Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква беше първоначалната идея за пътуването до Индонезия?
Какви предпазни мерки предприеха за здравето си преди пътуването до Индонезия?
Какви бяха първите ви впечатления от първия ден на пътуването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква беше първоначалната идея за пътуването до Индонезия?
-
Какви предпазни мерки предприеха за здравето си преди пътуването до Индонезия?
-
Какви бяха първите ви впечатления от първия ден на пътуването?
-
Къде отидоха на втория ден от пътуването си?
-
Какво представлява традиционният индуистки метод за молба за добра карма, споменат в публикацията?
Вече се притесних, че водя монолог....
Аз умишлено изпадам в толкова детайли за цени, разписания, маршрути, защото знам, че информация за организиране на екскурзия, се черпи от интернет. И е толкова хубаво, когато някой си е направил труда да напише я някоя история, я някое мнение с повече конкретика. Радвам се, че моят разказ ще ви е полезен.
Съвсем нормално е да ти се сливат нещата. Аз, хем Тайланд беше преди 2 месеца, постоянно преглеждам хронологично снимките, за да се ориентирам кое след кое сме посетили, преглеждам разни листовки, билети иначе посмъртно не мога да си спомня толкова подробно нещата.
Особено, ако програмата е наситена с емоции и активности, трябва да се ползват жокери, няма как...
, където отсъстват миризливите тайландски ястия от мобилните колички по тротоарите и разпънатите масички за продажба на смачкани дрехи, опушени от изпаренията на автомобилите. Наша цел беше Rama 1 Road, където се намираха множество молове буквално един до друг. Там думата “Mall” е почти непозната, използва се “shopping center”.
Странното и неразбираемо за нас беше, че цените на дрехите, да речем, бяха еднакви на улицата и в MBK например. Защо някой би пазарувал от улична сергия нещо, което е по-мръсно, по-смачкано и няма къде да го пробва?
Ей това не можахме да схванем. 
Искрено ти пожелавам да преживееш в първо лице вълнуващи приключения, ако това е твоя несбъдната мечта!

Изгубихме си цял ден, при това последният....
), че Банкок е любимия й азиатски град. За мен беше тотална загадка каква е причината за това. Вярно, че там сме имали само 3 дни, но пък за това време видяхме немалко.