Вече половин година навърта НОЕМВРИйската дружина!

• 34 496
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Добрич
И тук да постна за комарчетата - много съм доволна от този уред. Трябва да се внимава с какво пръскате и мажете бебчетата, че те всичко лапат и ближат. Четете внимателно етикетите продуктите дали са подходящи за тяхната възраст.

http://www.shopmania.bg/kozmietika-za-zhieni/p-prienosimo-ustroi … -zanza-no-1505027

Chain, аз всичко бебешко мия с препарата на Бочко. Simple Smile

# 91
и аз да споделя - вчера бяхме пак на ваксини ( двойните ), резултата- отново с температура. в 4 сутринта беше даже 39,6 , повръща на фонтани , разстройство , а моето гардже ми се хили. и още сме на същото положение . направо ми се къса сърцето , как гори горкото  smile3518
иначе от консултацията - 7 960 кг. и 66 см. (наддал ми е само 600 гр. и малко се притеснявам)
репеленти мога да похваля рол она на чико. много е добър.
играчки и гризалки мия с течния препарат на бочко . после с вряла водичка.
нещо и друго щях да пиша , но забравих , сърцето ми е само в малкия така че спирам че не съм концентрирана.

# 92
Здравейте мами! Симката ни подари поредната мрънкаща нощ - просто вече не знам на какво се дължи това - зъбки ли го мъчат? Вече го няма онзи траен и дълбок сън до 5 сутринта. Сега се буди по 2-3 пъти и само с кърмене се приспиваме отново, дали просто е някакъв период? Междувременно адски много се лигави и с хъс бута всичко в устата, но аз го огледах и не забелязвам да има нещо зачервено или да са му подути венците. Странна бебешка работа, дано скоро да отмине...

# 93
Здравейте.
И/ моят бебок все още не може да се обръща, ама то и с това дебело дупе (беше 8000г. края ма март). Иначе се върти от гръб настрани много.
За захранването - все още не съм започнала, а си мислех да започна шестия месец с оризова каша. Като ви чета, обаче започвам да се колебая дали да започна с нея. Моля, майките на по -пухкави бебета да обяснят защо се отказват от кашата.

# 94
Здравейте и аз мия всички бебешки неща с препарата на Бочко и после измивам с гореща вода. Използвала съм лепенките против комари и др насекоми с каката миналото лято - не бих казала, че са много ефикасни. Но ние живеем до Дунава и при нас комарите са като врабчета и хапят, хапят.

# 95
Брей, що нещо сте изписали, няма наваксване!  Grinning
Аз минавам набързо с питане - какво ви предписват педиатрите при суха кашлица? Че нашата ни изпрати днес с рецепта, за която в аптеката ми казаха " това не е за бебето, нали?"

# 96

иначе от консултацията - 7 960 кг. и 66 см. (наддал ми е само 600 гр. и малко се притеснявам)

Е как "само"?
То великото наддаване е само първите 3 месеца, после забавяме темпото Peace

Тео на последната консултация беше наддал 400 гр и не смятам да се притеснявам  Wink

# 97
Моят пухчо едвам го държа вече,ръцете ми са ... Sick на 5 месеца 9,300.Лекарките се шегуват,че с моите 42 кг скоро ще почне да ме премята... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 98
Sztuka, изглежда си е съвсем нормално да пъхат всичко в устата. София чак им ръмжи на играчките, докато ги дъвчи  Grinning И аз в началото си мислех, че може да са зъби, но няма нищо по венците. Явно не случайно са го кръстили орален този период в развитието  Wink. Колкото до нощното хранене, аз вече забравих колко чудно си поспивахме до преди месец. Оттогава бебонка яде по няколко пъти през нощта, даже не знам по колко точно, някои нощи ми се струва, че нон стоп яде. Добре, че спи при нас, та да подремвам и аз, че иначе трябва да ставам на половин час. Не знам колко ще продължава този период, все ще спре по някое време  Grinning

# 99
Сиропът, който Деничка пи за кашлица - Биокс Тими.

# 100
  • Велико Търново
Аз минавам набързо с питане - какво ви предписват педиатрите при суха кашлица? Че нашата ни изпрати днес с рецепта, за която в аптеката ми казаха " това не е за бебето, нали?"

Ние на два пъти пихме Проспан!

# 101
Здравейте и от мен  Hug Нямах комп. няколко дена и едвам смогнах да ви изчета.Поздравления на Фио за темичката   bouquet

Мокри кърпи ползвам на Памперс оранжевите и памперси също-не сме имали подсечено дупе освен след изписването от родилното.
Ние също не се обръщаме на никъде-правил го е по 2-3 пъти и в двете посоки и вече го мързи.Иначе обича да стои по корем.
Сиропче сме пили веднъж Проспан,но можехме и без него да минем тъй като гърдичките му бяха чисти,но мен ме беше страх да не се задълбочи и на своя глава му давах.
Столче за хранене за сега сме си харесали това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8752&cat=69 цената е много добра и мисля че ще ни е удобно,но докато дойде ред да купим незнам колко пъти ще си сменя мнението. Joy
Захранване ще започнем след празника.На 17-ти сме на консултация,ще видим педи какво ще се изкаже и дали съвпада с моето мнение.До сега не сме говорили,в началото на 3-тия месец само ме пита кога мисля да започвам-аз отговорих след поне 5 навършени и отложихме разговора за тогава.Ето че и нашето време дойде и аз вече ще мога да се включвам по тази тема  Peace

# 102
И ние също сме пили Проспан.

vanq_mandeva Една моя приятелка има точно такъв стол и е много доволна,даже ми го препоръча.

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 17:33 от alleksandra

# 103
Sztuka, изглежда си е съвсем нормално да пъхат всичко в устата. София чак им ръмжи на играчките, докато ги дъвчи  Grinning И аз в началото си мислех, че може да са зъби, но няма нищо по венците. Явно не случайно са го кръстили орален този период в развитието  Wink. Колкото до нощното хранене, аз вече забравих колко чудно си поспивахме до преди месец. Оттогава бебонка яде по няколко пъти през нощта, даже не знам по колко точно, някои нощи ми се струва, че нон стоп яде. Добре, че спи при нас, та да подремвам и аз, че иначе трябва да ставам на половин час. Не знам колко ще продължава този период, все ще спре по някое време  Grinning

Ох, подейства ми успокоително, защото аз вече сериозно се бях притеснила какво става и къде бъркам, но реално май вече наистина трябва да забравим за спокойния сън и да се настроя на нова вълна Laughing

# 104
Стол за хранене поръчах ето този http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9169&cat=69 -отговаря на всички мои изисквания и се надявам и на Ева да ѝ хареса,пък и да ми е удобен.Иначе имаме ето такъв(подарък) http://www.pumpal.net/product.php?id=1275 но изобщо не е удобно и затова решихме да купим.
Кърпички ползвам само Pampers sensitive.Вкъщи я мия,но навън редовно сменяме памперс и няма как.
И ние днес бяхме на консултация-пораснала е с 600г и 5см,според мен си е доста добре.От неделя започнах да захранвам с картофено пюре,което за сега приготвям аз-не добавям сол,захар,масло или каквото и да било.Чист сварен картоф+АМ.Педи каза до 2 седмици да заместим обедното хранене и когато това стане да започна да давам плодово пюре следобед между храненията.
За гадинките-и аз съм се насочила към "устройството" на Chicco

Общи условия

Активация на акаунт