Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 530
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
(Исках да се редактирам, вместо това си изтрих поста... )
@ddicted_to_ , италиански френски, немски... какъв Даш търсиш?
ku4o, мен не ме впечатли особено този препарат. Както е казала Sourcherry - става за салбо замърсено пране. Омекотителят миришеше хубаво във флакона, но дотам. После върху прането почти никаква миризма.
Какви са отзивите за Аче-то? Пропуснала съм кога се е обсъждало, или съм забравила...

# 706
Вейда, купих Аче кокиче, вчера видях, че в Пикадили Сити Център има и Аче марсилски сапун.
По-силен е от Фелче Азура, но пак не става за по-силно замърсено пране, т.е. с по-упорити петна.
За разни слабозамърсени е наистина ок, прането си мирише много свежо и приятно и след  изсъхване.

# 707
  • София-в сърцата на моите деца
Някой ползвал ли е течният препарат на Фелче Азура? Помня, че отзивите за омекотителите бяха добри

Има го в няколко разновидности, а цената, която видях е 10на лв. за 40 пранета  Shocked

Ами аз ползвам почти цялата гама на Фелче Азурата.Изпират добре,но не силно замърсени дрехи, и приятно миришат!Между другото и душ гелът Синя папрат, както и шампоанът им е добър!! Peace

# 708
  • Gone with the wind
Благодаря за отзивите за фелче-то. То цената му ми подсказа, че няма да е кой знае какво откъм изпиране, ама пусто му любопитство (омекотителите им в шишетата миришат много добре, но не съм ги пробвала, само ги мириша). Все пак ще взема нататък една бутилка (че в зимния сезон за мен всяка дреха влиза в графа "силно замърсени") 

# 709
  • София

Извинявай, сигурно си писала по- нагоре, но не можах да го намеря, какво производство Даш ползваш? Искам и аз да го пробвам след толкова похвали.

Ето за този става въпрос, но това е явно нова разфасовка. Преди беше малко по-различно шишето и не беше с такъв дозатор. Мисля,че е немски. : http://www.wehkamp.nl/huishoudapparatuur/wasmachines-drogers/was … 7_7G1_G2L_559847/ Уникален е! Приятелки като са идвали на гости ме питат на какъв парфюм ухае така хубаво..  Simple Smile

# 710
  • Стара Загора
По-напред в темата беше станало въпрос за таблетки за омекотяване на водата. Какво съдържат, нещо ката Калгона ли са, или са си Калгон на таблетки? Вчера питах в няколко магазинчета са внос, но навсякъде ми предлагаха Калгон на прах или течен препарат п/в варовик на Домал. Това същото ли е като тези таблетки за омекотяване?

# 711
  • София
@ddicted_to_   от къде го купуваш този Даш?На каква цена?
Аз пера с течния Ариел маунтин спринг,но ми идва скъпичко и се чудя към какво да се насоча следващия път/ като ми свърши/.

# 712
  • София
Купувам го от Борн на бул. Гоце Делчев, който е близо до ъгъла с бул.България. Но миналия път казаха,че го спират от производство и май са им последни бройки....Sad  Аз довечера ако намеря време ще отида да проверя, тъкмо ще пробвам и другите аромати, но преди бях мирисала и другите видове Даш там и не ми харесаха изобщо...

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 21:57 от @ddicted_to_

# 713
@ddicted_to, пробвай италианските Даш-ове, чудни са. Преди няколко страници някой беше дал линк към магазин, който е в района, в който търсиш.

Магика, имам спомен, че Weiser Riese идва малко по-евтин и пере добре. Но не съм взимала скоро от него и не мога да посоча цена.

galeta, има Калгон на таблетки. Предполагам, че е просто личен избор дали ще е прах, таблетки или течен. Мисля, че в другата тема се обсъждаше.

Sourcherry, ще взема да го пробвам това Аче кокиче...

edit: @ddicted_to, за този пост говоря, той дори е отговор към теб, така че най-вероятно си го видяла. Peace

Здравейте! Можете ли да ми препоръчате течен перилен препарат, който да изпира добре и да е с хубав и траен аромат...?  Купувах си Даш в бяла опаковка,синя течност и това ми е любимия препарат, но...колкото пъти ходя да го търся, все ми казват, че е спрян от производство:(  Има го в някакви други разфасовки и предполагам е и др производство и няма и да е същия... Обожавам го като миризма и се задържа много дълго време, като парфюм...Търся нещо подобно. Пробвах и Корал и още един немски мисля с две имена, но..не ми харесаха толкова:( Искам трайна и хубава миризма, освен качествено изпиране! Благодаря ви предварително! Simple Smile
Dash има и в това магазинче - и немски и италиански Dash (този, който си ползвала май е френски, а италианският е по-добър  Laughing), чат пат има и от този в белите бутилки.

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 14:17 от Вейда

# 714
  • София
Има ли Аче за цветно пране или е само универсален?

# 715
  • Стара Загора
Вейда, благодаря, но питането ми беше дали таблетките за омекотяване на водата ( виждала съм такива в Лидъл и ДМ ) и Калгон ( независимо под каква форма ), служат за едно и също? Ако е така, при всяко пране ли се ползват, за районите с твърда вода?

# 716
Да, има:
Скрит текст:

# 717
  • София
Да, има:
Скрит текст:

Ммм, супер! А има ли го в нашите магазини? Специално София ме интересува...

# 718
  • София
@ddicted_to, пробвай италианските Даш-ове, чудни са. Преди няколко страници някой беше дал линк към магазин, който е в района, в който търсиш.

Магика, имам спомен, че Weiser Riese идва малко по-евтин и пере добре. Но не съм взимала скоро от него и не мога да посоча цена.

galeta, има Калгон на таблетки. Предполагам, че е просто личен избор дали ще е прах, таблетки или течен. Мисля, че в другата тема се обсъждаше.

Sourcherry, ще взема да го пробвам това Аче кокиче...

edit: @ddicted_to, за този пост говоря, той дори е отговор към теб, така че най-вероятно си го видяла. Peace

Здравейте! Можете ли да ми препоръчате течен перилен препарат, който да изпира добре и да е с хубав и траен аромат...?  Купувах си Даш в бяла опаковка,синя течност и това ми е любимия препарат, но...колкото пъти ходя да го търся, все ми казват, че е спрян от производство:(  Има го в някакви други разфасовки и предполагам е и др производство и няма и да е същия... Обожавам го като миризма и се задържа много дълго време, като парфюм...Търся нещо подобно. Пробвах и Корал и още един немски мисля с две имена, но..не ми харесаха толкова:( Искам трайна и хубава миризма, освен качествено изпиране! Благодаря ви предварително! Simple Smile
Dash има и в това магазинче - и немски и италиански Dash (този, който си ползвала май е френски, а италианският е по-добър  Laughing), чат пат има и от този в белите бутилки.
Да, да. Видях го! Simple Smile Ще проверя ако имам път натам, но утре имам път към Стрелбище и там се сетих за един магазин на Костенски водопад към Нишава...Мисля, че бях виждала от този италианския Даш Peace

# 719
Да, има:
Скрит текст:

Ммм, супер! А има ли го в нашите магазини? Специално София ме интересува...

Има го в магазините за паралелен внос.
По супер/хипер маркетите са вкарали май само кокичето и с марсилски сапун.

Общи условия

Активация на акаунт