Препарати за съдомиялна - 4

• 85 055
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, аз купувам от Кауфланд едни таблетки, 50 бр-8,50лв. Много съм доволна, мият хубаво и не драскат, а и могат да се делят ако са по-малко мръсните чинии.
Може ли да споделиш кои са тия таблетки от Кауфланд, че ще ходя в неделя до него и да ги видя?

# 601
Здравейте, аз купувам от Кауфланд едни таблетки, 50 бр-8,50лв. Много съм доволна, мият хубаво и не драскат, а и могат да се делят ако са по-малко мръсните чинии.
Може ли да споделиш кои са тия таблетки от Кауфланд, че ще ходя в неделя до него и да ги видя?

Снимката не стана много добре, но се надявам да съм била полезна.

# 602
Благодаря, preci!

# 603
Аз си купих препарата за почистване на миялни на същата тази кауфландска марка. Нищо не почисти, леко забърсване със салфетка след това почисти по-добре. Тези таблети не знам как са, но каквото съм опитала до сега от тази марка  за нищо не става.

# 604
Да си задам въпроса към по-знаещите - ше има ли проблем, ако например предозираме солта, т.е водата ще стане ли прекалено мека и това какви последствия би могло да има?

# 605
Аз си купих препарата за почистване на миялни на същата тази кауфландска марка. Нищо не почисти, леко забърсване със салфетка след това почисти по-добре. Тези таблети не знам как са, но каквото съм опитала до сега от тази марка  за нищо не става.
Аз лично съм много доволна от тях, и ползвам само тях. Таблетките от Лидл не ги харесвам. А Финиша много ми умирисва съдовете. Просто споделих, всеки може да пробва и да си прецени сам за себе си.

# 606
Да си задам въпроса към по-знаещите - ше има ли проблем, ако например предозираме солта, т.е водата ще стане ли прекалено мека и това какви последствия би могло да има?
Няма как да предозираш солта, защото се сипва в резервоар с определена вместимост,чийто индикатор светва,когато трябва пак да го напълниш.
Водата се омекотява чрез смолата  на йонообменен принцип. Солта служи за регенериране на смолата .

# 607
А ако солта е на по-висока степен ? Всъщност това може ли понякакъв начин да навреди на йонообменника или съдовете?

# 608

Водата се омекотява чрез смолата  на йонообменен принцип. Солта служи за регенериране на смолата .

bouquet  bouquet  bouquet Адмирации за хубавият пост! Преди много време го писах, но тук масово битува мнението, че солта омекотява... ooooh!

# 609
Имате ли мнение за таблетките за съдомиялна на Пикадили(345 ли беше тяхната марка,или 789?).Като цена са много изгодни-70бр за под 10лв.За качеството им се чудя?

# 610

bouquet  bouquet  bouquet Адмирации за хубавият пост! Преди много време го писах, но тук масово битува мнението, че солта омекотява... ooooh!

Сигурно ми е много тъп въпроса, но за каква смола всъщност става въпрос? И как така регенерира?

# 611
И защо ти е да се товариш с подробности - сипвай сол в резервоара и не забравяй, че за да мие добре съдомиялната, докато работи трябва да си на кафе с приятелка. Иначе я петна по чашите, я остатъци по чиниите, я неизмити тави Hug

# 612
 Grinning, интересно ми е просто. Пусто любопитство.

# 613
А ако солта е на по-висока степен ? Всъщност това може ли понякакъв начин да навреди на йонообменника или съдовете?
В книжката на моята машина пише, че е възможно да се появят ръждиви петна по приборите, ако солта е на по-висока степен от необходимото.

# 614
Вайда, става въпрос за т.нар. йонообменна смола.
Всяка миялна има такава смола.

Общи условия

Активация на акаунт