Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 22

• 42 862
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
Помогнете със съвет  Praynig

Чудя се между тези Мустанг и Кубанас

Кои да избера?  newsm78
Кубанас, много ясно! Peace

# 31
  • Варна.....
Помогнете със съвет  Praynig

Чудя се между тези Мустанг и Кубанас

Кои да избера?  newsm78
Кубанас, много ясно! Peace
И така бих и казала.
Пробвала съм Мустанг в магазин- твърди и неудобни ми се сториха.

# 32
И аз съм за Кубанаса,определено  Heart Eyes

# 33

http://www.javari.de/dp/B00509RYN2

Днес получих моя чифт.Страхотни са.Разцъках ги по ламината.Не тропат наистина кой знае колко-anti shock са .Поръчах си 39,5-а аз съм точно толкова.Точни са ми.На кутията и на самите ботуши пише UK6.Тъпото е ,че определено са за широк прасец ,с какъвто не разполагам,но има начин-на обущар.Обобщено мнение-много са готини.Заслужават си.

На мамето пристигнаха тези Марко Тотев(нейна си измишльотина).http://www.javari.de/dp/B004ZQ765M
Супер готини са.Имат възможнот за регулиране на ширината около прасеца и стоят страхотно с пола.Тя каза,че извивката им е много добра и ще бъдат удобни.

Рапорт даден.

# 34
  • Sofia
100% Кубанас!!!
Dzuls,   bouquet
Аз вече не искам код пък...  Crossing Arms

# 35
Моята поръчка от 30-ти,която според служителката на ДЧЛ още е в Германия,долетя вече  Laughing
Надявам се утре да ги получа,а не да чакам до понеделник  Whistling

# 36
  • София
Колко дни пазят пратката в пощата преди да я върнат?

Може ли отзиви за детски обувки на Ciao Bimbi ?
Поръчах 6ук за сестра ми от дестката номерация. Отговарят си, даже са и малко въздълги, нооо тя е с доста тесен крак, всеобщото мнение тук бе, че отговорят.

# 37
Dzuls,   bouquet Справила си се прекрасно с новата тема и добавките! Браво и благодаря!

Момичета, аз не съм поръчвала още нищо. Само дебна ... #2gunfire

# 38
  • FR
Пумите - и двата чифта са със стелка 24 см за номер 39 или UK6 - меря с ролетка, така че максимум 3-5 милиметра да има още. Според мен са умалени. Peace

Моите от Ларедут 39 номер са със стелка 25 см.  Shocked Thinking

Пробвах със сламка да измеря, за да се пъхне добре - 25 см, но реално крак 24,5 най-много ще влезне.

Моят крак е 24,5 и са ми големи, но пък и кракът ми е тесен. Въпросът е че стелката е 25 см, а всеки вече да се ориентира дали ще му се събере кракът. Иначе става объркано. Peace

Ох, много объркано с тия номера  Thinking Имам балерини с подобна форма и стелката им е 24,5 но малко ми хлопат. Обаче моя крак е много слаб. От всички прочетени постове стигам до извода, че 38 номер - 24 см при доста слаб крак ще е добре. 39 може да са ми по6добре на дължина, но ме е страх, че ако са ми широки може да ги загубя някъде по пътя каквито са изрязани от пред.  ooooh!

# 39
И аз тук в очакване на код.

# 40
http://www.javari.de/dp/B004W74K6W
Шипнати на 30.03-днес ги получих....ама се гонихме с куриера из града..... Laughing

# 41
И аз да ви следя - и за код, пък и без... Mr. Green
Джулс   bouquet

# 42
  • Пловдив
Сега, когато се вписах с моя, всичко ми е изчезнало - и от кошницата и от уишлиста  newsm78
Ужас  Rolling Eyes

И на мен ми се е случвало, нищо не ти се е загубило. Влез си в твоя акаунт, рестартирай компютъра и после пак влез в сайта. При мен всичко се оправи така  Peace
ooooh! и рестарт направих  Thinking ниищо. Само данните ми пази, а дори и старите поръчки ги няма  #Crazy
Сега направих проба да поръчам - ами излиза ми номера на старата карта, която е изтекла ... в голям филм се вкарах Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 19:06 от Rusalka:)

# 43
Да помрънкам, че всичко, което ми харесва, не ми е по джоба, а какво ми е по джоба-не ми харесва...
+
или няма номер
и чакам код по Великден  Simple Smile
...за това не знам, малко ме е страх да го поискам, че значи пак харч  hahaha

bouquet Джулс, благодарности за темата!

red shoe  Mr. Green и аз за Кубанас, по-хубави изглеждат и на вид, и на описание Wink

# 44
Да се  запиша и аз,мърмореща...   Crossing Arms
Цените в уиш листа в немското,продължават да се покачват,някои вече са  двойни   #2gunfire
Край  с  покупките, ще  чакам  летните  намаления пък  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт