Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Не „артистичен хаос“, а „атртистичен хаос“ - написано е съвсем ясно. И определено има разлика. Naughty Laughing Hug

Знам, че не ги препоръчваш, но все ми се иска да опитам нещо ново. Положението е трагично, защото като отида в супермаркета или който и да е магазин за паралелен внос започвам: това го имам, това го имам, това го имам и така до безкрай. Всичко съм опитала и като няма нещо ново да си купя ми е едно празно отвътре. Laughing Много е лошо да ти свърши разнообразието. Confused

# 391
Днес и аз реших да сменя малко праха и си взех това.
Не съм го пробвала още, така че отзиви не мога да дам.

# 392
Troy, ти нали в Англия живееш? Виждала ли си тази нова форма перилен препарат Dizolve? Те са под фирмата на листчета и се слагат в барабана върху дрехите. 12 листчета за 12 пранета са £2.99. Може да ти е любопитно да ги пробваш.

Този Даз е с прекрасен аромат.

# 393
Има ги свободно по супермаркетите, но още не съм се наканила да ги пробвам Simple Smile Следващия път ще си купя една кутия да видя за какво става дума. Иначе Даз-а наистина мирише много добре. За прането още не знам, но аз така или иначе нямам силно замърсени дрехи , така че каквото такова Simple Smile И да си призная че си избирам праховете по миризмата  Mr. Green Ако след изпиране и изсушаване на дрехите не ми мирише на прах за пране за мен е мръсно  Laughing

# 394
Да питам за (не е препарат за пране) една юниливърска паста за зъби Pepsodent. Преди години се намираше в аптеки у нас, след това вече никъде не попаднах на нея. А е, т.е. беше чудесна. Та, ако някой има някакво инфо...... Praynig  bouquet

# 395
Гес Laughing
каква е таз дума "атртистичен". Не я знам? От Артрит ли идва  Joy

Да питам за (не е препарат за пране) една юниливърска паста за зъби Pepsodent. Преди години се намираше в аптеки у нас, след това вече никъде не попаднах на нея. А е, т.е. беше чудесна. Та, ако някой има някакво инфо...... Praynig  bouquet

Лабрекс,
помня я таз паста, добра беше. На нивото на Крест, че и повече. Причините за липса може да само две:
1. Левър да са преценили, че продажбите са недостатъчни за тоз пазар и тез разходи и да са спрели сами доставките. Така се получи с Омо и Коколино преди време. Те си имат едни цифри, показатели, анализи, под които е недопустимо да падат. Даже и Гес да им се помоли -край!

2. Да са продали бранда на фирма, която не присъства на нашия пазар. Както с Кушелвайх/немското Коколино/. Такива продажби са често срещани. Големите фирми експлоатират бранда до един момент и ако решат да преориентират политиката си и бранда има стойност и купувач го продават. По-горе писах за подобно нещо на Гес за Колгейт-Палмолив.

С две думи - не я търси пастата.

# 396
С две думи - не я търси пастата.

Дедо,   bouquet  bouquet  bouquet Прецених си аз, че дори да ми се накарат, че спамя, ще изтърпя, защото знам, че тук ще ми отговорят. Grinning Аз все пак ще продължавам да я търся, не у нас. Преди приятели ми я носиха от Щатите, най-много пак да досаждам на някого. Препоръча ми я стоматологът тогава, като ме предупреди, че единия вид е малко гадна на вкус, но пък много добра. Аз казах, че ще изтърпя, не е все пак мармалад да го мажа на филия, та да придирям, и до днес се хилим, като се сетим. Жалко, че не я внасят. Peace

# 397
Не се заяждам, ама като търся нещо първото място където поглеждам е гугъл ...
докато я пусна в гугъл и веднага ми излезе къде се продава Wink

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps& … e&x=0&y=0

# 398
към пловдивчанките : дайте инфо къде се намира някой вносен магазин за такива препарати. ама на по-разбираем език - улици, квартали...  чета ,че на Душето има някакъв , но на мен това нищо не ми говори. давайте  Laughing

# 399
Не се заяждам, ама като търся нещо първото място където поглеждам е гугъл ...
докато я пусна в гугъл и веднага ми излезе къде се продава Wink

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps& … e&x=0&y=0

Търсих я в България, и, понеже не я намерих, помолих за инфо. От чужбина имам по-удобни начини за снабдяване. Peace

# 400
към пловдивчанките : дайте инфо къде се намира някой вносен магазин за такива препарати. ама на по-разбираем език - улици, квартали...  чета ,че на Душето има някакъв , но на мен това нищо не ми говори. давайте  Laughing

Какво е Душето?  newsm78
И аз подкрепям въпроса ти за магазини

# 401

Какво е Душето?  newsm78
И аз подкрепям въпроса ти за магазини
нещо като Джумаята, Панаира...  те си го знаят , ама ние - не

# 402
# 403
те тук вече ме излъга.
няколко поста по-долу виж какво пише:

Цитат на: Veniz в Пон., 29 Март 2010, 17:38
Дедо, а кое е това магазинче за перилни препарати на Коматевския възел? Виждала съм едно на бул. Н.Вапцаров, то ли е?

Да,едно павилионче беше но вече го няма.

още през 2010 г магазина е изчезнал  hahaha

# 404
Ти нали за Душето питаш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт