През СЕПТЕМВРИ моето тумбаче, ще е вече малко пеленаче!

• 25 114
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Inna_78 - благодаря  Hug, сигурно бързо се забравят, даже нямам търпение да се роди  Heart Eyes

# 616
ехоо  Party сега ставам и почнах да ви чета с кафенце до мен, kami2004 много се радвам че ти е харесала рецептата  Simple Smile и на мен винаги ми се получават  Party ето за който иска и е пропуснал:
http://angellovescooking.blogspot.co.uk/2011/02/easter-buns.html
Аз се връщам да ви дочета  Crazy

# 617
 Ох, а аз с моите сънищаще се побъркам. Аз по принцип сънувах ярки сънища и почти винаги помних какво сънувам, а сега направо е ужас. През нощта сънувам сигорно стоцити сънища и от всички ми остава някакъв спомен, което се смесва в главата и сутринта като стана имам чувство, че не съм спала цяла нощ, а съм копала. Много ме изморяват, ама още и са някакви шантави! И на обяд като си легна същата работа!
 За скрин и ние сега се оглеждаме, ама при нас няма много място и се чудим какъв да е.

# 618
Името Калина ми е едно от любимите БГ имена, но и то не връви при нас. Племенницата на мъжът ми е Калина.
Аз за Нико нямах никакви колебания в името. Когато се роди казах на мъжът ми "Ще се казва Николай, на Николай Чудотворец". И наистина имахме нужда от истинско чудо за да оживее. Аз вярвам че си е дошъл с името. Факт е, че толкова му ходи това име - обожава водата, зодия Риби, а и освен това носи буквата на почти цялата рода, с изключение на свекърва ми. Има и голям имен ден.
Сънища не сънувам, та аз почти не спя. Микровълнова имам, но много рядко ползвам. За мен е излишна вещ. Фурната за хляб е чудесна придобивка, в готварския има цяла тема. И козунаци месят в нея дори.

# 619
Памперсите първите месеци се сменят на всяко хранене, т.е на 3 часа (поне при нас беше така) През ноща мисля, че само по веднъж съм сменяла памперс. Т.е като ги сметна около 5-6 минимум Rolling Eyes
В началото пишкат наистина много (е, и акат,де  Party)
А за сънищата- аз по принцип не сънувам. Откакто съм бременна се е случвало са сънувам някоя и друга страхотия...

# 620
Значи добре съм ги усетила нещата, в Метро има едни огромни пакети с по 70 памперса и си викам "Ето един пакет на месец трябва да стигне при всички положения"  Mr. Green Излизаха доста по-изгодно от малките опаковки, ама вече ще ви излъжа, откак забременях забравям много, преди цифри не забравях никога Laughing Следващия път като ходим пак ще погледна какви пари бяха. Абе, не беше прекалено страшна сума Laughing Laughing Laughing

# 621
аз ги изкарах около 2 пакета на месец - по 78бр  Blush

# 622
Ех, изчетох ви  Crazy
anghella сайта който си дала за размерите е супер  Hug
sentex матрака е супер, търсих тук такъв, но не намерих. леглото също е хубаво и евтино  Party, тук без шкафчета почват от 100£  Crazy
Inna_78 и аз мисля по същия начин  Simple Smile може по-евтино легло, но матрака задължително трябва да е хубав и удобен  Party
Микровълнова сме имали на всякъде където сме ходили, бях и може би все още съм свикнала, но сега като се изместихме в  къщата микровълновата казах, че не я искам в кухнята ами да заминава направо на тавана  Mr. Green И преди избягвах да е ползвам много често, но като ми е пред очите се изкушавам  Laughing Нали уж се старая да се храня здравословно  Crazy
За сънищата радвам се, че още не съм почнала да сънувам.....като се знам ще почна и да се мъча да ги разгадавам  Crazy Дано и не почвам да сънувам скоро...може да ви е смешно ама ме е страх да сънувам ...особено сега когато съм бременна и ми е трета бременност  Confused
За имената аз съм си харесала едно име ако е момиченце  Heart Eyes бащата като го чу...не разбрах да възразява  Simple Smile Но каквото име да изберем не мисля, че ще имаме проблем един с друг, мъж ми е разбран човек и за такива неща не мисля,
 че ще спорим. Simple Smile
За люлеещите легла съм слушала, че колкото удобни и хубави да изглеждат бебетата се страхуват да спят в тях защото не чувстват стабилност.
 newsm78 май и друго щях да пиша, но забравих какво  Mr. Green
Хайде лек ден   Hug

# 623
Наистина отиват по около  2 пакета памперси(от големите) на месец, това ще рече между 50-60 лева. Никога не правете компромис със качеството на памперса, защото последиците може да са доста тежки, за нежната кожичка на бебчо. А ние за третото сме избрали името Християн(а).

# 624
аз ги изкарах около 2 пакета на месец - по 78бр  Blush

Толкоз някъде, да Mr. Green Абе, два пакета от тия най-големите... А май имаше и едни от към 200 броя... Да не ви казвам как едно дете на 3,5 годинки още му слагат памперси, защото не им се занимава да го учат на гърне... Колко излишни пари са това... Shocked

# 625
eva_82, относно люлеещите легла, мисля, че имаха функция, която стопира люлеенето и всеко момент може да си го направиш на стабилно легло! Което според мен много удобно, защото по принцип люлеенето ще ти трябва само докато е малко да го приспиш, а вече като стане по-голямо изобщо няма да ти трябва да се люлее!

# 626
За сънищата-а бе и аз сънувам ,ама на сутринта нищо не помня.Но пък за сметка на това се хващах на няколко пъти как хъркам  Embarassed,много е гадничко Blush

# 627
stefiss_1978, чакаш трето детенце, колко хубаво Hug И ние си мечтаем за три, пък да видим до къде ще ги докараме Mr. Green

# 628
eva_82, относно люлеещите легла, мисля, че имаха функция, която стопира люлеенето и всеко момент може да си го направиш на стабилно легло! Което според мен много удобно, защото по принцип люлеенето ще ти трябва само докато е малко да го приспиш, а вече като стане по-голямо изобщо няма да ти трябва да се люлее!
Може и така да е, аз споделям само каквото са ми казвали  Simple Smile а вече всеки сам си предценява какво ще си вземе  Hug тези който аз съм ги виждала тук не могат да се стопират. Ако това което си си избрала може, браво  Simple Smile

# 629
Но пък за сметка на това се хващах на няколко пъти как хъркам  Embarassed,много е гадничко Blush
hahaha hahaha hahaha как така ... сама се хващаш  Crazy
По вероятно е мъж ти да чува, ти докато спиш  Heart Eyes

Сетих се за кумата ми, която разправя, че последните месеци наистина хъркала много, защото бебчо притиска белите дробове и дишането става много затруднено  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт