Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 22

• 42 955
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Искам да попитам дали някой плаща с дебитна международна Visa и дали е имал проблеми с преимането на картата до сега. благодаря  Hug

# 16
  • Варна
И аз следя, дано ни изненадат с код  за Великден.  Grinning

# 17
Бижy

Joy Казваш - погрижили са се за нас?
Мне! ooooh! Аз трябва да се погрижа за себе си с някоя и друга опаковка Гинко... Няма моя номер, затова. Mr. Green

# 18
Здравейте! Искам да попитам дали някой плаща с дебитна международна Visa и дали е имал проблеми с преимането на картата до сега. благодаря  Hug

Аз плащам с такава. До сега проблеми не съм имала, Райфайзен. За всички поръчки до сега имам блокирани пари Simple Smile))))))

# 19
  • Бг
За почитателките на Poetic Licence, само номер 3,5. Намалени от 80 лири на 24 лири.

# 20
Да се похваля и аз Simple SmileПолучих тези,от английското Джавари,поръчани на 28.03
http://www.javari.co.uk/dp/B003GXELP8?ie=UTF8&ie=UTF8
Страхотни са.За мъжа ми са,макар че са в дамския сектор.Модела е по-скоро унисекс.Взех 41,5-излезнаха ми 17 паунда с кода-направо без пари.Сега гледам че са останали само 5-ица и то на доста висока цена.Ако някой иска инфо,да пише-още не съм ги прибрала-Радваме им се Peace

# 21
Сега, когато се вписах с моя, всичко ми е изчезнало - и от кошницата и от уишлиста  newsm78
Ужас  Rolling Eyes

И на мен ми се е случвало, нищо не ти се е загубило. Влез си в твоя акаунт, рестартирай компютъра и после пак влез в сайта. При мен всичко се оправи така  Peace

# 22
Помогнете със съвет  Praynig

Чудя се между тези Мустанг и Кубанас

Кои да избера?  newsm78

# 23
Бижy

Joy Аз пък късно прочетох hahaha нищо, в шампионата по блеене ще се боря със зъби и нокти за първото място Mr. Green Изобщо не си мислете, че толкова лесно ще се предам Flutter

# 24
И аз да се запиша за кодче по Великден, сандалки ми трябват Grinning

# 25
  • Бг
red shoe, аз съм за Кубанас-а. Още повече, че Мустангът са изкуственяк.

# 26
red shoe

И аз съм за Кубанас, след моите приключения с мустанг не гледам тази марка Mr. Green

# 27
Да помрънкам, че всичко, което ми харесва, не ми е по джоба, а какво ми е по джоба-не ми харесва...и чакам код по Великден  Simple Smile

# 28
red shoe, Кубанаса,разбира се! Освен, че са кожа,струва ми се някой ги похвали в предната тема!

Тези,вчера някой ги получи   http://www.javari.co.uk/dp/B004VJM0D6?ie=UTF8&ie=UTF8   реално какъв е цвета?

# 29
Аз плащам с такава. До сега проблеми не съм имала, Райфайзен. За всички поръчки до сега имам блокирани пари Simple Smile))))))
Благодаря Simple Smile и аз съм с дебитна, но народна  Laughing към същата банка. Опитах да плащам с нея, но не стана номера. Ще отида утре да подам за м/ународна, щото кредитните у нас не са на почит  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт