крайна сметка взимам от тестото и екпериментирам
А относно почивката, погледни сайтовете за колективно пазаруване, точно сега имат чудесни оферти
http://vsichkioferti.bg/
).
Контактите се правят с години , а и за да вършат работа, трябва да са доволни и да се трупа опит. Желая ви успех и дано откриете сферата, в която ще бъдете най-добри