The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 309
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • ХАСКОВО
 newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 21:13 от paulad

# 61
  • Стара Загора, България
Аз залагам на Илайджа, защото много се надявам да го оставят жив.  Mr. Green Много го харесвам, пък и точно покрай Роуз се запознахме с него и си мисля, че той е нейният "създател". Иначе за Клаус не се притеснявайте.. дори да не е започнал кръвната линия на братята, той превърна Тайлър, така че.. сигурно няма да го убият.

Иначе благодаря за новата тема  Hug И честито на всички именници на патерици!!   bouquet

# 62
  • на кого му пука
Ох neskui ,много разсейва този гиф.Който го  "барнал" браво на него.

# 63
  • Cambridge, UK
Запис и въпрос, дали родителите на Елена ще се играят от актьорите от снимките й в сезон 1 или ще са други? Защото, ако са други ще е малко странно Grinning

# 64
  • София
Без малко да ви изпусна  Grinning !Запис!
Аз също съм за Илайджа  Peace.Мисля ,че в сериата в която Роуз или Катрин говореха за началото на вампирството си ,би трябвало да се спомене ,кой е превърнал Роуз.Имам някакъв спомен за Илайджа  newsm78 .

# 65
Не са споменавали кой е превърнал Роуз, затова отиват да я питат.

Запис и въпрос, дали родителите на Елена ще се играят от актьорите от снимките й в сезон 1 или ще са други? Защото, ако са други ще е малко странно Grinning

Други са, ама мислиш ли, че някой ги помни от 1 снимка? Освен това са ги избрали да си приличат, а тези в първи сезон не са актьори а някакви хора от екипа.

# 66
  • Cambridge, UK
да де, ама в сезон 1 не ги показват само на 1 снимка Grinning

# 67
да де, ама в сезон 1 не ги показват само на 1 снимка Grinning

Ами на колко, 2 Simple Smile

# 68
  • Стара Загора, България
Ох neskui ,много разсейва този гиф.Който го  "барнал" браво на него.

Хаха, наистина само в него гледам и аз.  Mr. Green  Той е стар вече, ще го сменям скоро..

# 69
Вчера мернах Пол в едно сериалче "Паднали ангели"

# 70
# 71
# 72
# 73
http://twifun-bg.com/?p=186491 - тези спойлери видяхте ли ги

# 74
  • ...край Дунава
А какво значи "спойлер"?  Blush

Следя филма но не пиша в темата Simple Smile

Общи условия