The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 512
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, успяхте ли да намерите субтитри за новия епизод. ако някъде ги има , бихте ли дали линк. благодаря предварително.

# 181
Здравейте, успяхте ли да намерите субтитри за новия епизод. ако някъде ги има , бихте ли дали линк. благодаря предварително.

LOL версия http://www.addic7ed.com/serie/The_Vampire_Diaries/3/19/Heart_of_Darkness

# 182
Нова тема! Леле, колко изоставам. И не бях чела никакви спойлери през почивката, нито бях гледала промота. Затова някои събития ми дойдоха като гръм от ясно небе.

Скрит текст:
Целувката беше...  Heart Eyes Сериозно не очаквах да се случи сега. Супер!
И Роуз, и Джеръми, и Клаус. Епизодът много ми хареса.

Нали приключиха с почивките до края на сезона?

# 183
  • Велико Търново
Аз да ви кажа, не знам дали ми хареса епизодът. Остави ме с едно такова странно чувство и определено ще трябва да го гледам поне още 2 пъти, за да разбера какво точно ме смущава.
Елена ме нервира, Стефан пък още повече. Карълайн ми е новата любимка. Много ми хареса това с Ребека и Естер. Въобще пък не очаквах такъв развой, но определено става доста напрегнато и очаквам един разтърсващ финал.

# 184
  • София
mokka, извинявам се за невежеството, но от тази страница не се ориентирам. Трябва ли ми регистрация за да свалям?

# 185
  • на кого му пука
Не .Гледаш за коя версия ти трябват и където пише Bulgarian и Completed ,отстрани има син бутон Download.

# 186
Спойлери за Клаус и Илайджа - http://twifun-bg.com/?p=188267.
Дано се Илайджа се върне Praynig така ми липсва на екран ;д !

# 187
Спойлери за последния епизод: http://twifun-bg.com/?p=188271

# 188

Оххх...

Скрит текст:
Много неприятно ми стана като прочетох тези спойлери Sad ! Това с напускането на града вече сме го гледали със Стефан, т.е едва ли ще е той. Според мен е редно Елена да не избира нито един от двамата, а може дори и с Клаус да замине. Избере ли един от двамата все ще има ядосани и разочаровани. От друга страна почнаха да протакат много с връзката на Елена и Деймън...със Стефан вече сме я гледали, ако избере него, няма да има нищо шокиращо, а финала до колкото разбрах трябва да ни изненада и шокира. Може би наистина тя ще е тази която ще се махне от града newsm78 ...

# 189
  • София
Стефан ще умре. Това е моето предположение за финала.

# 190
Не думай Shocked ! На този етап да умре...наистина ще е шок Mr. Green !

# 191
  • София

hahaha. Давай да залагаме smile3508

# 192
  • срещу двата комина :)))

аз съм за  Twisted Evil иначе, учващо за мен самата епизода ми хареса  Rolling Eyes

# 193
Запис.   bouquet

# 194
Според един от спойлерите за финала   
Скрит текст:
двамата братя заминават,но след обаждане от Елена единият се връща.Говореше се за епичен финал,който ще ни остави без дъх.Финал,след който въпроса ще е :Какво става сега?
  Та според мен дори няма да стане ясно кой ще е...ще покажат Елена,една стая,нейната физиономия и сянка на мъж  hahaha Така ще има мистерия,очакване и неспиращо чудене: Кой е   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт