Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 99

• 61 016
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте,прекрасни момичета!!!Куркуметка,Лусия,Лилимисче,Хриси,Боровинка,Габи,Алианс,Марта,Детелинкаот сърце ви благодаря за пожеланията към момиченцето ми......казах й колко много хора днес са й пожелали толкова хубави неща и тя е много щастлива!!!

Малко късно ,но и аз да честитя празника на Вени,Hiacint,Asha,Serenata,cuba libre,ДетелинкаДа сте безкрайно щастливи!!!

Връщам се да ви изчета.......
обаче не изпуснах новият ни трейлърХриси,за трейлъра Joy smile3501

# 376
Лека нощ и татлъ сънища,сладурки! Hug
Евелин  HugHeart Eyes

# 377
  • София
Добър вечер,
Не ви писахме когато започнахме, но пък за сметка на това ви пиша, когато свършихме...

Каква е вината на Фатмагюл – 69 серия

masters-tb
data-bg.org

Превод от турски и субтитри:  Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра

До няколко часа серията ще е качена и в  http://www.dailymotion.com

Почти всички казвате как един сериал би трябвало да ни обединява, вместо да ни разделя,
Със сериите до края на сериала ще ви докажем, че това е така. Няма значение от кой форум , преводаческа група или фейс група си.
Ние от Dur.Be, asi-bg и мислим така.

Провокирани от наглостта и безочието на Мариана миналата седмица, решихме, че корекността и принципите не са чак толкова важни.
Преди някой от вас да ни обвини в кражба на поредния сериал, ще ви кажа, че Каква е вината на Фатмагюл си го превеждаме и си му редим субтитрите от 1 серия насам.
Подигравката с труда на хората е неприемлива, особено, когато е продиктувана от човек като Мариана, която не прави нищо друго освен да натиска едно копче, на което пише „Вгради”.
Може би затова постъпи така, защото и представа си няма колко свободно време отнема на момичетата, които превеждат за нея, но всеки има право да постъпва както намери за добре.
Ние направихме същото, и до края на сериите ще продължим да го правим.

Единствено се извиняваме на момичетата, които ще бъдат накарани да превеждат отново серията, защото знаем колко струва труда им.
Но може да сте благодарни за създалата се ситуация единствено на Мариана.

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 12:07 от Reza

# 378
 newsm68 newsm44  Най-после ви изчетох. 

Искам да благодаря на всички за милите пожелания за днешния празник. Оказа се, че нашата тема е една голяма ботаническа градина. Такова разнообразие от красиви цветя и благородни дървесни видове сигурно няма да се намери на друго място. Още веднаж  ви благодаря, мили приятелки, за вниманието и топлите думи, за красивите букети и за чудесното настроение и положителната енергия, с която ни заредихте.

За всички, които са още будни, едно последно за дижистиф.

Скрит текст:

Надявам се всички, които празнуват днес, да са имали един чудесен ден.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

Олеле, пак съм изостанала.

# 379
Въпрос за Облака:
Скрит текст:
Сега гледам последната серия и се чудя колко конака има в това село?  newsm78 И докторът ли живее в конак?

Скрит текст:
Не знам колко конака има в това село, но ни показаха поне два. Единия е на Аслан, а другия го нае г-жа Инджи за да има повече място. Искаше да направи училище за големи момичета, които така и не са го завършили, както и Сердар да си открие кабинет. Иначе, той доктора си спеше предимно във фургона в лагера.

Хриси, благодаря  Hug Доизгледах го  Peace Мисля, че Мустафа много се промени накрая, жалко за Сердар  Sad

# 380
За Облака!
Здравейте, момичета! Изгледах последните две серии на Облака, но нищо не съм писала! Сега докато гледах последното постнато клипче разбрах какво съм искала да коментирам относно финала!!!
Този филм трябва да има продължение, в което - с много любов Мустафа да се пребори за любовта на Нарин! Ето това искам да видя! Неговата огромна любов, според мен може да се трансформира в любовта, каквото искаме - всеотдайна и безгранична! Иска ми се да вярвам, че и любовта на Нарин може да се трансформира и тя да го заобича!

# 381
Добър вечер,
Не ви писахме когато започнахме, но пък за сметка на това ви пиша, когато свършихме...

Каква е вината на Фатмагюл – 69 серия

masters-tb
data-bg.org

Превод от турски и субтитри:  Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра

До няколко часа серията ще е качена и в  http://www.dailymotion.com

Почти всички казвате как един сериал би трябвало да ни обединява, вместо да ни разделя,
Със сериите до края на сериала ще ви докажем, че това е така. Няма значение от кой форум , преводаческа група или фейс група си.
Ние от Dur.Be, asi-bg и facebook page - Engin Akyurek Bulgarian Fans мислим така.

Провокирани от наглостта и безочието на Мариана миналата седмица, решихме, че корекността и принципите не са чак толкова важни.
Преди някой от вас да ни обвини в кражба на поредния сериал, ще ви кажа, че Каква е вината на Фатмагюл си го превеждаме и си му редим субтитрите от 1 серия насам.
Подигравката с труда на хората е неприемлива, особено, когато е продиктувана от човек като Мариана, която не прави нищо друго освен да натиска едно копче, на което пише „Вгради”.
Може би затова постъпи така, защото и представа си няма колко свободно време отнема на момичетата, които превеждат за нея, но всеки има право да постъпва както намери за добре.
Ние направихме същото, и до края на сериите ще продължим да го правим.

Единствено се извиняваме на момичетата, които ще бъдат накарани да превеждат отново серията, защото знаем колко струва труда им.
Но може да сте благодарни за създалата се ситуация единствено на Мариана.

Много приятна изненада! Благодаря!  bouquet

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 12:07 от Reza

# 382
Благодарности за труда на хората, които са превели 69-та серия!   bouquet Hug

Но не ми харесва ненужната демонстрация на лошо отношение към когото и да било, особено на такъв светъл празник като днешния. Обидните думи можеше да бъдат спестени! Peace

# 383
Днес прочетох много интересни неща в темата, смях се от сърце на остроумията на Хриси, на Аша. Мрейлърите на Хриси са далеч по-забавни от подсказките за следващия епизод. Голяма част от разсъжденията напълно съвпадат с моите и не е нужно и аз да повтарям вече казани неща. Малко бях неприятно изненадана от поста на МР42. Надявам се да е разбрала, че е по-добре, когато смегчи тона и че тук всички са добронамерени и никой никого не напада заради различно мнение.  Измите от различен произход са навлезли толкова дълбоко в бита и езика ни, че е трудно да ги елиминира човек, а и не виждам защо. Аз съм потомка на бежанци от Одринска Тракия и в детството си приемах съвсем нормално думи като казЪм, чОджум, Олум, одаЯ, Ашкосум (скоро разбрах, че е ашколсум), те бяха част от езика на бабите ни и дядовците ни и ние не си давахме сметка, че не са български. Когато започнах да гледам първия турски сериал ("1001 нощ"), бях изненадана, колко много думи, които употребяваме в ежедневните разговори, звучаха и от устата на героите. Балканите са преситени от история, съдбите ни са толкова преплетени, както и музиката ни, приказките ни, обичаите ни. Прекалено претенциозно  ми се струва да се апелира за чистота на езика ни, прекалено късно е, защото отдавна вече живеем в едно глобално село, и езика ни непрекъснато се обогатява с всякакви изми и нови думи. А и в един форум, в който се събираме, за да изживяваме заедно увлечението си по интересен филм, актьор или актриса, едва ли е нужно  всичко написано да бъде образец за високоинтелектуален стил, или на най-правилния книжовен език. 
Дано не съм ви досадила с моите разсъждения, но имах нужда да се изкажа, макар и с малко закъснение. За което моля да бъда извинена и правилно разбрана.   Hug

# 384
  • София
Здравейте, не демонстрираме лошо отношение, но фактите са си факти!

Каква е вината на Фатмагюл 69 серия - онлайн в dailymotion

част 1

част 2

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 12:08 от Reza

# 385
Нямам търпение за сцената на плажа. Мисля, че ще е мн романтична и красива. И двамата ще осъзнаят, че не могат един без друг. И най-xyбавото е , че МУки няма да ги прекъсне този път. Simple Smile

# 386
И аз благодаря за труда на преводачите  smile3525,но мисля,че е редно караниците да си ги правите зад кулисите.
А иначе то заприлича на оная работа-двама се карат,трети печели.
Май ще трябва оня виц за конните състезания да го префасонирам newsm78
Лека нощ на всички!

# 387
  • София
 hiacint,много ми хареса!!! Peace Peace Peace
Момичета,благодаря ви за превода!!!Страхотни сте!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 388
Здравейте, не демонстрираме лошо отношение, но фактите са си факти!

Каква е вината на Фатмагюл 69 серия - онлайн в dailymotion

част 1

част 2

Благодарности за превода и от мен.  Hug   bouquet

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 13:28 от silvia_ip

# 389
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт