Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 15 -та част

• 20 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Голди, ти си моят личен лекар, мила!  Hug Да определено успя да ме разсмееш! Тъкмо преди малко говорих и мойта док. и тя каза, че всичко е ок! Simple Smile Отдъхнах си за това, но си много права като казваш време е за следващото нещо да си филмирам!  Joy

Попи, честита ви придобивка! Мисля, че наистина ще ти върши перфектна работа! Simple Smile Браво! Със здраве да си я ползвате! Simple Smile

Деска, мисля си че си много права във всичко, което си написала! Благодаря ти! Simple Smile  Hug

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 15:32 от asselina

# 76
Асе с това изследване мисля да сложим край на лошите мисли! Simple Smile

Емсичка честита количка със здраве да си я ползвате!

Попи честита придобивка и на теб!

Шоколадово бонбонче вчера бях на прощапулник с много мами и всяка много искаше да ми даде съвет, една от тях ми каза какво я е спасило от коликите- казва се Миликон Гочи и се купувало от Италия ако имаш кой да ти прати, тя каза че е вълшебно.

И аз се сетих как си казвах само да дойде 7-ми месец и ще си купя всичко, а съм купила само шапката дето ви пуснах във facebook. Сега си казвам само още две седмици да влезна в 9-ти и ще пазарувам. Накрая ще пазаруват всички около мен докато раждам. Утре отивам да си взема 45 дневния болничен и да си пусна изследванията,

# 77
Здравейте,
С големи извинения за закъснението пускам обещаните снимки, правени са с телефон и е доста разхвърляно, но все още подреждам. Качих ги в албумчето, албум йовка, парола 1234 http://lejanki.snimka.bg/other/jovka.668183 .
Засега хола, ще ни е и детска, пък по-нататък ще се ползват детските стаи.

Сега се връщам да чета назад.

# 78
Звезди, благодаря за старанието и за хубавите теми, дано се пълнят само с хубави новини!

Мини, дано по-скоро се отървете от коликите.

Емси, честита покупка!

Попи, честита пералня, със здраве да се я ползвате. Би ли споделила- марка и модел, защото и аз се оглеждам за пералня със сушилня. newsm78

По темите- бельо за след секцио- аз преди си бях взела обиккновени памучни гащи от метро- в пакет по 5 бр мисля, че бяха, по-голям размер, не са от най-красивите, но е по-удобно след секцио да не прилепва прекалено плътно бельото към разреза.

По анкетата- риванол за пишлето не е нужен за новородено.

Да се похваля, хемоглобина ми е 102, което предвид моята анемия си е доста добър, успях да се отърва от бактериите в урината и желязото го поддържам на горна граница, дано не се и повишава.

# 79
Йовче, много ви е хубава къщата. Много щастливи мигове в нея ви пожелавам на цялото семейство! Ти сега само внимавай да не се преумориш много с чистене и подреждане. Peace

# 80
Йовче, пожелавам ви много щастие и късмет  вновия дом, нека да бъде изпълнен с детски смях и много настроение!  Hug Само че направо като гледам през какво си минала дано да не си се преуморила много... Naughty Браво за хубавия хемоглобин и за премахнатите гадинки! Mr. Green

Борянче, мисля че си много права, както ти, така и Голди! Laughing Нека наистина да приключа с тея терзания най-накрая, но докато не видя малкото си съкровище мисля, че няма да мирясам и да се успокоя! Simple Smile Стискам палци изследванията ти да са ок! Simple Smile

# 81
Йовче, хубава ти е къщата много! Голям кеф е да се нанесеш на новичко! Но момичетата са прави, недей прекалявай с чистенето и подредбите.

Пералнята ни е daewoo  http://www.technomarket.bg/products/09069243. Ние я взехме за 999 лв., но консултантът ни каза, че често я пускат в промоции и я намалят с колко 100 лв., така че можеш да следиш цените. Има пране с пара, различни степени на центрофугиране и сушене, гладене. Пере с някаква технология с мехурчета   newsm62  .
Капацитет при пране - 9 кг. Капацитет на сушене - 7 кг.
Мисля, че беше много добър избор.

# 82
poppy-fairy, честита придобивка! Да ви служи вярно и безпроблемно не само за това, но и за следващото бебе. Simple Smile

Аз се заглеждах по тия Daewoo - много добре изглеждат. Бяха ми казали, че пералня и сушилня заедно не суши добре - но ако чуя още няколко добри отзива, ще размисля.

Честита нова къща и на Йовка!

minie mouse, за коликите аз давах едновременно Колийф, Инфакол и БиоГайя. Бях установила, че дори само едното да спра, почват мъките. С трите заедно си бяхме добре.  Peace Мисля, че  децата са различни, трябва да наблюдаваш твоето как реагира и да се съобразяваш.

Периодът с коликите си отминава, само на пръв поглед изглежда безкраен.

Аз си мислех, че никога повече няма да се наспя в тоя живот. Ама сега с госпожицата се излежаваме заедно до десет и окото ни не мигва. Simple Smile

# 83
Здравейте пупета

На мен доки ми премести тоновете за събота Sad, ама какво да се прави, ще слушам то ако зависи от мен всеки ден ще съм на тонове Crazy лудичка съм си.

Асе, видя ли всичко е наред айде сега да видим за какво ще е следващото притеснение, то ние с нашите болни мозъци вече, май  по някога сами си го правим, ама толкова време на тръни и сега няма как да е друго яче, да знаеш че много те гушкам и ти пращам от моите силички  Heart Eyes

Попи, пералнята ти е супер, и избора за сушилня го адмирирам много, така си спестяваш страшно много време от гладене, ще ти остава време за други неща и да наминаваш във форума да споделяме  опит newsm53

Йовче, да ти е честито новото отремонтирано жилище, пожелавам ти само хубави и прекрасни семейни моменти и емоций да имаш в него Hug

Деси, не ни досаждаш мила напротив, съветите който ни даваш са ни много нужни и ще се радваме да споделиш още от опита си  Hug Hug

А фиксчето къде е нещо ми се губи днеска, фикс пиши мила да не те мисля Hug

Момичета да ви питам 45 дневния болничен кой ми го издава личния или гениколога Thinking

# 84
Йо, честито ново гнездо!Супер е!Винаги  да е пълно със смях и  здраве!

jp, пробвах и това съчетание,и поотделно,всякак, и всичко...Няма ефект:(

# 85
Мамета имам малко тъп въпрос.... Embarassed Rolling Eyes каква  е тази обменна карта,дето трябва да имам?

# 86
jp, и аз знам, че е по-добре да си купиш поотделно пералня и сушилня. Ние за съжаление нямаме място, където да сложим и двете. Вие ако сте облагодетелствани откъм пространство, най-добре си ги вземи поотделно. Доста четох из форумите мнения за тази марка и се спрях на нея. По принцип, мислех да чакам промоция, ама нещо ме бяха хванали лудите вчера и не издържах  newsm62  Лошото е, че харесах и хладилник  newsm78  Това лежане зле ще се отрази на мъжо на джоба.

# 87
jp, и аз знам, че е по-добре да си купиш поотделно пералня и сушилня. Ние за съжаление нямаме място, където да сложим и двете.

Ние имаме отделно - сложили сме ги една върху друга. Но това пак си изисква място - по вертикала.

Те са вече малко старички вече де.

Но най-наболелият ми проблем е прахосмукачката - така че първо нея ще сменям. Simple Smile

# 88
Тук съм Звезди, снощи не спах много защото младежът вилня и не знам какво улучваше в дясно, но доста пъти подскачах от болка. Днес пък повисях доста  в 00-те, че ме споходи .. сещай се .... Уж нищо странно не съм яла (сладкото свърши  Mr. Green), но се случва периодично.
Някой знае ли дали еспумизан може да се пие и действа ли изобщо по предназначение  newsm78

Йовче, пожелавам ти с кеф да си редиш къщата. Сигурно нямаш търпение, но наистина не се преработвай сега.

Аз се замислих над това, което сподели jp преди няколко страници - че така се е била вглъбила с първото си дете в проблемната бременност, че нищо не е прочела за това как се гледа дете. Та хванах една книга, която ми донесоха преди време и се опитвам да я чета. Но нещо не ми върви. Много по американски ми е написана някак  newsm78.

# 89
Фиксче, мами са ми споделяли за книгите на д-р Спок - адски полезно четиво и имало инфо от бремеността до незнам кои години на детето. Е, не съм се наканила още да я купя...

Попи, аз по цял ден гледам он-лайн магазините и си пазарувам на воля. Дребни неща, но като се съберат, сигурно една пералня ще излезе  newsm53

Йовче, аз обожавам този период когато се започва да се обзавежда, но наистина, не се преуморявай.

Асе, браво за урината!

Да спинкате спокойно, мамчета.   sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт