Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква беше първоначалната идея за пътуването до Индонезия?
Какви предпазни мерки предприеха за здравето си преди пътуването до Индонезия?
Какви бяха първите ви впечатления от първия ден на пътуването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква беше първоначалната идея за пътуването до Индонезия?
-
Какви предпазни мерки предприеха за здравето си преди пътуването до Индонезия?
-
Какви бяха първите ви впечатления от първия ден на пътуването?
-
Къде отидоха на втория ден от пътуването си?
-
Какво представлява традиционният индуистки метод за молба за добра карма, споменат в публикацията?
Въпреки, че пътуванията, които съм осъществила, никак не са малко, това е първият разказ в писмена форма, който правя.
Притеснихме се. Започнахме да проучваме опцията да си хванем самолет от летището на о.Ломбок, съответно да си организираме някакъв вид трансфер (лодка до Ломбок и после кола) до летището. Влязохме на сайта на летището да си купим билети и какво се оказа - отстрани в една колонка за коментари на една от авиокомпаниите - Мerpati Airlines с големи червени букви пишеше
И тя ми вика, че не говорят английски и да съм се обадела в Синагпур, щото там имало по-голям шанс някой да бърбори на този чуждоземен език.
Също каза, че негов приятел е собственик на друга компания за fast boat превози, а и той поработва и за тях също, та ще ни уреди цена за 2 двупосочни билети за $120 долара - наполовина.
Ние имахме същото чудене със цените, защото аз и приятелката ми /мъжете ни зарязаха за няколко дена, като отидоха да се гмуркат/ след влизане в няколко офиса за продажба на билети разбрахме, че цената е 50% от обявените официално при което мъжете ни подложиха на абсолютно съмнение такава разлика
, 2 пъти си купуваме билети за тях, отиваме на летището и Мадам, полет няма да има 

Разказа, че не са хубави хора, а пък около месец преди Рамазан Байрам зачестяват много кражбите, за да имат мюсюлманите пари да се приберат по родните места за празника. 

Взехме и едно австралийско семейство от друг хотел в Убуд и потеглихме окончателно. В Padang Bai ни настаниха в едно кафене да почакаме. Някои туристи си поръчаха напитки и като видях как се приготвят зад тезгяха, си помислих, че тези хора са истински щастливци, тънещи в блажено невежество... 
Щом исках торбичка за повръщане...