Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
stedra, можеш ли да покажеш снимка на препарата за петна K2R.

# 211
енито, да,питам и за Корала ,и за персила. На каква цена е Корала до Душето,защото там продават значително по-скъпо от др. магазини?Зеления Корал за какво пране го ползваш?

Корала го купувах 12-13 лева. Зеления също е за цветно, но е с по ненатрапчив аромат. Наистина е по-скъпо, но си има други предимства. Ще изброя с какво ме спечелиха да не звучи като рекламна хвалба. Дават ми гаранция за стоката, защото са фирмен магазин и са вносители. Стоката е подбрана. Не ми предлагат всичко за немско, нямам разредени или отсипани препарати, обаждат ми се по телефона като дойде нещо, което съм търсила. Има паркинг. Имам карта за отстъпка като редовен клиент. Пращат ми мейл с промоциите. Пускат често много намалени неща с нарушена транспортна опаковка и т.н.

# 212
енито, мерси за информацията, наистина е важна/макар паркингът им да е вечно пълен/! Картата за отстъпка как се получава и колко % ти дават?

# 213
V STARA ZAGORA DO ENERGOTO IMA MAGAZIN4E S XYBAVI PRAXOVE I NA DOBRI CENI

# 214
енито, мерси за информацията, наистина е важна/макар паркингът им да е вечно пълен/! Картата за отстъпка как се получава и колко % ти дават?
отстъпката е 5%. Магазинерката ми предложи сама карта, май преди две години беше. Тогава им правех сметки по 50-60 лева, но един път в месеца. Сега ходя даже по-често, но не пазарувам много наведнъж. Тя обаче си ми прави отстъпка. 3 лева все пак са си още един препарат, ако имат нещо ново за проба  Mr. Green Имат и допълнителни някакви еко-отстъпки за еко-препаратите, но не ми се смята какво се натрупва. Да не ги хваля много, че често им е свършило каквото съм свикнала да ползвам и ходенето е напразно.

# 215
  • Варна

Ето, и от двете опаковки съм ползвал, разлика не виждам.Над 90 % от петната премахва...Има го в METRO винаги, поне във Варна.Ако някой друг има впечатления и отзиви, ще се радвам да ги сподели.

http://img801.imageshack.us/img801/9465/imgp5672.jpg

# 216

Ето, и от двете опаковки съм ползвал, разлика не виждам.Над 90 % от петната премахва...Има го в METRO винаги, поне във Варна.Ако някой друг има впечатления и отзиви, ще се радвам да ги сподели.

http://img801.imageshack.us/img801/9465/imgp5672.jpg

Да, това е добър препарат за предварителна обработка на петна. Праховете не са вълшебни и с този тип препарати си осигурявате по-голяма успеваемост в битката Laughing

# 217
  • Варна
Дедо, навремето имаше един вълшебен сапун, Astonish.С него на сухо махнах огромно петно от машинно масло върху марков анцуг от полиестер, което стоеше от месеци и бе прано многократно.K2R не се справи с петната от уличния дъжд, кал и киша върху колоездачен екип, избледняха, но останаха.Дали съществуват някакви подобия на Astonish в днешно време, премахващи стари петна? Без оглед на цената ?

# 218
Има колкото искаш. И по-добри от астониш. Но това реално са сапуни за пране. Тези за петна са много по-малки и с друга форма най-общо казано. Тук не се внасят. Май имаше на Хайтман, но изчезна.
От типа, койото търсиш има Капус, има Денк мит, има и други. Вземи даже единкалъп Дуру, ще свъши същата работа.
Аз обаче предпочитам течните продукти. От типа на този, който коментирахме преди.

# 219
stedra, благодаря  Hug Ще го потърся в Метро. Дедо, благодаря и за твоето мнение  Hug

# 220
  • Варна
Имах възможност за пореден път да се убедя колко са зле течните препарати, продавани у нас.Унгарският Первол, продаван в МЕТRO, не успя да изпере петно от кръв, третирано с K2R, на 40С.Видях, че има петна, които съм пропуснал да третирам, и ги изпрах на максимална температура с Dixan от Carrefour, и сложих K2R.Бях смаян да видя, че всичко се изпра, и бялото беше искрящо...Не видях никакво подобрение в черните дрехи от този Первол.
  Една приятелка се похвали с черен Первол от Турция, и ме смъмри, че гледам етикетите на дрехите, трябвало да пера на висока температура, според нея затова се е изпрало втория път  Shocked Thinking #Crazy

# 221
  • Пловдив
Kъде се намира  в Пловдив този магазин  Душето?

# 222
  • Пловдив
Хайде момичета кажете къде е този магазин за да го посетя.

# 223
  • на Мелмак
Kъде се намира  в Пловдив този магазин  Душето?
От няколко години не живея в Пловдив,но мисля,че имаше един до у-ще Душо Хаджидеков,на Богомил и Петко Д Петков

# 224
Магазинът до Душето е точно там,където etty775 е написала.Под кооперацията, има табела фрешактив

Общи условия

Активация на акаунт