Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 879
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
# 46
 Тази вечер серията с и заслужаваше и най вече за да се види гледката как отвеждата Ердоан иСелим и то пред очите на целия холдинг smile3534 smile3534 newsm44 newsm44Селим беше умрял от страх , а Ердоан поглеждаше към врагът си -Мюнир. И ехидния поглед на Мюнир към Ердоан   едва ли не му казваше " айде сега да те видим"Ей тия сами ще се изядат

Тази вечер в темата е пусто ама знам къде сте

# 47
Страхотен епизод, както каза и самата Фатмагюл в предния...куршумът е изстрелян... Peace

Преди това, да ви споделя какво ми прави впечатление... Shocked

С каква положителност говорят за страната си / в случая за Истанбул и не само/ с каква вяра в  правосъдната си система, изобщо като се замисля, не съм чула нито една лоша дума за това как възприемат държавата си, какво е отношението им към нея. Усеща се уважение и почитание.
Това е много хубаво. Peace и ме впечатли, а си мисля, че не е само в този сериал. newsm78

Цитат
Джолева, знаеш ли как ми е кофти  Rolling Eyes хем съм любопитна и искам за видя какво се случва, обаче ми липсва темата ни...сякаш свикнах по това време вече да го нищим епизода... hug
При първа възможност ще съм тук! Hug

# 48
Марги и аз тичам от време на време в другата тема  ама само чета не съм гледала директно

# 49
Цитат
Тази вечер серията с и заслужаваше и най вече за да се види гледката как отвеждат Ердоан и Селим и то пред очите на целия холдинг smile3534 smile3534 newsm44 newsm44Селим беше умрял от страх , а Ердоан поглеждаше към врагът си -Мюнир. И ехидния поглед на Мюнир към Ердоан   едва ли не му казваше " айде сега да те видим"Ей тия сами ще се изядат
Джолева  HugИ на мен ми хареса да го видя това. Къде им отиде самоувереността?

# 50
Марги и аз тичам от време на време в другата тема  ама само чета не съм гледала директно

Джолева, аз и гледам и чета...изобщо...отворила съм няколко линка и съм като жонгльор... newsm78 Joy
Преди им се нервих на рекламите  Mr. Green ooooh! Crossing Arms ама, сега ми идват идеално, да си сърфирам на воля и да съм в крак с нещата... Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 21:40 от margita9

# 51
Айдееее, започва развръзката, newsm26 вече нищо не е както преди. Предстоят много трудни моменти, но и започва общата борба на Фатмагюл и Керим.  thumbsup Джолева, наистина гледката в холдинга с отвеждането на брат`чедите беше впечатляваща. Паралелно с това и отвеждането на Керим, сцената беше много вълнуваща, а в допълнение и с невероятния музикален фон, си струваше удоволствието! Как само противопоставиха Керим с другите двама, очевидно беше намек за оформянето на два лагера, които ще се изправят едновременно един до друг и един срещу друг. Уникално беше! newsm26 coolcool А Мустафа се оказа случайно в центъра на събитията - голям кеф!!! Party Ха, сега да го видим! ppp Stuck Out Tongue Winking Eye

# 52
Момичета аз мисля че Фатмагюл вече започва лека по лека да вижда в Керим един спасител и да се привързва към него .Начинът по който погледна Кристен когато се появи едновремено с нотка ревност и лек укор към Керим стана ми много гадно когато Керим остана с Кристен а не тръгна с Фатмагюл и после когато тя и Мерим си тръгваха такива погледи си размениха че направо сърцето ми затуптя.Мисля че Фатма дълбоко в себе си иска Керим да бъде освободен и да се върне за да бъде до нея и да й бъде упора занапред въпросът й "Ами Керим" не беше издиктуван от любопитство или от желание да разбере дали Керим ще си плати а зов за надежда че той ще се върне ,че отново ще чуе гласът и ,че ще бъде до нея в тези тежки мигове .В очите й се четеше такава надежда ,тъга и обърканост когато попита Мерием дали Керим ще се върне самата тя сякаш не иска да си признае че за нея е по добре ако той е на близо което си е нормално все пак макар и не пряко Керим също е виновен но аз мисля че Фатма започна да лека по лека да вижда що за човек наистина е Керим и да осъзнава че може би той не е нейното а наказание а нейното спасение.Противно на това е отношението й към Вурал вижте сега може би аз съм на по различна позиция от вас но тя е в правото си да не му желае доброто " И това му е малко " да знам на този свят всички сме хора но не мога да се съглася че когато си извърши такова изродско деяние трябва да си живееш живота спокойно и леко просто не може.Съжалявам ако говоря твърде емоционално но в край на сметка  нека не очакваме Фатма да отдава почести на Вурал и да го черпи с бонбони .Добре че е Мерием да я насърчава да не отказва такава добра жена е знахарката ако повечето хора бяха като нея светът ни щеше да бъде много по хубав и човешки.
Мукадес пък с нейните подигравки и подмятания изобщо не искам да я коментирам що за човек е тя не ми е ясно? Вие си я харесваите но аз такъв човек който постоянно търси начинът да се измее над страданието ти нито мога да харесам нито да му се разсмея на грозните шеги.
А не тези двамата просто няма й да ги коментирам такова гнусно и нахално държание имат че направо нямам думи .Обвземаме  такава ярост и болка като им гледам самодоволните лица че ми се плаче .Леле мелодията на която  отвеждаха Керим и онези е толкова хубаво и така ми се е набила в главата моля ви се даите ми поне името й . Praynig Praynig Praynig.След малко пускам следващия епизод защото нямам търпение до утре .

Дъгичка ,Феринка  съжалявам за загубите ви а също и че макар и непряко отново ви се налага да си спомняте тези тежки дни. Hug Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.  Grinning Grinning преди малко бяха 6 нови .

# 53
 А сега за адвокат Кадир.Какво да кажа за човек който пренебрегва собствената си мъка за да помогне на непознати хора.Моите адмирации.Когато говореше с тях нямаше залъгване изтъкна им първо и преди всичко негативите и проблемите които ще възникнат и в същото време им даде надежда.Този човек реш за един миг и ще се бори заедно с тях . Фатмагюл събира своята малка войска

# 54
Марги, Джолева, аз също ще притичвам отвреме на време в другата тема при комшиите, ей така, от любопитство! Но и в днешната серия по БТВ има богат материал за разискване, така че и аз като жабата, ще трябва да се разчекна! Scatter

# 55
Страхотен епизод, както каза и самата Фатмагюл в предния...куршумът е изстрелян... Peace

С каква положителност говорят за страната си / в случая за Истанбул и не само/ с каква вяра в  правосъдната си система, изобщо като се замисля, не съм чула нито една лоша дума за това как възприемат държавата си, какво е отношението им към нея. Усеща се уважение и почитание.
Това е много хубаво. Peace и ме впечатли, а си мисля, че не е само в този сериал. newsm78

Цитат
Джолева, знаеш ли как ми е кофти  Rolling Eyes хем съм любопитна и искам за видя какво се случва, обаче ми липсва темата ни...сякаш свикнах по това време вече да го нищим епизода... hug

Марги, турците имат много силна и добре организирана правосъдна система, която работи перфектно. Самите турци изпитват страх и респект от това и спазват много стриктно законите си.

Скрит текст:
Миналата година ходих в Истанбул по повод годишнина от сватбата ми (подарък от моя Керим) и останахме 4 дни. Преди това бях изчела всичко за Турция, тъй като тази информация е тясно свързана с професионалното ми направление и имам по-задълбочен поглед. Посещението ни съвпадна с националния празник на страната и празненствата по този случай. Беше невероятно изживяване! Та, бяхме с човек, който е работил там 15 години и от него научих много неща за страната, за Истанбул, за хората, за бита им и навиците им. Този човек знае турски и благодарение на него успях за кратко да общувам с няколко турски мъже и жени, главно в хотела, ресторанта и Капалъ чаршъ. Натрупах страхотни впечатления и завинаги промених отношението си към тази страна и хората, живеещи там. Изключително добронамерени, гостоприемни, културни, честни и усмихнати хора. Пожелавам ви от все сърце да отидете и да се убедите сами.

# 56
А сега за адвокат Кадир.Какво да кажа за човек който пренебрегва собствената си мъка за да помогне на непознати хора.Моите адмирации.Когато говореше с тях нямаше залъгване изтъкна им първо и преди всичко негативите и проблемите които ще възникнат и в същото време им даде надежда.Този човек реш за един миг и ще се бори заедно с тях . Фатмагюл събира своята малка войска
Кадир вдъхва едно такова странно спокойствие. Много уверен в силите си и личи, че е професионалист. Фатмагюл му се довери и не сгреши. Дано да успеят!

# 57
Кометка,   Hug много ти благодаря, че сподели тези си впечатления за Турция и хората там. Peace
И аз мисля, че самата страна не се познава, не се познават хората, за съжаление живеем/повечето/ в представите си за тях от миналият век  ooooh! Crossing Arms
Наистина имат си техните специфики, обаче са държава с уверен поглед напред.
И аз имам възможност да контактувам с български турци тук, които често пътуват. Не съм ходила там, но имам голямо желание. Peace
Иначе и моите усещания се припокриват с твоите, поне от това което съм видяла и чула. Peace

# 58

Цитат
Джолева, знаеш ли как ми е кофти  Rolling Eyes хем съм любопитна и искам за видя какво се случва, обаче ми липсва темата ни...сякаш свикнах по това време вече да го нищим епизода... hug

Марги, турците имат много силна и добре организирана правосъдна система, която работи перфектно. Самите турци изпитват страх и респект от това и спазват много стриктно законите си.

Скрит текст:
Миналата година ходих в Истанбул по повод годишнина от сватбата ми (подарък от моя Керим) и останахме 4 дни. Преди това бях изчела всичко за Турция, тъй като тази информация е тясно свързана с професионалното ми направление и имам по-задълбочен поглед. Посещението ни съвпадна с националния празник на страната и празненствата по този случай. Беше невероятно изживяване! Та, бяхме с човек, който е работил там 15 години и от него научих много неща за страната, за Истанбул, за хората, за бита им и навиците им. Този човек знае турски и благодарение на него успях за кратко да общувам с няколко турски мъже и жени, главно в хотела, ресторанта и Капалъ чаршъ. Натрупах страхотни впечатления и завинаги промених отношението си към тази страна и хората, живеещи там. Изключително добронамерени, гостоприемни, културни, честни и усмихнати хора. Пожелавам ви от все сърце да отидете и да се убедите сами.
Кометка  Hug И аз бях в Истанбул миналата година за няколко дни и моите впечатления изцяло се припокриват с твоите. Беше изключително интересно преживяване за мен и разбих на пух и прах предубежденията, които имах за тази страна и хората й. Не съм имала възможност да общувам с турци, но разговарях надълго и нашироко с ексурзовода на групата ни,който се оказа български изселник. Той ми разказа много интересни неща  за страната и за живота си в нея.
Бях впечатлена, Истанбул е невероятен град, планирам наесен отново да го посетя.

# 59
Малко ангелче, Hug всичко, което си написала за Фатмагюл много ми хареса. thumbsup Аз също я видях точно в тази светлина и много й се зарадвах. В нея се заражда нова надежда, надежда за това, че ще се въздаде справедливост, надежда за по-добър живот и по-светло бъдеще. Със сигурност тя оценява постъпката на Керим и възлага на него големи надежди. В тази серия тя прояви загриженост, състрадание и привързаност към съпруга си, т.е. тя го прие по съвсем друг начин, като човек, на когото може да разчита. Дълбоко ме впечатли погледът й когато отвеждаха Керим - в очите й се четеше страх от неизвестността, притеснение за Керим, надежда, дори и облекчение, че има уверението на Керим за безрезервната му подкрепа.

Общи условия

Активация на акаунт