Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 22

• 42 845
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Много ме вълнува немското Джавари и по-скоро намаленията, кодче нещо...

Ей това чанте ми е пристигнало. Утре отзиви. Не знам много за какво ще го ползвам, но ... за тази цена...

# 691
Получих си и ботушките Марути , с които се утеших  Mr. Green докато си издирвам моите ботуши - 6,5 (40) -  свободнички ми са, мноого удобни, страхотно качество  Heart Eyes
Моля за дължина на стелката, ширина горе и височина на тока на ботушите.

# 692
И аз да питам за Марутито,до къде са дълги и отговарят ли си на номера?

# 693
Banshee купувай ги, много са хубави имам ги същите и размера им си е идеален  Peace

# 694
  • София
Получих си и ботушките Марути , с които се утеших  Mr. Green докато си издирвам моите ботуши - 6,5 (40) -  свободнички ми са, мноого удобни, страхотно качество  Heart Eyes
Моля за дължина на стелката, ширина горе и височина на тока на ботушите.
Моля и аз за дължина на стелка  Hug

# 695
Banshee купувай ги, много са хубави имам ги същите и размера им си е идеален  Peace

Благодаря ти мила   bouquet обаче, някой ме е изпреварил  - вече няма моят номер.
Допусках такова развитие на нещата, де  Wink ама ако си бяха "моите", то нямаше и да им се чудя и да ги отлагам. Със здраве да си ги носи този,  който ги е взел  Simple Smile

# 696
  • зад парка
50% намаление в английското Party

Как става това? С код ли? newsm78

# 697
# 698

Аз моля за височината на тока  Praynig
Не изглеждат много високи, така ли е?
Не мога да карам кола с високи обувки, а така искам някакви такива ботички  Embarassed

# 699
Получих чехлите Спидо, които поръчах за мъжа ми. Детски размер са! Joy

# 700
http://www.javari.co.uk/Sale-Shoes-Handbags/b/sale/ref=topnav_sd … _4%26pageCode%3Dd

Получихме тези днес в 3 размера за 3 мата мъже у дома. Изглеждат много хубави. Отговарят си на номера.

# 701
  • София

Пише ,че са детски - Speedo Child's . Peace

# 702
Виждам какво пише, но са в мъжкия сектор и има два големи номера, които не са упоменати нито като джуниър нито нищо! И предвид безбройните неточности в сайта, изобщо не беше ясно какво точно ще получа.

# 703
  • Сф
Получих днес тези http://www.javari.de/dp/B004ZQ9JMA . на живо цветът е по-хубав, отговарят си с идея към леко уголемени, отвътре целите са пухче, малко лепилото е излязло на места и е по-тъмна там кожата и име един шев който е излязъл и се вижда точно най-отпред, прилича на скъсано/ одрано. чудя се дали да се занимавам с връщания, ама по-скоро не.

Да попитам за Марко Тоци има ли разлика в номерацията между летни обувки и зимни? На някои серии зимните са уголемени заради по-дебелите подплати, и се чудя дали сега като си взимам обувки Тоци да не си взема по-малкия номер?   bouquet

# 704
  • София
Виждам какво пише, но са в мъжкия сектор и има два големи номера, които не са упоменати нито като джуниър нито нищо! И предвид безбройните неточности в сайта, изобщо не беше ясно какво точно ще получа.

След като е изписано Child's 11 и 12 би трябвало да отговарят на № 29 и 31. Peace

Общи условия

Активация на акаунт