The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 307
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Гледах. Хареса ми.

Скрит текст:
Първо: Клаус! Винаги ще бъде Клаус!  newsm45
Да го съживяват в тялото му на Джоузеф, че...

Второ: е, много тъпа завръзка направиха с това кой първи е срещнала Елена.
Деймън имаше достатъчно места, на които да измилят нещо, за да завържат и обяснят един такъв избор на Ленчето.

Трето: Елена не трябва ли да убие някой, за да се превъплати докрай? или това в някой друг сериал съм го гледала?
Освен това толкова време се твърдеше, че Елена няма да стане вампир, че това е истинска изненада.

Четвърто: Аларик толкова го измъчиха като образ, толкова го изтискаха, че много добре приключиха с неговия образ - умря хиляда пъти, че жена му, че Джена, че децата... просто няма какво повече да се каже за него.

и последно за този пост! как можаха да направят така с Тайлър!!!!!

Забравих да кажа, че докато гледах този епизод се чувствах като в първи сезон.

# 646
Съмнявам се Мише да е така както казваш,
Скрит текст:
той въздейства само на спомените и. Освен това не виждам в Елена никакъв стремеж към вълнуващи и опасни неща, защо тогава ще избира сигурната любов на Стефан? И ако това въздействие е толкова силно ще излезе, че тя се е влюбила в него само заради въздействието "искам да намериш бла бла" което е равно на НЕВЪЗМОЖНО и за двете предположения.

Иначе съм съгласна за Стефан и ваденето на Мат.

Ване, друго си гледала, тук само кръв трябва да пие сега като се събуди.

# 647
Скрит текст:
Аз тоя Тайлър с тея изпъкнали очи тей ме дразни и те точно хубавото Клаусче сложили в тоя ....

# 648
Скрит текст:
Епизодът много ми хареса, хареса ми избора на Елена. Малко непонятно ми е постъпката Стефан да извади Мат, преди Елена. Да, винаги е твърдял, че уважава избора й, но никога не е била тя толкова близо до смъртта и да се налага той да избира тя или друг. Та той щеше да убие Бони /или майка й, не помня/, за да не умре Елена...така че малко изсмукано от пръстите ми дойде това. Сега, Клаус като е в тялото на Тайлър, се надявам да мине известно време преди Карълайн да се усети и да се завърже някаква интрига там luvbed
И голямото ми разочарование - как можаха да вампирясат Ленчето!!! Добре стояха тя и Мат като единствените нормални хора, сега и сам Мат ще е Мат...
Лошото е, че не виждам каква фантасмагория могат да измислят, че да я превърнат отново в човек. Но ще продължа да се надявам.

# 649
  • София
Скрит текст:
Другото, което ми направи впечатлени е, че когато Дамян въздейства на Елена да забрави за първата им среща, той й каза, че трябва да намери такава и такава вълнуваща и опасна и какво ли не още любов и да забрави, че го е видяла. Та дали стремежът на Елена към вълнуващи и опасни неща не се дължи просто на това въздействие? Как мислите?

Скрит текст:
Аз не мисля така, защото всичко, което той й
каза, докато й въздействаше беше да намери
това, което търси. Преди това той просто й
каза какво според него търси тя, при което
Елена само се усмихна, но не потвърди.

Скрит текст:
Хареса ми и как реагира Деймън, когато Аларик започна д аумира - изведнъж забрави, че до преди малко се биеха и виждаше само приятеля си.

Скрит текст:
Изобщо не виждаше приятеля си, а веднага се
сети, че щом Рик умира, Елена също умира.

# 650
  • Срещу планината:)
 Banghead толкова ме е яд на финала,че няма накъде

Tired Дали има шанс финала да е подвеждащ

# 651
Няма смисъл от цялата драма дали ще избере Стефан или Деймън. Ясоно е, че още цял сезон и тя няма да е наясно с кой да е  Mr. Green 

# 652
Скрит текст:
"за разлика от Стефан, който винаги е иска Елена да е вампир, за да бъде с него за цял не-живот."
Според мен това изобщо не е вярно. Може би Стефан, а съм почти сигурна, че и Деймън, е искал Елена да е завинаги с него, но никога не би го направил. Аз от написаното разбирам, че искаш да кажеш, че Деймън е щял да я превърне само ако умира, а Стефан - ще я превърне без значение.

Та за епизод:
Да започна с Клаус - бях чела спойлер, че Тревино ще участва в четвърти сезон. За това бях убедена, че Клаус няма да умре. Мнението ми се затвърди, когато Бони остана насаме с него. Но страшно ме е яд, че го сложиха в тялото на Тайлър. Тъкмо бях започнала отново да искам Тайлър и Керълайн и те го изкараха от играта. Надявам се, че Тайлър не е мъртва и Клаус съвсем скоро ще си намери ново тяло. И Клаус най-ми харесваше като Джоузеф.
За избора на Елена - страшно бях щастлива, когато избра Стефан. Но после дадоха как тя казва, е ако се бяха срещнали по-рано бля-бля, после и ретроспекцията и ми стана ясно, че тя ще разбере за този момент. След като Стефан извади Мат бях убедена, че Еленка ще стане вампир. А за спасяването - толкова ли Стефан не може да вземе двама наведнъж? И направо ме учуди колко време Елена стоя без въздух под водата.
И последно - не мисля че това, което Деймън каза на Елена преди катастрофата ще повлияе чак толкова много (да не кажа изобщо) на избора и.

П.П. Еее. Кръга тъкмо ми стана интересен и те да го спрат. Мокка ще те помоля да напишеш като потвърдят официално дали е ще има нов сезон или не. И ако не дали ще има възможност по-натам да го подновят.
Ех, цял роман написах.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 22:44 от Dili4

# 653
  • Buffyworld
Dili4, The Slayer  е права Peace. Ако си спомняш към 20 епизод от втори сезон някъде Стефан точно това каза на Елена -........."Не ми казвай, че никога на си мислела за това ! Аз съм мислил  и ако зависеше само от мен , щях да го направя, но чаках ти да го поискаш ......." Стефан буквално си призна, че е мислел за това да я превъре във вампир , за да бъде с нея за винаги. Докато Деймън прибягва до тази "МЯРКА" само в краен случай, когато според него е неизбежно. 

АЗ  тепърва ще гледам серията.

# 654
Деймън го е казвал същото.  Peace И двамата искаха да го направят, но когато Елена пожелае (ако изобщо пожелае) или в такава ситуация като днешната.

# 655
Dili4, The Slayer  е права Peace. Ако си спомняш към 20 епизод от втори сезон някъде Стефан точно това каза на Елена -........."Не ми казвай, че никога на си мислела за това ! Аз съм мислил  и ако зависеше само от мен , щях да го направя, но чаках ти да го поискаш ......." Стефан буквално си призна, че е мислел за това да я превъре във вампир , за да бъде с нея за винаги. Докато Деймън прибягва до тази "МЯРКА" само в краен случай, когато според него е неизбежно. 

АЗ  тепърва ще гледам серията.

Да така е, но е чакал тя да го поиска. Аз си мисля, че никога не би и дал вампирска кръв без нейното съгласие.

# 656
Естествено, че не би, той така я слуша. Но кръвта, която беше дадена на Елена, я даде докторката.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 23:54 от ≾_Smile_≿

# 657
  • Асеновград
Току що го изгледах.
Скрит текст:
Остана ми странното чувство накрая , че имитират Здрач , начина по който тя се събуди и филма свърши , беше направо същата сцена.Не ме оставя на мира мисълта , че щом Елена е вампир , съществуването на Клаус се обезсмисля, не съм готова да прежаля Клаус , искам да го виждам още , в неговото си тяло.Интересно ми е какво ще стане с вампира Елена , очаквам с нетърпение следващия сезон.

# 658
  • UK
Аз съм разочарована от финала!

1.Искам Клаус в тялото на Джоузеф!
2.Не искам Ленка да е вампир.
3.Не ми хареса, че Ленка обърна колата към Стефан. Все ми е тая, че сега на ново ще прави избор, всмисъл ако наистина вампиряса нищо няма да е от значение кой е избрала, играта започва на ново, но исках сега като човек в крайна сметка да избере Деймън. Жалко за нея. Тя не заслужава Деймън Mr. Green
Катрин да се връща в играта, че ми писна от Ленчето. Peace

# 659
  • Cambridge, UK
Скрит текст:
Here! New spoiler about Klaus/Tyler for season 4!

Before we see him return to that body, is he going to have a little fun being Tyler?

Yep. He’s definitely going to prolong his stay, at least in the first episode, due to circumstance. Whatever goes down between Caroline and “Tyler” in the first episode will actually be happening between Caroline and Klaus, so we’ll have some fun there

Общи условия

Активация на акаунт