За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 907
  • 685
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро и от нас Grinning

Ние вчера нали пътувахме, да ви кажа сигурно цяла София се изнасяше, по бензиностанциите беше такава лудница. Хубавото беше, че Миа спа през по-голямата част от пътя, игра си и нямахме проблеми. Но ме притесни, защото не искаше въобще да яде и вчера изкара на 150 мл АМ и пюрета отказваше, както и повече мляко. За да не се обезводни и дадох чай, вода и изпи доста...не знам зъби ли я мъчат, но иначе беше в кондиция. През нощта се събуди към 5 и до 6.30 искаше да си играем, после поспа 1 час и баща й я пое да гледат детски и сега пак спи. Както цяло за първо пътуване смятам, че и понесе добре.

Силви, това, което разказваш за болниците е просто ужасно #2gunfire

Сеса,  кои пюрета на Гербер изчезнаха да знам?

# 331
  • Куциндрел
Сеса,  кои пюрета на Гербер изчезнаха да знам?
Ами, морковите, намерих във Фантастико на Ская само, гледам ябълки и кайсии пюрето е на изчезване, има го пак във Фантастико и в Пикадили в Сердика Мол. В Би-Фит-а има ябълки и сини сливи и ябълки. Но като цяло започват да намаляват бурканите, а зареждане няма. Сега видях, че на едните пюрета пише "Вносител Нестле България". Дано да заредят скоро. Знам, че Гербер имат и други едно-компонентни пюрета ама....

# 332
  • Пловдив
Ceca, Смуси, аз пак да кажа, че поръчах Гербер пюрета от щатите. Има много еднокомпонентни. 2х70гр или 2х90гр в опаковка http://www.iherb.com/Search?kw=gerber#p=4&sr=4 Започват от тази страница, последният ред. Заради пластмасовата опаковка не тежат. При първа поръчка може да се възползвате от код за отстъпка от 5$. Ако искате подробности - на лични Wink

Хубав празник момичета.

# 333
Блек кис, много вкусно изглежда този козунак. Евалата - добра домакиня си ти, не като мен.  Laughing

♥elita82♥, не се самообвинявай. Може да е от млякото, може и да не е. И аз нямах представа, че е от това, не мислех, че пробиотиците причиняват такива неща. Нали ги водят, че са много полезни и именно против колики, проблеми със стомаха, червата и т.н. Но като всяко ново нещо може след няколко години да се окаже, че е тъкмо обратното - не са полезни ами дори вредни. Аз забелязвам, че колкото пъти съм давала пробиотици на прахчета или млека с пробиотици, толкова пъти малкия е ставал невъзможен - явно не му понасят. Но дали на всички бебета не понасят не знам. МОите възгледи за нещата са както винаги радикални, но кой знае- може и да са верни. А не се самообвинявай, защото надали на някой му е хрумнало, че е от млякото (ако е от него де). А на всяко бебе помагат различни млека и всяко бебе се чувства добре от различно мляко. Може моето мляко да не е най-подходящото за твоето бебе. АКо искаш пробвай де.  newsm78 Фризовома го дават и против колики. За обрива не мога да помогна.

evkall, на моя Християн режима толкова пъти му се променя, че изобщо не му правя такъв - карам според както се нагласят нещата за деня.

Зелда, замислих се и аз, че скоро не си се появявала.  Rolling Eyes

Гледам, че пишете за пюретата на Гербер. Тъкмо щях да похваля как моя Християн почна много да ги харесва - и плодовите, и соковете, и йогуртите. Та ми прави впечатление колко си мени вкуса - като беше на 3-4 месеца хич не ги харесваше и си падаше по Ганчевите. Сега обратно - Ганчевите не ще да гледа, а тия много харесва.  Grinning

А също да похваля, че откакто пие Фризовома освен че е спокоен и ака редовно, започна и повече да се засища. Вече няма нужда да давам нито сокове, нито пюрета между храненията, ще карам само с основните хранения - много се радвам. Хем и пари ще ми спести.  Party

Най-после хубаво време - мрачно и вали.  Party Жалко само, че не гърми. Докато го написах и гръмна.  Mr. Green
Напоследък ми е много тъпо и потиснато и направих сметка, че като влизам в разни теми из форума се чувствам все по-зле и затова мисля занапред да влизам по-рядко, предимно в нашата темичка и да се занимавам с по-смислени неща като писане, рисуване и пеене.  Grinning

# 334
Лелееееее, момичетаааааа.
Аз имам най-ужасния на ужасните празници до тук! А на Петък 13 винаги ми е вървяло и сега си го взе за всички пъти назад.
Нали тръгнахме на път в Четвъртък в 11 вечерта, аз до последно много се чудих дали да тръгна или не, но ММ каза хайде и натоварихме багажа. На три бензиностанции спряхме за винетка и никоя не работи ( знак  да не тръгваме ) Леда се прокашли няколко пъти ( знак да не тръгваме ), но ние не четем знаци и си продължаваме Grinning Намерихме винетка и в 00.00 напуснахме София. Леда заспа, аз вдигнах краката и изглеждаше, че ще е супер спокойно пътуване. Проблемите запонаха на Ихтиман, спря ни КАТ и като потеглихме една лампичка на колата светна за проблем с двигателя. Обаче изгасна и ние си продължихме. Точно в края на магистралата като започна да придърпва тази кола и едвам минахме кръговото. Излязохме в посока Стара Загора и първата отбивка беше наша. Като спряхме и видяхме, че зверски пушим. Ужас! И така в 2.30 бяхме малко преди Стара Загора закъсали с колата, с малко бебе и котка. Котката се размяука разбира се, добре, че бебето не се събуди. Звъннахме на пътн помощ, която дойде за час и разбира се шофьора не само пушеше вътре, но си беше взел и компания  Shocked Съответно от две места имаше само едно, да се върже кошче и да седнат двама възрастни + компаньонката. Забранено не забранено нямаше начин и се возихме в нашата кола. Пристигнахме около 5 сутринта и Леда се събуди на новото място, много любопитна къде е. Заспа пак към 7, да е жива и здрава цицата  Mr. Green Пътната помощ ни излезе 300лв. А ремонта на колата още не е ясен, защото са празници  ooooh! Не ми се мисли.
Нещата обаче продължават да се объркват. Баба ми, при която отсядаме, уж не е толкова възрастна, но ни посрещна ужасно. Не беше пуснала една прахосмукачка, а тя има котка и навсякъде е пълно с котешки косми. Манджите мазни и даже още не е бочдисала яйца. Отивам да видя баща ми и добре, че Леда спеше та го накарах да слезе пред блока и той ми кашля насреща и ми вика аз от няколко дни съм болен, а знае, че заради бронхиолита трябва да пазим Леда поне месец ако не и два, три, за да укрепне и ми вика качете се горе аз имам маска. Ама не може така! Той трябваше да ми каже, че е болен още докато бях в София и аз въобще нямаше да тръгна, а не да ме чака да отида чак до тях и да ме послави пред свършен факт. Това му го казах всичкото и на него и баба ми им казах, че днес си тръгвам. Добре, че колата на моята майка ( която не живее вече тук ) е в движение и сега я стягаме и си тръгваме към София с нея. Моля ви стискайте палци да се приберем успешно, че не стига дръгото ами и времето е много зле и нито разходки, нито нищо можем да си правим. Нямам дори яйца за първия Велик ден на Леда.  Sad
Сега ще видим кога тръгваме, нашета кола я зарязваме тук и дано поне успея едно червено да боядисам за Леда!   

# 335
Ей, така като съм заобградена от неадекващина и много ми лисва майка ми! А колата беше на сервиз да проверим дали е изправна преди път. И на тия от сервиза ми идва да им тегля една, ама айде нали е за деца форума...
И аз да извикам Зелдаааааа!
Силви, много тъпо това с тази лампа! Голяма излагация за тази болница!

# 336
  • Куциндрел
Лусин, стискам палци да се приберете без проблем до София. Ама тези роднини.... що не са ви предупредили. Нищо, здраве да е.

# 337
Лусин- стискам палци да се приберете без проблеми Hug PraynigМного неприятно изживяване сте имали, а баща ти как така не ти е казал, то тя и да не е боледувала пак не трябва да стои при болни хора ooooh! Дано се приберете спокойно и си изкарате утре спокойно в София Hug Пиши като се приберете как сте пътували Hug
Аз днес правих мъфини и боядисвах яйца, добре станаха, Кали  гледа с интерес. Утре смятам тя активно да у4аства в борбата с яйца Peace
Личи си, 4е доста моми4ета пътуват по празниците, защото форумът е празен.
Смуси- пътищата са пълни, а София е празна. Дано на Миа да и хареса в Трявна и от чистия въздух там да почне да си хапва повече Hug

# 338
  • Някъде там
A_H_I_L_E_A   Hug Hug Hug. Май и на Лили ама хич не и понясат тези пробиотици хмммм.
lusine Пожелавам ти най-лекото пътуване на света и нали знаеш след всяко зло се случво нещо многооо добро. Пожелавам ти утре да ти е случат на ента степен саму хубави неща Hug
 Ех днес с голям кеф си карах колата няма коли Ихуууу и спокойно по пътищата няма кой да те изнерви абе супер си е  Laughing. Днес ме боли кръст гръб направих едно пролетно почистване и сега една мускулна треска ужас. Как ще се носим утре с малката акъла ми не стига.Направо нне си чувствам ръцете ooooh!

# 339
  • Варна
Така ми се спииии, ама пустото онлайн пазаруване...  ooooh! Има 20 минути до края на един търг в ebay, който се надявам да спечеля.  Mr. Green Една играчка за дребното.  Laughing
Иначе днес нашарихме яйцата и станаха много, ама много хубави и свежи. Утре мисля да ги снимам. Днес пак ядохме картоф - първите две лъжички се харесаха, но следващите две не толкова. Освен това се поразходихме и сега ми е изморено...  newsm78 а дори не съм домакинствала...  Embarassed
lusine ама голямо преживяване сте имали и вие.... Пфуу.  ooooh! Ужасна работа. И сякаш не ви е стигнала емоцията с пътна помощ, ами и близките са ви огорчили. Дано въпреки това имате един страхотен Великден утре.  Wink

# 340
  • Куциндрел
Добро утро.
Христос Възкресе.

Желая на всички хубав празник. Hug

# 341
  • Пловдив
Добро утро.
Христос Възкресе.

Желая на всички хубав празник. Hug

Воистина Воскресе!

Здраве и благоденствие на всички!

# 342
  • Пловдив
Честито Възкресение Христово!
Пожелавам ви от все сърце всички ваши делници да се превърнат в празници, с безкрайни емоции и безоблачни дни! Нека има много светлина, радост и щастие в дома ви и успехът да е ваш неотменен спътник в живота, заедно навсякъде и под ръка с любовта!

# 343
ЧЕстито възкресение и от мен.

Лусин, много неприятности наведнъж са ви се събрали - дано повече никога нямате такива изживявания.  Hug

Аз почнах да се чудя и Съни къде е, че не се е разписвала.  newsm78

А днес, както бях решила, се отдадох на творчество - нарисувах 2 рисунки, които ми се получиха и тръгнах да пиша, но в писането не ми провървя. Тъй като нямам достатъчно материали за рисуване, спрях за днес, утре или другиден ще ходя да си купя блокчета за рисуване, бои и гланцови блокчета, че имам идея някои рисунки да ги направя като апликации. Прегледах си рисунките и от ученическите години - интересни идеи и стил имам, макар и рисунките ми да са пълни с грешки.  Laughing
Ей, трябваше да уча в художествено, както ме караше една учителка ама хайде и аз да не съм като баща ми,че нали той е художник.  Laughing Но сега много е взело да ме влече ама и аз от толкова много таланти нито един не разработих като хората.  smile3538 Но си викам не е късно - и сега мога да го направя, а толкова ми беше интересно - все едно заживях наново. Все едно се събудих от дълбок и монотонен сън, само като творя се чувствам, че живея истински.  Grinning Та така днес и моето творческо начало възкръсна.  Laughing

# 344
Честито Възкресение Христово!

Ние сме си в София вече и се чувствам много добре! На връщане Леда спа в колата и пътувахме леко. Дано наистина няма повече такива изживявания, че много ни се насъбра последно време. Мерси, за вниманието на всички.

Ахилея, Съни отиде на някакво село и може да няма интернет. Успех в прераждането  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт