Препарати за съдомиялна - 4

• 85 003
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
Искала съм им !!!
Ама отговора е "А няма проблем ,ще ви я ремонтираме нон стоп и ще ви удължаваме гаранцията ,докато е в сервиза не тече"
параграф 22

# 676
Тогава напиши жалба до Комисията за защита на потребителя, с копие до сервиза, не може уреда ти да е все в сервиз, че ти кога ще го използваш?

# 677
Направо звънкай в сервиза да идват да ти я ремонтират !!!
Моята почна така само дето е АЕГ (но техник No4 дето идва каза:"АЕГ и Електролукс са в един завод"")
за 6 месеца употреба ми "изяде 5кг.сол  Shocked"
п.с. за пореден път е в сервиз вече 20дни. #Cussing out преди това беше месец , + чакането за техници 3 пъти по 5-9дни Щото имат много поръчки и малко хора  ooooh!
а казват ли какъв е проблема ?

# 678
  • Gone with the wind
Направо звънкай в сервиза да идват да ти я ремонтират !!!
Моята почна така само дето е АЕГ (но техник No4 дето идва каза:"АЕГ и Електролукс са в един завод"")
за 6 месеца употреба ми "изяде 5кг.сол  Shocked"
п.с. за пореден път е в сервиз вече 20дни. #Cussing out преди това беше месец , + чакането за техници 3 пъти по 5-9дни Щото имат много поръчки и малко хора  ooooh!

На систъра й бяха казали, че и занусито е в този кюп.

# 679
  • Пловдив
Искам да помоля някои от вас, които имат миялни, на които отгоре плота се маха (водят ги за непълно вграждане) да премерят колко е ДО плота, без него, до гънката на ламарината. Моята е АЕГ и е 82см. Опитвам се да преценя дали това е някаква стандартна височина или е различно за всяка марка. Важно ми е като си смятам проектната височина на плота. Проектирам си кухня преди да тръгна по фирми за оферти.

# 680
  • Gone with the wind
Янтра, като отвориш някой онлайн магазин има размерите на машинките (посочена и мин. и макс. височина). Мисля, че това ще ти е по-лесен ориентир

# 681
  • Пловдив
Янтра, като отвориш някой онлайн магазин има размерите на машинките (посочена и мин. и макс. височина). Мисля, че това ще ти е по-лесен ориентир
Те го дават с плота......

# 682
Здравейте, искам да си взема от тези таблетки ГГ ,но Карфур ми е далече , а пък ги намирам само в един онлайн магазин ,но доставката ще ми ги оскъпи с 5-6лв. Има ли ги в други магазини по София (квартални или големи)?

# 683
В Карфур така или иначе няма ГГ.И аз го открих този онлай-магазин и му се чудя.
Да споделя за Ековера-харесват ми как мият,аз не слагам силно замърсени съдове и не знам как биха се справили с тях,за чинии и чаши са добре.Поръчах ги от един американски сайт за добавки,доставката е 6лв.

# 684
Във варненския карфур вече има ГГ. Иначе аз като си поръчвам от онлайн магазина си поръчвам 2 кутии, гланц ГГ, сол, почистващ препарат на фришактив и така елеминирам до голяма степен доставката.

# 685
mama Tin , аз нещо не  я намирам тази сол в онлайн магазина (ако става въпрос за сол за миялни) или пък казваш за готварската сол  newsm78 .
Само за да знам дали говорим за един и същи магазин "Л.... "  (така го изписах за да не е реклама)???

# 686
Точно за Лотос става въпрос, но гледам че освен солта за миялни, няма и гланц ГГ, но пък има червена леща Дубайска шатра, която е уникално вкусна.
Освен да направиш една комбина с приятелки и да си спретнете обща поръчка.
А ето още една възможност http://freshaktiv.eu/5/17.html

# 687
ок благодаря ти. Тук също гледах, другаде не излизат освен в тези два магазина, но във втория нямат цена.

# 688
  • Варна
Здравейте дами,

Имам половин шишенце гланц на ГГ, който не ползвам. На мен лично не ми харесва. Знам обаче, че много от вас харесват продуктите им. Ако някой е използвал гланца и е доволен, моля да пише, искам да го подаря. Жалко ми е просто да го изхвърля.

# 689
aз бих го взела, защото от всичко купувам и за миялната на майка ми, но от Варна няма как. Все пак цяло шишенце е 4 лева , а куриерската такса ще е повече.

Общи условия

Активация на акаунт