Препарати за съдомиялна - 4

• 84 976
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Да,де,ама дали ще се "оправи" стъклото? То си е като надраскано/вероятно/ вече.Виждала съм такова чудо-е,няма оправяне.То не е филм,а повреда.

При мен е филм, който се отстранява с по-енергично търкане с гравата страна на гъбичка, но не е нормално след всяко миене да търкам чашите си.

това ме навежда на мисълта, че все пак Дедо бе прав. Пробвай да ги пуснеш с друг препарат. Нищо не губиш?

# 76
  • Балчик
Слагам сол и гланц, да. Не мога без сол, при нас е най-твърдата вода, последна степен. А от гланца- не е, защото и с гланц и без гланц този филм се появява. Гланцът ми е на Грюн грийн. Sad

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 12:01 от Джемма

# 77
това ме навежда на мисълта, че все пак Дедо бе прав.
Какво точно е казал?

Не е по темата, но пробвах препарата за отпушване на канали на Грюн Грин и съм доволна. Доста по-евтин е от Тубо-фло, който ползвах до сега, със същото действие и няма тази отровна и нетърпима миризма.

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 12:35 от adiba

# 78
Хм, това също звучи интересно, и ако не ставам съвсем досадна, дали ще го има в Карфур този препарат за канали.. Явно трябва да се метна тия дни до там...

# 79
това ме навежда на мисълта, че все пак Дедо бе прав.
Какво точно е казал?

Не е по темата, но пробвах препарата за отпушване на канали на Грюн Грин и съм доволна. Доста по-евтин е от Тубо-фло, който ползвах до сега, със същото действие и няма тази отровна и нетърпима миризма.

наистина не съм го цитирала. Той препоръчваше на Джема чашите да пусне отново с друг препарат, в смисъл, че не са надраскани, а филма е от друго.  Дано се включи и уточни.

# 80
Хм, това също звучи интересно, и ако не ставам съвсем досадна, дали ще го има в Карфур този препарат за канали.. Явно трябва да се метна тия дни до там...
Точно в Карфур - на Цариградско. Имаше най-различни продукти на Грюн Грийн. Този препарат е в една голяма туба - гранули. Струва 4-5 лв., а за всяка доза се ползват две лъжици. Докато една доза Тубо-фло излиза поне 1 лв. На мен често ми се налага да ползвам по 2, понякога дори 3 дози.

# 81
  • Пловдив
Включвам се да похваля най-после таблетките грюН грийн , след дълго чакане да ми свърши една голяма туба прах Финиш-лимон, си взех най-после тези таблетки- деля ги на три по препоръка на човека от серзвиза, т.к. миялната ми е по почти най-малките- за 5 комплекта. Много лесно се делят-вече няколко пъти мия с тях, няма химична миризма, няма низмити съдове. Чудя се и на гланца-но за момента нямам забележки за блясъка, по-нататък може да го взема за сравнение като минем пак през Карфур понеже много рядко ходим там... Simple Smile))))

# 82
Включвам се да похваля най-после таблетките грюН грийн , след дълго чакане да ми свърши една голяма туба прах Финиш-лимон, си взех най-после тези таблетки- деля ги на три по препоръка на човека от серзвиза, т.к. миялната ми е по почти най-малките- за 5 комплекта. Много лесно се делят-вече няколко пъти мия с тях, няма химична миризма, няма низмити съдове. Чудя се и на гланца-но за момента нямам забележки за блясъка, по-нататък може да го взема за сравнение като минем пак през Карфур понеже много рядко ходим там... Simple Smile))))
Интересно, моята е за 6 комплекта. Дали да не пробвам и аз с 1/3? Благодаря за идеята! Аз за сега карам без гланц.

# 83
  • Пловдив
с 1/3 може и да не стане много добре - моята е от тези, които са големи колкото печка раховец и е сложена под мивката, твоята предполагам е от високите Simple Smile) - с половинка със сигурност ще стане при теб, мисля че няма смисъл от повече. При мен имаше проблем от предозирането и за това така ми каза техника. Иначе и  е щадящо джоба деленето. Simple Smile  Peace

# 84
с 1/3 може и да не стане много добре - моята е от тези, които са големи колкото печка раховец и е сложена под мивката, твоята предполагам е от високите Simple Smile) - с половинка със сигурност ще стане при теб, мисля че няма смисъл от повече. При мен имаше проблем от предозирането и за това така ми каза техника. Иначе и  е щадящо джоба деленето. Simple Smile  Peace
Моята би трябвало да е малко по-голяма от твоята - само 1 комплект разлика. Стои на един плот над пералнята, не е стояща. Стоящите - най-тесните са за 10 комплекта мисля. Общо използва 7 л. вода на програма. Твоята колко литра използва?

# 85
Стоящите съдомиялни са 2 размера - 45 см./9 или 10 комплекта и 60 см./12 комплекта.

# 86
  • Пловдив
Моята би трябвало да е малко по-голяма от твоята - само 1 комплект разлика. Стои на един плот над пералнята, не е стояща. Стоящите - най-тесните са за 10 комплекта мисля. Общо използва 7 л. вода на програма. Твоята колко литра използва?

Коригирам се-и моята била за 6 комплекта Simple Smile) просто съм се объркала. Значи и ти може да делиш на 3 , съвсем спокойно-само ако имаш нещо много замърсено може да слагаш половин или цяла . Незнам дали си внушавам, но ми се струва, че тези таблетки мият по-добре от Финиш  Thinking

# 87
Коригирам се-и моята била за 6 комплекта Simple Smile) просто съм се объркала. Значи и ти може да делиш на 3 , съвсем спокойно-само ако имаш нещо много замърсено може да слагаш половин или цяла . Незнам дали си внушавам, но ми се струва, че тези таблетки мият по-добре от Финиш  Thinking
Аз сега използвам 0,5 таблетка, но, ако мина на 1/3, хем по-икономично, хем по-екологично! Според мен цяла не препоръчително, защото дори при половин, като отворя машината все пак има някакъв химичен мирис. Разбира се, много по-добре е от другите видове таблетки пък и моят нос е свръх-чувствителен.

# 88
  • В море от любов
Искам да споделя, че съм много доволна от Fairy.
Поръчах си от Амазон ето тези http://www.amazon.co.uk/Fairy-Platinum-Original-Dishwasher-Table … 463582&sr=1-8 , за мен са много добри.

# 89

зависи какво си ползвала на финиш, но май не си внушаваш, защото четох немския тест и там тези таблетки са с по-висока оценка от finish All in 1, finish Powerball, finish Ultra 2-Phasen Plus, finish Classic. Само finish Qauntum e с по-добро измиване, но за екологичност е с по-ниска оценка. Peace А скоро някой коментира, че немския финиш е по-добър от този, който се продава тук.

Общи условия

Активация на акаунт