The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 271
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
  • Велико Търново
Днеска започнах да обяснявам на леля кой е вампир и как е станал как умират какви заклинания и тя се хвана за главата и ми вика как го запомних т'ва всичкото.  Grinning

Много ме изкефи Деймън на ретроспекцията където с Ленка се вижда за 1 път как съвсем спокойно си лежи на улицата.  Joy
newsm10
Мен пък ме изкефи, когато Ленка и другите се пазаряха с Илайджа, а Деймън на високоговорител повтаряше "No, no, no, no, no..." - откровено се смях!

Като сте заговорили за смешните моменти на Деймън, на мен това ми е любимо:

# 721
Днеска започнах да обяснявам на леля кой е вампир и как е станал как умират какви заклинания и тя се хвана за главата и ми вика как го запомних т'ва всичкото.  Grinning

Много ме изкефи Деймън на ретроспекцията където с Ленка се вижда за 1 път как съвсем спокойно си лежи на улицата.  Joy

Не му е за първи път да си лежи, във втори сезон пак имаше такъв момент. Търси внимание момчето Laughing !

# 722
  • Асеновград
Всъщност той лежеше , чакайки да го блъсне кола , може би е чувал колата на родителите на Елена.Което ме кара да се питам , каква е причината те да паднат от моста ?Дали няма нещо свръхестествено там?

# 723
Всъщност той лежеше , чакайки да го блъсне кола , може би е чувал колата на родителите на Елена.Което ме кара да се питам , каква е причината те да паднат от моста ?Дали няма нещо свръхестествено там?

Не, Джули каза в няколко интервюта още преди ретроспекцията, че това е обикновена катастрофа. Няма нищо намесено, няма свръхестествено, никой не го е причинил. Каза, че има причина да я дадат как пада от моста, сега знаем вече, че е паралел с катастрофата на Мат и Елена. Пък ако имаше някаква свръхестествена причина те да са го показали.

Ако се сещате така започва първи сезон. Деймън лежи на пътя и мъж и жена го блъскат, после ги убива. Това си му е номера.

# 724
Аз като видях Деймън, да лежи на пътя се сетих за 2 сезон. Елена му беше казала нещо и той лежеше на пътя, едно момиче спя и той си изля душата пред нея.

# 725

newsm10
Мен пък ме изкефи, когато Ленка и другите се пазаряха с Илайджа, а Деймън на високоговорител повтаряше "No, no, no, no, no..." - откровено се смях!

Като сте заговорили за смешните моменти на Деймън, на мен това ми е любимо:

Хаха,да хубаво е клипчето  Peace

# 726
Аз като видях Деймън, да лежи на пътя се сетих за 2 сезон. Елена му беше казала нещо и той лежеше на пътя, едно момиче спя и той си изля душата пред нея.

И накрая вечеря с нея... Grinning !

# 727
Дали Деймън ще каже някога на Елена,че той пръв я е срещнал,но я е накарал да забрави?

# 728
Дали Деймън ще каже някога на Елена,че той пръв я е срещнал,но я е накарал да забрави?
Тя сама ще си спомни. Нали Кер като стана вампир и си спомни всичко, което Деймън е правил с нея.

# 729
Тя сама ще си спомни. Нали Кер като стана вампир и си спомни всичко, което Деймън е правил с нея.
О да верно,съвсем забравих,че такива дарби имаха  Mr. Green

# 730
  • Велико Търново
Хора, станаха 49 страници.  newsm78 Няма ли да има нова тема, анкетка...

# 731
 Чакай да станат 50 страници, анкетата трябва да е нещо относно вампирясването на Елена, а името на темата нещо като голямото чакане......

# 732
Аз предлагам да е нещо като В очакване на 4 сезон. а анкетата дали Елена ще се храни с зайци или като кер или ще убива хора

# 733
 Едва ли ще тръгне да убива хора. Само да не се храни със зайци  ooooh!

# 734
  • на кого му пука
Ами то лъвове в Мистик Фолс едва ли има.най-много някоя нещастна гризли.

Общи условия

Активация на акаунт