За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 910
  • 685
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Наденце, честито на Сами Simple Smile Честити месечинки и на всички останали бебчет, радени на днешната дата  Hug

Миша, то за какви къде по-сериозни неща в областта на здравеопазването се измъкват безнаказано, не ми се вярва да има резултат, дори и да се стигне до дело. Само допълнителни нерви и разходи за Силви.

Силви, зачервено гърло и херпес също не се лекуват с АБ щом кръвната картина е била ок Naughty

# 316
shemet_neveroiaten, поне доколкото ми се е налагало, наистина мога да кажа, че е добър диагностик и доктор.  bowuu И най-вече отделя внимание и време на пациентите си, дори понякога идва в повече, особено като чакаш.  ooooh! Но пък поне си разбира от работата и не е от тея дето само гледат да ти вземат таксата и да те отпратят.

Цеца ,вече е късно. Давам от снощи Фризовома - много съм доволна засега.  Party

Наденцето, честити 7 месеца на твоето сладко момченце.   bouquet

Днес гледам, че активността граничи с нулата.  Mr. Green
Та аз просто ще се похваля, че съм много доволна поне засега от Фризовома. Ама аз съм на мнение, че нещо като не ме устройва, ще го сменям докато намеря такова, което да ме устройва.  Mr. Green Според мен е по-вредно да давам на бебето нещо дето не му действа добре отколкото да сменям докато намеря подходящото.
Та от снощи давам Фризовом - прие се добре, Християн е спокоен, спинка си, смее си, играе - идеалното бебе. Мъжа ми е много доволен, че пак е спокоен. А аз че мога веднага след хранене да го оставя да се премята и да играе, че преди не смеех и изчаквах поне час, че все повръщаше по малко като почне да играе. Сега и този проблем отпадна.  Party Изака се вече и ако продължава да е така положението, сигурно ще си останем на това мляко.  bowuu Че не останаха млека вече, като гледам повечето напоследък са все с пробиотици, а аз бягам от тях като дявол от тамян.  Stop

# 317
  • Куциндрел
Опа, ние се върнахме от разходка. Днес всеки пътува на някъде, май, и затова няма активност.
Най-накрая купих батат и ще видим утре дали Йоан ще го оцени.
Едно празно и тихо е навън, да видим дали ще ни огрее за още една разходка по-късно.

# 318
Да ,няма активност,всеки се стяга за прзника.
Ние станахме и с ММ и Ивко от сутринта сме в кухнята,замесихме тесто за козунаци,оставихме го да втаса,разходихме се (през времето за втасване) и сега единия се изпече,следващият се пече... Цялата къща мирише на много вкусно.пък как се изкефих,че ми бухнаха.ама тоз път внимавах много,гледах материали в нета,затоплих продуктите,чаках маята да втаса хубаво и направо немога да повярвам как се наду тестото...и как бухнанаааахааааа ... ще снимам после(че Ивайло спи в кухнята  Mr. Green )
гледах това: http://www.youtube.com/watch?v=ymjt0_OUtTY&feature=related  
рецепта нямам... следвах няколко за замесването ( няколко,може би 3-4 изчетох и ги омесих в умът си  Mr. Green ) след това (нямам стафиди) сложих в половината тесто локум (за 1ви козунак) и какао + течен шоколад (за 2ри) и сега се пече с какаото и шоколада...мммм отгоре са с кафява захар и ванилия. Та така днес сме се отдали на козунакоправене (без хлебопекарна..скъпо е Mr. Green ) та ще снимм резултатите после.
Утре яйцата ще се боядисват ,и майка ми ще дойде...исках всички да сме заедно като боядисваме,а и вчера от консултация и разходки не остана ред за тях.

отделно,днес за пръв път ядохме мръвка  Mr. Green (пюре пуешко с тиква) ,Ивайло добре си мезна като за начало.
сега ви оставям,да си видя козунак номер 2 и да подремна малко,а ММ ще наблюдава да не изгори Simple Smile ..... много ми е едно таковааа козуначено и ароматно,че чак ме унасяяя ,а и времето стана едноо криво,ветровитооооо и май ще завали..Идеално за сън  smile3524

17:17h

това е козунак номер 1 с локум - финал  newsm44 smile3508

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 19:45 от BLackKisSs™

# 319
  • Куциндрел
Блекче, нападаме те. Давай козунака!  Twisted Evil

# 320
Ауууу, Блекче- метни някое парченце козунак към нас  chef  chef  chef

# 321
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша. Днес като за петък 13-ти беше прекрасен ден. Малкия се сдоби с проходилка и столче за хранене и благодарение на промоцията в хипото си спестихме 50 и няколко лева. Сега ММ ги сглобява, а аз във форума - кой за каквото си е пуснал молбата.  Mr. Green
А какъв ад беше в Техномаркет -  Shocked Не знам какво е имало и колко си е заслужавало, но на паркинга и околностите, даже на паркинга на Метро(нали са в съседство) беше чудо...  #Crazy Там пропуснахме. Но пък разходката ни се получи идеално. Пак мрънкахме, но пък имаше кой да го носи. После поседнахме да пийнем по нещо с ПапАя.  Heart Eyes А сега се размечтах за козунак като на BLackKisSs™ за лека нощ. Мнооого примамливо изглежда.
A_H_I_L_E_A дано сте намерили вашето мляко. Хем да ви засища, хем да не дразни Хриско.
И да ви се похваля - днес най-накрая и ние се захранихме или поне направихме опит с две лъжички картоф. Малкия остана меко казано потресен от съдържанието в устата му.  hahaha Хич не му се понрави. Да видим пък, може утре да се очарова.  Wink

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 20:51 от Petkova

# 322
  • Някъде там
Добър вечер и от мен!!!! Отдавна не бях писала  Sad. Аз Лили още не съм я захранила, но мисля скоро да започвам с картофче  Laughing.
Ахилея И аз от доста време ползвам на Хип млеката обаче въобще не ми е идвало на ум, че може млякото да е причината за коликите не бебка. Миличката толкова силни колики имаше че беше някакъв кошмар и сега като чета май и аз ще сменям млякото. Защото моята мадама още я мъчи коремчето. Много съм т..а newsm78.  Сега се обвинявам затова, че досега не съм го сменила. Cry. Казваш че си доволна от Фризовома. Ще отида да го видя и дано да и подейства и на нея добре, че иначе и при  мен ще се започва едно лутане около млеката ooooh!.
Силви Много неприятна ситуация се е получила около вас. Това е такъв стрес, че нямам думи. А относно лампата и ние като лежахме в терапитията нямаше обозначение кой ключ е за тая лампа и че е опасна ако работи постоянно.Добре че момичето което беше в стаята ми каза тя ей така една цяла вечер спала на светната лампа добре че бебето го  е нямало и като става сутринта очите и рак червени. Ама българска му работа. А пък въобще как може така да ви разкарват с бебенцето много са нагли и надути тези доктори  а искат иначе повишения и само реват ужас.
BLackKisSs™ ММММММ много добре изглежда козунака Браво  Hug
Petkova Представям си какво е било в Техномаркет. Добре че не съм отишла Laughing. Сигурно е било лудница пак че не са се изтрепали, че като знам като отваряха Лидъла щяха да се избият кой да влезе Laughing.
 Честито на всички месечинки от 11.04, 12.04 и 13.04 да са живи и здрави и много много послушни  Grinning.
 И да ви се оплача на Лили и излезе обривче едни леко червени пъпчици около гърдичките и по ръцете и се чудя какво да я правя, че сега има сумати и почивни дни и съответно няма да мога да открия педи и се питам дали да я водя на спешен.Какво ще ме посъветвате? newsm78

# 323
Здравейте! Аз съм в едно изтощително пролетно почистване... ooooh!
Преди поне ви четях, сега от дни насам и това не съм правила. Sick
Искам да ви питам обаче набързо, скоро се захранихме, кога давате плодовото пюре, сокове или каквото и да били друго? На колко хранения сте, ние сме си на 6, къпем се в 10, ядем 10,30/10,45 заспиваме около 11, но нещо не ми харесва. Изобщо на какъв режим и на какво хранене сте??? Моля ви споделете!

# 324
ззздравейте!

Силви добре завърнали се! Хайде дано не ви се случват повече такива премеждия! И според мен е безотговорно да няма обяснение за лампата... А4 лист, не би трябвало да е толкова трудно...

мъжът ми ме пита какви толкова важни работи се пишат из тоя форум, че така съм се зачела Simple Smile Отвърнах му лаконично, че главно майчета, които си хвалят рожбите Grinning Grinning Grinning
Тръгнах да хваля Косарата, но пък тя се разбуди и първоначалното вдъхновение ме напусна...

Вълчи глад го гони това бебе. Направо пред очите ми е обвинителното му погледче - "хей ти, защо толкова се забави с тая лъжица!?" Захраних я с оризова каша... зяпа като пуйче за още... такова чудо не бях виждала.
Някаква подобна кашава мешавица обаче ми е в главата това захранване. Никакъв ред, ни твърди правила. Реших да я храня по всички възможни системи. Засега ми е същи непохватко и си остава само с ентусиазма да хване хлъзгавиците дето й подавам. Като се научи да седи хубаво и захваща малко по-стабилно храната ще яде сама, дотогава главната роля ще играя аз.
 Досега Косара е яла тиква (дето не й понесе много), близала банан, ябълка, авокадо и хляб, всмукна едно парче печен картоф, което моменталически извадих, затова на картофа му броя само аромата и слънчогледовото олио...
 Другото, което реших е да яде сезонните плодове, зеленчуци и зелении. Пюрета засега не мисля да купувам. Оризчето хапна главно, за да е подготвена за лападената супа с каша, която ще стъкмя утре Grinning Grinning Камен бряжки лапад - диворасляк - еко и био в едно... Grinning Grinning... Което идва в отговор на въпроса защо не виждам скорошен пост от Зелда Simple Smile Само пазете посевите от кравите!!! (Финдъс и неразбориите в градината копирайт Grinning)

БлекКисс - страхотно изглежда козунака... дори ухае през монитора!
Наденцето честито на Сами!

И още малко хвалби: Косара лази! Смешко ми е пълен, свива само едното краче, а другото го държи опънато и провлачва. Леко се притесних, защото Сузи ми пролази като войник - леви-десни, ръце и крака... нооо ще се ошлайфа. Определено е много бърза, особено ако трябва нещо да докопа.

лека нощ!

и Весели празници!

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 23:08 от Nuriii

# 325
Да бе, къде е Зелда???И аз от два дни дебна за пост неин, ама не...Зелдааа, Стелаааа Laughing

# 326
и аз чакам пост ЗЕЛДАААА  Mr. Green

# 327
  • Куциндрел
Добро утро.
Днес ще трябва до обяд да сваря пюре на детето и яйца за боядисване. Следобед ще боядисваме яйца.
evkall, на Йоан не му се понравиха соковете и чистите плодови пюрета. Ние започнахме със зеленчуци. Сок отказа да пие и за сега не му давам, плодовите пюрета ги яде с оризова каша, защото тя е сладка и убива киселия им вкус. Режимът Йоан сам си го е нагласил. Става около 6-7 сутринта, след това си дремва по някое време, обядва към 11-12, след това разходка. Към 4 следобед се къпем и яде плодово пюре с каша. След това пак дремва за около 30-40 минути и към 8-9 вечерта вече му се спи здраво. Лягаме си двамата, той вече си знае ритуала и заспива. Към 00-02 се буди да суче, аз гледам да не го разсънвам много, само го местя на другата гърда и продължаваме да спим. После има кратки посуквания, всеки път е различно. За сега този режим ме устройва, защото аз също обичам да си лягам рано, а така горе-долу се наспивам. Дано да е така и като порасне, за да не се гоним до посред нощите за лягане. Ти можеш да пробваш да изтеглиш с един час банята и лягането, ако това те устройва. Понякога ми е криво, че нищо не мога да гледам по ТВ, но няма как.
Като гледам вносителите на Гербер съвсем са я закъсали. Все по-малък им става асортимента на пюретата. Дано си оправят вноса.

Хихихи, Зелда май е запразнила. Да я повикам и аз: Зееелдааа, яви се. Mr. Green

# 328
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, то вярно никаква активност тия дни.. ама и аз никакво време нямам почти.. поне няма да има много да чета  Mr. Green Mr. Green ММ доспива, че Ая снощи нещо се накисили. Заспа в 8 и 30 без баня (започва да й става навик) , но към 23 като се събуди и ревна... игра иска детето... ММ се знаимава с нея и милия както му се спеше направо каталяса  Tired  Сега като стане ще боядисваме яйцата Simple Smile Приготвила съм ги , само него чакаме  Mr. Green Mr. Green
Вчера и ние се възползвахме от промоциите в Хипо, купихме дребни нещица, ама отстъпката кой ти я дава  Mr. Green Освен  Петкова  Mr. Green Mr. Green  И през техномаркет минахме, сдобихме се със стиймър, не беше на промоция, но съм много доволна от придобивката  Sunglasses
Онзи ден дадох на Ая тиква - върна всичко що лапна  ooooh! Изобщо не й допадна, вчера пак пробвах и имахме попадение 2 лъжички  PartyНо май не е фенка на тиквата - като мен  Mr. Green
Силви това, което ви се е случило е просто нелепо и в една нормална държава - недопостимо  Naughty Да  ви разхождат между болниците с бебе през нощите - ужас. За условията изобщо няма да коментирам, а отношението е под всякаква критика. Как няма да ви предопредят... ужас,както казва Миша - направо са си за съд тези хора  #2gunfire
Блекче, козунака е супер, браво на Ивко  Mr. Green И аз мисля по-късно да замеся един , та да видим дали ще има с какво да се похваля после  Mr. Green
Прекрасен уикенд ви желая момичета, когато мога ще се включвам и успех с борците  easter

# 329
  • София
Нури, честито ви лазещо човече  Heart Eyes

Момичета, пожелавам ви много весело посрещане на светлия празник! Мир, светлина и спокойствие в душите и домовете ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт