The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 456
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Гласувах за Клаус.

Момичета Hug, не разбрах, днес няма ли да има нова серия ?  newsm78

Не, няма да има нова серия, чак на 19/20 април.

# 16
И аз съм за Клаус!

# 17
  • Buffyworld
Благодаря !   bouquet

Аз гласувах за Илайджа. Мисля, че вампирът, който беше като семейство за Роуз и който Илайджа уби заради това, че преди 500 години е помогнал на Катрин е бил приятел някога на Илайджа. Затова си мисля, че може би Илайджа го е създал и беше толкова ядосан, че вампирът е бил нелоялен към него. Според мен вероятостта да ппоизлизат от Илайджа е по- голяма, отколкото от Клаус.

# 18
  • Срещу планината:)
Ако ще  оцелява някой древен искам да е Илайджа Simple Smile Затова гласувам ,че те са от неговата кръв  Peace

bouquet 10х за темата

# 19
И аз гласувах за Илайджа. Много ще е елементарно да е Клаус. Илайджа си ми е една голяма слабост.

# 20
  • София
Аз гласувах за Клаус, но съм с един крак стъпила върху Илайджа... ай дано ни е на късмет и да оставят поне един от двамата на екрана.

# 21
  • Велико Търново
Гласувах за Ребека. Ще е голям смях, ако наистина се окажат от нейната кръвна линия.  Laughing

Мерси за темата!    bouquet

Тоз' познавате ли го?  Embarassed

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 22:08 от loril

# 22
  • Buffyworld
Гласувах за Ребека. Ще е голям смях, ако наистина се окажат от нейната кръвна линия.  Laughing

Деймън ? Laughing hahaha

# 23

Деймън ? Laughing hahaha

И аз залагам на него.  Grinning

Аз гласувах за Илайджа.

# 24
Аз си мисля, че ще е Клаус. Така няма да има начин да го убиват и ще има повече драма. Въпреки, че ми се иска да е Илайджа, защото ми е слабост!!!

# 25
# 26
# 27
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...

Гласувах за Клаус, обаче Ребека като основоположничка на линията ми е по- по сърце...

И не само...  Joy

# 28
  • Велико Търново
Ще бъде доста интересно, ако наистина се окаже Ребека. Иначе аз лично не вярвам да убият Клаус в края на този сезон. Надявам се и Илайджа да оцелее. Харесва ми повече с Древните.

Едит: Сега забелязах, че на снимката, която съм дала, е изписано и името. Много съм заспала.  Crazy

# 29
  • Buffyworld
аз го помислих за Деймън заради очите

Общи условия

Активация на акаунт