Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 915
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
ЛЕКА НОЩ! 

# 616
Дъга,  Hug и за всички оттеглящи се за почивка...лека нощ!  smile3524  Hug

Скрит текст:
До утре! Grinning

# 617
Добър вечер момичета как сте ?  Hug
аз днес изпуснах епизода понеже бях на работа до по-късно и нямах възможност да го гледам и там понеже се занимавах с една игра  Grinning . Та отивам да ви чета и ще си изгледам епизода и утре съм на линия да коментирам . То е ясно че и тази нощ няма да успея да заспя но пък незнам дори дали епизода е качен . Така  Grinning че утре ме очаквайте

# 618
Добър вечер момичета как сте ?  Hug
аз днес изпуснах епизода понеже бях на работа до по-късно и нямах възможност да го гледам и там понеже се занимавах с една игра  Grinning . Та отивам да ви чета и ще си изгледам епизода и утре съм на линия да коментирам . То е ясно че и тази нощ няма да успея да заспя но пък незнам дори дали епизода е качен . Така  Grinning че утре ме очаквайте
Ангелче,  Hug здравей!
Понеже не е качен на двата линка, които имаме на 1-ва стр. заповядай, епизода от тази вечер.
Приятно гледане, ще очаквам коментарите ти утре! Peace

Пепел от рози - Епизод 69 цял
http://www.vbox7.com/play:bffcdc78d6

# 619
Благодаря Марги  Hug
 Отправям се към леглото и ще се насладя максимално на епизода .
Лека нощ на всички и приятни и спокойни сънища . Stop

# 620
Добро утро момичета!

Не можах да повярвам как Асу изгони Мустафа,но добре направи време беше да го остави,той не и отговори на чувствата й, жалко тя имаше очаквания Laughing
Керим и Фатмагюл много ме радват мисля,че не можа да спи заради Керим май го ревнува от Кристен Grinning ,а подаръка беше хубав и още на другия ден Фатма облече ризката Wink
Селим и Ердоан много смешни ми бяха  Joy Joy Joy   те  са окъпали пак дрехите им мръсни ее заслужават си го Mr. Green
Мюнир и Селих и двамата са ми противни ужас как можаха да се съберат.
Писмото което получи Керим се надявам е сега да сложат Мукадес на мястото й,как може да рови в личните неща на Мерием и да пише писмо от името на Фатмагюл newsm78

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 08:32 от Дидинка90

# 621
 Добро утро!
 И на мен снощи ми стана жал за Мерием.
Цитат
Още в епизода от вчера ми стана много криво заради Мерием и отношението на хората от квартала... Mr. Green
Докато не знаеха, не им пречеше да ползват билките й, сега вече не могат..
  Съгласна съм сМарги Явно затова толкова често се изпилзва и израза "какво ще кажат хората" и не само го използвата ,но и се влияят от хорското мнение.

Цитат
Малко ме озадачи, това, че отказва работа занапред с Кристен..
Ами той  отказа защото разбра ,че Кристин не се е отказала от него . Аи като видя нарочно изпратената снимка  разбра че на Кристин изобщо не и дреме че той е женен и че даже нарочно ги прови тези неща. И понеже не иска да си развала крехките отношения с Фатмагюр от една страна , а от друга не иска да дава напразни надежди на Кристин взе според мен най правилното решение

# 622
Добро утро !
Аз още снощи си изгледах епизода и много ми хареса всичко беше доста по позитивно .

Страшно ми харесва това че Фатмагюл се възстановява все повече и повече в този епизод изобщо не е плакала . Лечението наистина й се отразява страшно добре вече започва да се отпуска пред Керим . И да тя си го ревнува такава физиономия направи когато видя снимката на Кристен и него а уж не й пукало и после как се врътна и отиде в кухнята нарочно за да може Керим да я последва и да й даде обяснение . Хареса й когато Керим й обясни че между тях не имало нищо и въпреки че постоянно се правеше че не й пука вътрешно в себе си се чувства страшно добре .  Когато Керим й подари ризата милата как се изчерви и му благодари побърза да я прибера обратно в чантата но от километри си пролича че не само ризата й хареса но и самият жест как само се изчерви милата . И после в стаята как само се оглеждаше на огледалото с нея и как си я сложи грижливо при дрехите за изпита утре . А това че отиде с нея на изпита е още по показателно затова че тя лека полека започва да привиква към Керим . Фактът че носи нещо подарено от него е е нещо много значимо до преди месеци не би погледнала дори ризата .
Асу хубаво натири Мустафа за много неща беше права в край на сметка той дори не й знае името тръгна с нея просто защото тя му беше удобно и му се изпречи на пътя може да се каже беше по скоро нещо като опит за удавяне на мъката . Изобщо не се опита да я опознае нито да разбере от какво има нужда постоянно й натякваше че е лека жена но в същото време когото видя че Фатма го отхвърли отново дотърча при Асу . Но пък и Асу ме разочарова като прие парите от Мюнир разбирам неиният живот не е лек има нужда от пари но защо нуждата й от пари трябва да създаде проблем на Фатма и да я нарани отново . В момента честно казано не знам дали Асу ми е симпатична или не от една страна тя преживя страшно много аборт разбра че няма бъдеще с Мустафа но пък защо заради собственото си нещастие трябва да кара друг да страда или да бъде нараняван . Фатмагюл наистина нищо не й е направи просто беше прекалено наивна  за да потърси помощ и убежище точно при Асу с нищо не я обидила нито пък дори се опитала да й отнеме скъпоценият Мустафа .Съжалявам но след това нещо Асу вече не ми е толкова симпатична в никакъв случай не твърдя че е лош човек но симпатията която изпитвах към нея доста намаля .
Керим правилно се усети какво иска да направи Кристен и хубаво й прати имейл за да й обясни как стоят нещата и точно навреме се осъзна да напусне преди да е станало още по лошо .
Рахми как започна да тупа Салих незнам тази Мукадес сигурно свещи трябва да пари заради добрият си съпруг .
Колкото до братовчедите в банята горките как седяха свити като мишлета изобщо не ми е жал за тях заслужават хубав тормоз и със животни човек трябва да се отнася като със животно .
А Мюнир и Салих се надушиха и двамата са такива отврати със сигурност кроят нещо ужасно .

# 623
Аз лично съм много заинтригувана по какъв начин ще използват Салих в делото.Предполагам ,че дамите които гледат напред знаят,но моето предположение, че най-вероятно ще използват Мурат , за да заплашат Мукадес да свидетелства в тяхна полза ,понеже може Салих да и отнеме хлапето,друго не ми идва наум.Пишете ми на скрит текст ако може , защото ми е чудно и не ми се чака  Blush

# 624
здравейте, дами  bouquet

валия  Simple Smile,
Скрит текст:
Мюнир ще подкупи Салих да омае Мукадес, да й каже, че още я обича и т.н. и да я отдалечи от семейството й, като замине с нея за някъде по време на делото. За съжаление, това съвпада с разкритието за писмото от Австралия, ще я нахокат Мукадес, тя ще излезе да се разходи, а Салих ще я издебне, за да я хване насаме, тя е разстроена, той мазен и така Муки ще влезе в капана.

# 625
Скрит текст:
Дам обаче по някое време ще се усети и ще поиска да се върне да свидетелства обаче когато отива в съда делото вече приключва .

# 626
А Мукадес ще тръгне ли със Салих  Rolling Eyes

# 627
Оооооо много интересно,ще има пак да се ядосваме на Мукито,досега все я оправдавам по някакъв начин,ама вече няма да и простя  Naughty Naughty Naughty

# 628
Цитат
И на мен снощи ми стана жал за Мерием.Съгласна съм сМарги Явно затова толкова често се изпилзва и израза "какво ще кажат хората" и не само го използвата ,но и се влияят от хорското мнение.
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН!
Джоли , Мерием е от любимите герои във филма, на мен също ми дожаля за тази жена, която се е нагърбила с проблемите на толкова много хора, а сега и това със съседите й се случи. Какво ще кажат хората" е типично балкански синдром , при  нас също го има , особено при по-възрастното поколение,но в Турция е много по-силно изразено . Не мога да си представя как един човек е способен да загърби разбиранията си, ценностите си ,  робувайки на такива предразсъдъци. Това е някакъв феномен. Всички сме били идеалисти като по-млади, изпитвали сме нужда от одобрение, но рано или късно човек се приземява и разбира, че няма как да се хареса на всички, защото сме различни. И приема това. Но тяхното е наистина преувеличено. Това ми е правило впечатление във всички турски сериали , които съм гледала.
Цитат
Малко ме озадачи, това, че отказва работа занапред с Кристен..
Ами той  отказа защото разбра ,че Кристин не се е отказала от него . А и като видя нарочно изпратената снимка  разбра че на Кристин изобщо не и дреме че той е женен и че даже нарочно ги прави тези неща. И понеже не иска да си разваля крехките отношения с Фатмагюл от една страна , а от друга не иска да дава напразни надежди на Кристин взе според мен най правилното решение
И аз смятам,че постъпи правилно Керим като направи най-доброто и за Фатмагюл и за Кристен. Ако Мерием не му беше "свила сърмите", сигурно нямаше да е така категоричен.
Цитат
Аз още снощи си изгледах епизода и много ми хареса всичко беше доста по позитивно .
Ангелче,от цялата серия снощи на мен ми хареса най-много онзи момент , в който Фатма разказваше на близките си къде  са били и колко й е харесало. Беше толкова впечатлена, щастлива, усмихната, направо грееше. А Керим я наблюдаваше с такова задоволство... Също и момента с подаръка, тя наистина се зарадва и оцени жеста му. А той си личеше , че се колебаеше , защото не знаеше как ще реагира тя. Абе ,случват се нещата между тях. Бавно, полека правят крачки един към друг.

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 14:09 от * Дъга

# 629
Дъгичка тя Мерием наистина му "сви сърмите", но мисля че Керим усети че Кристин  е решила да се набърка в семейството му. Това си пролича и от обаждането и по телефона  относно заплащането му и като не я огря изкъпана в хотела реши да изпрати  уж случайно снимката
 Фатмагюл е права , Кристин не знае какви са отношенията им / интересно ако беше разбрала какви ли щеше да ги върши/ , но Кристин видя едни влюбен до полуда мъж , влюбен но в друга жена. Това я натъжи, но също така я и ядоса и тя реши да прави гадости.

Общи условия

Активация на акаунт