За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 911
  • 685
  •   1
Отговори
# 300
Силви, много неприятности са ви се случили, а и тези лекари са много нехайни. Явно толкова много са се нагледали на какви ли не трагедии, че хич не им дреме вече. А и тази бактерицидна лампа щом е толкова опасна и се случва често да я включват, би трябвало поне един прост надпис да сложат да не се включва. Ама че нехайно отношение.  #Cussing out ВАжното е, че вече сте добре, а доколкото знам Биогайата е за изчистване нежеланите действия на антибиотика.  newsm78

Моя Християн вече е спокоен и усмихнат след като не му давах мляко. На обяд му направих едно домашно пюренце. Ами нищо общо с купешките, след които огладнява след половин- един час. Огладня чааак след 5 часа.  Shocked Все се чудя какво ли слагат в тия купешки пюрета, че хич не засищат - май някакви сгъстители.  newsm78 После му направих попарка, но тоя път я направих както си трябва и малкия я яде.  Party Сега си чакам млякото и повече от тоя Гербер няма да давам и няма да взимам млека с пробиотици, пък ще видим как ще се оправяме.
Много интересно му е станало сам да пие от чашата и като се напие почва да се лигави - уж пие, но после плюе и така до безкрайност като игра. Много му е интересно да поднася чашата към устата, да отпива и после да плюе.  Laughing И аз слагам капачката да не хаби водата и сега капачката е цялата нахапана, както и пластмасата на залъгалката му и лъжичките са целите надраскани от зъбките му.  ooooh!

# 301
  • Варна
Силви, радвам се, че сте вече у дома! Забрави цялата случка и се радвай на дечко   bouquet

Петкова, благодарско за талона!!!! Откъде се добра до него? И между другото къде се изгубихте с Дидко?

Флучия, благодаря, че споделяш всичко това с нас!

Честити месечинки на Емил и Калоян, Симона, Самуил, Стела, Виктор, Антония, Теодор, Светослав и Йоан!!! Живи и здрави да са!!!!!

Кико вече 5-ти ден яде каша от ориз. Да чукна на дърво, нещата вървят за сега! Дано така да е! Е има по някоя пъпка от време на време, но така явно ще е.

# 302
Ха добър вечер  bouquet
Днеска се разкапах от разхождане..излезнахме в 10;30ч и се прибрахме в 15ч (бяхме на консултация наддали сме 400гр.(7600гр.) и 1см (69см). ) Педи каза да въвеждам месните пюрета,и след тях 3та седмица от 6ти месец да въведа и глутена.Утре почивам с месото-купих едно пюре пиле с тиква на бебивита и с него ще стартираме. Видя очето(очите) и каза,че сме пак за очен.и двете почнаха да сълзят и да гурелясват и не ми се мисли какво става Sad след сън лявото око е слепено и без да забърша с кърпичка не се отваря ... много ми е криво да го гледам така.
Та така поразходихме се,пихме кафенце ,обиколихме магазините..уморихме се. Бях с една приятелка,по женски само с Ивко за цвят Simple Smile
(пиша ви глупости)
Днес ми пристигна и кравичката от Милка  качила съм снимки в албумчето. Ивко много я хареса, и и се смя с глас-усеща,че е нова играчка.
Не успяхме да си оправим яцата днес ,но в събота ще се оплескаме както си трябва.
Мисля и козунак да направя,но да видим колко ще ми се получи . Вчера правих курабийки-добре,че мм ги яде.(аз не ям.. не станаха ...кой знае какви  Mr. Green ) Напоследък имам желание да готвя,но не ми се получава грам..нищо Sad

спирам..Ивайло се събуди и вика,чак ми пронизва мозъка и немога да си събера мислите  ooooh!

# 303
  • Пловдив
Честита месечинка на Йоан и Самуил   bouquet Честито и на всички останали  Hug
Силви,много неприятно,но важното е,че вече сте си вкъщи и всичко е наред  Hug Ние преживяхме нещо подобно(явно си спомняш  Grinning ),само дето при нас се оказа,че е фалшива тревога и се прибрахме вкъщи  ooooh! А за тази лампа... Думи нямам просто  #2gunfire
Анбибиан, Благовест вече два пъти се обръща и заспива по корем,но и аз мисля,че няма проблем  Rolling Eyes
Блек,браво за мерките  Hug Дано и очичките скоро да се оправят  Praynig
Ахилеа,дано му нацелиш пак млякото на Хриско  Grinning С Фризолак Нан и тези по-разпространените пробвала ли си? Дм и те имат някакво мляко...
Ние днес боядисахме яйцата  Party Така намацках Благовет по челцето с първото яйце,че Мм помисли,че си е разбил главата  Mr. Green

# 304
  • Vaudreuil Canada
Вие също ли сте в 7-ма поликлиника и при кой доктор или сте другаде?

Аз от 9 години съм в Канада, иначе преди това там съм живяла. Сега като си идваме ще трябва да регистрирам бебун при някой педиатър за всеки случай та за това питам.

# 305
Блек кис, браво на Ивко- страхотни мерки. Дано му се оправи очето. А да те питам, че все забравям - мъжа ти как си намери работата? А о честита кравичка. Моята също пристигна вчера.  Grinning

Сийнгърл, Фризолак и Нан не съм пробвала, но нали все ги дават запичащи. А на ДМ беше първото мляко, което пробвах - и с него се запичаше и повръщаше. А днес все пак реших да взема Фризовома, който е против повръщане, колики и твърдо аки да видим как ще се понесе. Ако не стане номера с него сигурно ще си продължим на Хумана с Дуфалак, че поне е спокоен. Днес мъжа ми най-вече откачи да го слуша Християн да реве. Нали аз се занимавах с други неща - да му правя пюре, да изляза за разни неща и т.н. А след обяд като му мина от млякото се успокои и сега ще пробвам с Фризовома. Там е работата, че тези млека, с които се изхожда, му предизвикват колики и пак не е добре положението. С другите поне е спокоен. Днес пак се сетих за времето, в което пиеше Хип и не искаше да спи. На денонощие му се събираха има-няма 9-10 часа сън (бебе на 1-2 месеца) и постоянно ревеше и беше кисел и ми идеше да се хвърля отнякъде. А тогава и през ум не ми минаваше, че може да е от млякото. Чак след като го смених с Хумана се учудих какво спокойно и кротко бебе мога да имам, което само да спи.  Laughing И сега като взе да се повтаря сценария с Гербера директно го спрях. Същото беше положението и със сухите пробиотици, но все си мислех, че си въобразявам.

Шемет невероятен, аз си мисля, че няма да има желаещи при моята лекарка като ме гледат как смело захранвам.  Laughing Но наистина съм много доволна от нея - много внимателно и обстойно преглежда пациентите, заникъде не бърза, винаги оставя време да питаш и ти, ако имаш някакви въпроси и т.н. А относно захранването пак пита как мислиш да процедираш - мислиш ли да захранваш и т.н. и не настоява да е на нейното. Уважава правото на избор на пациента. Доволна съм - с две думи.  Grinning

# 306
  • Vaudreuil Canada
A_H_I_L_E_A мен ме интересува да е добър диагностик и доктор останалото няма и да я питам - само дето като ги гледам колко са на вие с новостите се притеснявам дали така се ограмотяват и за лекуването на пациентите. Ще видя ако докторката на баткото още е там ще запиша бебо при нея ако ли не може и при вашата да скокнем - то ще е за кратко.

# 307

Детски приказки на бебетата – Започнах преди около месец – два на шега. ММ ми поръчал да купя книжка за баня, аз съм взела обикновени – Червената шапчица и Дядо и ряпа. Книжките са с 4-5 странички, с твърди корици и малко текст, повече картинки. Дядо и ряпа е любимата на Крис – много му е интересно като чета и да си преправям гласа. А тя е написана в стихотворна фрма.

Петкова – Няма за какво да се извиняваш – напротив! Добре, че беше спподелила, инъче щях да се чудя, какво да правим. Относно терапията – много добри отзиви има, явно не случихме, а може да са се подразнили, защото не сме техен район, което не ги извинява.

Ендира - Дано да не си права. Чакам педи, да видим, какво ще каже. Кръвната му картина беше ок, имаше зачервено гърло, в последство и херпесче. Ще прочета в нета за какво се дава антибиотика, с който го лекуваха.

BLackKisSs™ - И на Крис оченцето е ок, само, когато слагам капки и нали ми каза педи, че не препоръчва кърма, не бях пробвала допреди 4-5 дни. Ефекта беше страхотен и се изчистиха гурелчетата.

Чая от хмел май помага, започнах почти да не дохранвам и замръзявам кърма по малко.

# 308
  • Куциндрел
Добро утро.
Това дете.... Докато бях бременна пак в 6 сутринта ме будеше, даже гледах един турски сериял за Хосню. Mr. Green Като гледам още го дават. hahaha като дежа вю е.
Ахилея, не експериментирай с лечебните млека на Фризо без нужда. Те са за бебета с проблеми, а Хриско няма такива. Пробвай тези Гастрокинда, аз давам по някога на Йоан, ама не знам дали наистина имат ефект.
Шемет, препоръчвам моята докторка, но не знам дали приема пациенти. Ще ти пиша на лични. А най-добрите диагностици са в Педиатрията. Препоръчвам на всички, които са от София, при съмнения директно да ходят в Педиатрията. Ще си платят за прегледа, но там наистина са добри лекарите.

Ние утре ще боядисваме яйца, ще чучнем Йоан до нас в столчето и той да участва.
Лек ден на всички. Hug

# 309
Добро утро!!!

Днес моето сладко момченце става на 7 месеца.Почерпете се за негово здраве  party023  Drunk

Чакам и гости сестрами с племенниците, майка ми и баба ми ще идват за празниците и съм много щастлива Grinning

Ахилеа, ние сме с Фризолак и не ни запича Naughty

Приятен Петък 13 ви желая  Twisted Evil

# 310
  • Куциндрел
Наденце, честито на Симеон.

# 311
  • Пловдив
Добро утро!

Бързам да пиша, докато Ивко се занимава сам.

Днес ще се отдадем на мързелуване. Ще си направим една хубава семейна разходка четиримата. Може би ще отидем и до църква да се промушим за здраве. Яйца ще боядисвам утре- предпочитам да са прясно сварени, че големия ще си хапне от тях.

Наде, честити 7 месеца на Симеон. Гледах снимки във фейса- много де е променил- косичката му май е изсветляла.

Честито и на всички месечинковци, родени на днешна дата

Силви, добре че вече сте си у дома и че Крис бързо се е възстановил. Пожелавам ви повече никога да не изживеете подобно нещо.

Блекче, браво на адаша за хубавите мерки. Да ти кажа, че и при нас лявото оче е проблемно. Вече се съмнявам да не би малкия от Селената да е лепнал нещо, че минахме един курс с антибиотични капки, а ефект нулев.

.......уфф, все не мога да си допиша постовете- Иво врещи и се сърди Sad

Хубав ден от нас  Hug

# 312
Ние след малко тръгваме към бабите и ви пожелаваме весело изкарване на празниците  Hug

# 313
Добро утро, момичета!

Наде-Честита 7 месечинка на Симеон! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquetДа расте здрав и палав за радост на мама и тати!
Ние утре ще боядисваме яйца. днес ще излезем на разходка след като Кали хапне пюренце от тиква с картоф и жълтък, ще си купим яйца и бои и мислим с ММ да хапнем в една пицария на обед. И аз мисля да чучна Кали до мен да боядисва. Отделно баба и ще боядисва яйца, може и там да участва Grinning
Ахилеа- ние сме с  NAN H.A.  и нямаме проблем с акането. Аз до сега не съм сменяла мляко и не бих сменила.  Пожелавам ти да намерите правилното мялко за Хриско. Hug Hug Hug
Силви- просто това, което сте преживели с Крис е без коментар. Shocked Shocked Shocked
Пожелавам на всички, които са на път по празниците лек път и весело изкарване.
Айде това е за сега от мен, по-късно пак ще се включа.

# 314
Силви, според мен не трябва да забравяш, а да се консултираш с адвокат и да ги съдиш #2gunfire Щом вече се е случвало е следвало да вземат мерки- ако всички си мълчат- следващото детенце може да не извади късмет само с леки изгаряния! Това са си щети и тревоги за теб и би трябвало да има последствия!!!

Общи условия

Активация на акаунт