Препарати за съдомиялна - 4

• 85 006
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Искам да споделя, че съм много доволна от Fairy.
Поръчах си от Амазон ето тези http://www.amazon.co.uk/Fairy-Platinum-Original-Dishwasher-Table … 463582&sr=1-8 , за мен са много добри.

А тези таблетки могат ли да се делят? newsm78 Чета нещо, че имало течен препарат в тях и били много парфюмирани?

# 91
  • В море от любов
Искам да споделя, че съм много доволна от Fairy.
Поръчах си от Амазон ето тези http://www.amazon.co.uk/Fairy-Platinum-Original-Dishwasher-Table … 463582&sr=1-8 , за мен са много добри.

А тези таблетки могат ли да се делят? newsm78 Чета нещо, че имало течен препарат в тях и били много парфюмирани?
В какъв смисъл да се делят? Те са нещо като 3 или 4в1.

# 92
Ами ние с по-малките съдомиялни делим таблетките наполовина и затова питам дали тази таблетка може да се раздели наполовина.

# 93
aH~, много съм доволна че спомена за 1/3 таблетка! Днес пробвах с добър резултат.

# 94
това ме навежда на мисълта, че все пак Дедо бе прав.
Какво точно е казал?

Не е по темата, но пробвах препарата за отпушване на канали на Грюн Грин и съм доволна. Доста по-евтин е от Тубо-фло, който ползвах до сега, със същото действие и няма тази отровна и нетърпима миризма.

наистина не съм го цитирала. Той препоръчваше на Джема чашите да пусне отново с друг препарат, в смисъл, че не са надраскани, а филма е от друго.  Дано се включи и уточни.

Мисълта ми бе, че не може да се надраскат чаши от три пускания, особено от еко-препарат. Предположих, че се е случило нещо друго, което с измиване ще се преодолее.

# 95
  • София
Вместо запис в една от любимите ми теми, да се изкажа за препарата за профилактика на съдомиялни от Кауфланд-забравих му името.Не чисти като Калгонит и мирише отвратително.Вярно,че е по-евтин и аз все обичам да пробвам нови неща,но този експеримент не бих повторила. Close

# 96
Такъв филм, за какъвто говори Джемма, с таблетки Грюн Грийн ми се появява, ако пусна кратка програма - около 40 мин. ( в условието са включени - заредена сол, без гланц, след профилактика, 1/2 таблетка, машина за 9 компл.).      Дори и да отворя веднага след приключване на програмата и цялата пара да излезе, пак се получава. Вътрешната част на вратата на миялната също  стои леко матова.  Но при мен  този филм от чашите се избърсва със суха кърпа - имам едни ленени кърпи от баба  Laughing за подсушаване на съдове.  Т.е. има такъв филм, но не е толкова траен, че да налага търкане с абразивната част на гъбата.  И не се появява  ако използвам същите таблетки, но на автоматична програма примерно, или на еко програмата.  В общи линии не помогнах много  Laughing

# 97
  • Балчик
В общи линии не помогнах много  Laughing

На мен ли? Твоето е друго, да. Моята вътрешност на машината, както и останалите съдове нямат филм, само чашите. И не е от програмата.

# 98
  • София
Здравейте, аз също се присъединявам във вашите редици.
Заинтригувахте ме с тия еко таблетки. Преди време бях взимала едни други пак еко от Карфур и не бяха лоши. Аз понеже до сега съм ползвала само комбинирани таблетки и малко не съм наясно, но добавянето на сол само за по-варовикова вода ли се налага или е необходимо във всички райони?

# 99
От следващата седмица ще имам и аз съдомиялна и съм се насочила към табл. Грюн Грийн .
Да ги търся ли в МЕТРО или другаде?

# 100
От следващата седмица ще имам и аз съдомиялна и съм се насочила към табл. Грюн Грийн .
В Метро няма.В Пикадили има  Peace

# 101
в Карфур са по-добра цена. В Метро наистина няма.

# 102
Днес си купих Грюн грийн от Карфур - 40табл за 11,25лв
Забелязах едни Еко , био , без фосфати на Кларо, но цената - за 30 табл около 18 лв
Дедо дали ще се включи да каже нещо за тия Кларо newsm78

# 103
Днес си купих Грюн грийн от Карфур - 40табл за 11,25лв
Забелязах едни Еко , био , без фосфати на Кларо, но цената - за 30 табл около 18 лв
Дедо дали ще се включи да каже нещо за тия Кларо newsm78

мама Тин, хващаш ме в ласт минет Mr. Green Тъкмо се готвех за новата седмИца Laughing
А сега сериозно:  - Познавам тези на Кларо преди да се яват в Карфур. С две думи: - Не бих препоръчал. Причини:
1. Не са био, даже не са и еко. Те са написали, че са без фосфати и че са еко, но по тяхна си квалификация. Погледни при ново посещение опаковката - нямат нито един сертификат, дори и цветенцето за еко-продукт на Европейския съюз, което аз препоръчвам за минимум. Гръцките МайПланет имат, немските ГрюнГрийн имат. Без фосфати са вече половината таблетки в Европа, но не се обявяват веднага за еко. Ей, много почна наистина да се спекулира с етикета Еко. Аз преди съм обяснявал колко много неща включва понятието. Истинското понятие Wink
2. Цената е окло два до три пъти по-висока от нормалната, но това не е толкова важно Laughing
3. Пробвах таблетките преди два месеца - мият достатъчно, но на нивото на супермаркетските марки. Между другото, марката Аро на нашето Метро е всъщност Кларо Stop
4. Най-добрите продукти на Кларо са с най-ниска оценка в немски и австрийски тестове. Те са с оценка 5, което по нашему е кръгла двойка /в Германия най-високата оценка е 1/. Мисля, че оценката бе "nicht zufriedenstellend", което в превод е "незадоволително качество". В края на седмицата ще изровя тестовете и ще ги цитирам bowuu

Хайде и хубава седмица да имате!

# 104
Здравейте, да ви споделя, че днес купих в Кауфланд препарат за почистване на съдомиялна Clean maximo. Взех го, защото е само 2,99 лв. Имаше Финиш и Калгонит за по 6-6,50 лв., което е с цял лев по-малко от цената, която съм виждала на други места. Понеже съм с малка съдомиялна мисля да отлея половината съдържание в друго шише и да го ползвам в бъдеще.
Дедо, имаш ли някакви коментари?

Общи условия

Активация на акаунт