"Черешката на тортата" - 2 сезон - 8

• 39 476
  • 625
  •   1
Отговори
# 420
OMG!!!WTF!!!
Това мога да кажа за днешната вечеря!
Подигравка със зрителя, гостите, съпругата, изобщо в какво се превръща тоя сезон на Черешката и аз не знам, ама ми прилича на това дето магарето видяло мегдан и решило да си покаже магарията. Отвратително отношение, неприятно поведение, никакво готвене, нахвърляни разни неща в тави и тигани, салата бъркоч, десерта - ледено блокче. Нямат покривки, нямат чинии, не знам нещо не мога да повярвам, че толкова един сервиз от родители, от приятели не могат да вземат и една покривка или пък предния ден да отскочат до някоя верига и да купят нещо на пИромоция. Тъпотия до шия, братче...то бива, бива, ама това взе да излиза от рамките на добрия тон към драгия зрител...Неприятно ми стана...чак пък таквизи балъци ли ни мислят, че така да се подиграват с нас...Жена си я третира като жива бяла техника и кухненска мебел, две в едно ... искаш белени картофи - имаш жена, искаш салата - отиваш в гражданското после ядеш салата...пернишки бумеранг - хвърляш чехъл по жената, получаваш ракия и салата...пъф, отврат....

ПП За личния му живот аз разбрах, че майка на първото му дете е колежка от работата му и настояща приятелка на сегашната му съпруга(която всъщност му е първа по ред съпруга, а другите две са майки на децата му), а майка на второто му дете е друга жена, с която също няма брак. Брак има само с тази жена, която той представи като своя съпруга и която му е законна такава.

Честно, някак си съм възмутена от подобно поведение и отношение. Струва ми се много неуважително, некултурно и невъзпитано спрямо нас - зрителите на предаването. Задължително ли е да гледаме публичната излагация на някого, безпардонното му поведение и меко казано гадното му държание, всичко това облечено в дрехата на непукизма и ооо, вижте ме колко съм оригинален..Хах..оригинален...Боже, Боже, прибери си верисиите, Боже ...

# 421
  • Испания
 Sick вечер. Като самия домакин, който също е  Sick

Ники Кънчев ми прави все по-неприятно впечатление. "На Тръстеник" го повтори няколко пъти. Ама Людмил от Тръстеник се държи в пъти по-достойно от много софиянци. Като че ли пък Кънчев е роден в Лондон. Хаде, де! Освен това, тоя разпит на Петя за мъжа й, също  Sick Самият Кънчев дума не обелва за личния си живот, а сега разпитва ли разпитва. Петя се зачерви цялата, горката.

Людмил се държи безупречно. Деси и Петя - също. Все се стараят и тримата да балансират и озаптяват...

Отвратителна вечер!

# 422
Не можах да изгледам епизода , но ще поправя това .  Peace

# 423
Домакинът - отвратителен, поне да имаше една снимка на децата!

# 424
  • Испания
И голямото му дете често оставало да спи там, според думите му. О, Боже, там, където той пуши цигара от цигара. Пушач съм, но съм отвратена от това, което виждам.

А Деси косвено спомена цирка И-В-И, пък даде като пример жената на Васил и майките на децата му. Според мен, настоящата другарка в живота, няма и друг изход.  ooooh! не ми се коментира повече тази вечер.

И още нещо, което никой не коментира: Васил има сериозен проблем с алкохола. Та изобщо не ме учудва начина, по който се държи и че няма чинии, покривка и т. н.

# 425
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не ми хареса вечерята на Васил-беше пародия на готвене и посрещане на гости.
Възможно е да се заблуждавам,но няколко пъти ми направи Ники Кънчев неприятно впечатление как се държи с Людмил....като с гей.

+ 1

Гласът зад кадър: и Васил замръзва на дъното на класацията. ...Ех, да можеше наистина да замръзне и да не го гледаме и слушаме.  Praynig

# 426
  • София
Васил заслужи последното място в класацията, честито да му е! Не мисля, че има различни мнения относно готвенето му.
Иначе ЕВАЛА, че има такива журналисти! То иначе се обезсмисля тази професия, огромна част от "колегите" му изпълняват ролята на слугинаж на този или онзи.
Да отбележа и още нещо, Васил не е нападал на лична основа депутатката. Той се възмущаваше от нейния шеф, когото и аз не харесвам и за когото бих задала не един въпрос ако пред мен се появи депутат от неговата парламентарна група.

# 427
Аз искам да попитам за вечерята на Петя, зеленчуците на грил на някакъв портативен грил ли ги направи или на нещо като преса за тостери?

# 428
Ей, има и такива хора и не е лошо да ги видим. Какво пък? Ако бяхме всички еднакви и изрядни във всичко, нямаше да е интересно. Не че ми харесва, но приемам всичко. Във всеки случай е за предпочитане някой да се държи естествено и да бива харесван от хората около себе си такъв, какъвто е, отколкото да се играят театри. Лицемерието го ненавиждам.

# 429
Здравейте!
Ако направим класация за най-гнусна вечер, Васето ще е непобедим първенец. Не съм го очаквала, но той надмина и Александра. Не мога да си представя какво щеше да е, ако той беше направил салатата и обелил картофите... За мен това отношение към хигиената, хората и храната не е професионално изкривяване, а чиста мърлящина. Съгласна съм с тези, които подозират, че има някакви проблеми с психиката. Браво на Льодко - "Имам мигла в салатата". Ако беше намерил такова нещо при друг домакин, щеше да си замълчи, но сега добре му го рекна на Васето/не че на него му пукна/. Това пилешкото дето го сложи сурово при картофите сервираха ли го? Аз нещо го пропуснах.

# 430

Та за всичко го разбирам и някак приемам. Само пушенето ми е много анти, ама пък човекът си е у дома - как да го спреш, ако не иска. Ще е добре, ако продуцентите на Черешката успеят да уговорят участниците да не пушат по време на вечерята над масата  Peace

наистина! невъзпитано е, несъобразително и прави винаги неприятно впечатление.. може просто да поставят някакви условие на участниците да не пушат по време на вечерите или пък поне да не дават кадрите, в които държат запалени цигари над храната.

все пак това е телевизионно предаване, което не продължава до безкрайност, и е абсолютно реалистично да ги помолят да се съобразяват - както не се пуши в нито едно дискусионно студио, нито в някое вечерно шоу, нито в някой сутрешен блок..

(дори слабаков не пуши в "аз обичам българия"..  hahaha)

# 431
За съжаление , Васил е поредният участник подиграл се с "Черешката".

# 432
И на мен не ми хареса тази вечеря.  Sick

Този човек ми е някак противен, а Людмил все повече ми харесва.

Храната беше ужасна. И две основни, ако първо ям боб с бекон,
после едва ли и пиле с картофи ще ми се яде. Въобще не се постара.
И това непрекъснато повтаряне, че ей така се хранели българите.

# 433
  • В тъмната гора.
И защо да е подигравка представянето на Васил newsm09!?

Човека си има приоритети и готвенето определено не му е такъв. Защо се е съгласил да участва - незнам. Може да са го накарали, все пак това са продукции на една телевизия: "Черешката на тортата" и "Разследване". Според мен са настоявали да участва, защото той е уважаван журналист и предаванията му са с висок рейтинг. Аз по-скоро се учудвам как са набутали в предаването Джийсън Брат Люис. За него бих казала - хем плюнка, хем с високо самочувствие. Не си направих труда да изгледам представянето му.
За тазседмичната петица бип казала:
- Нямам очаквания Васил да блесне с кулинарни и светски способности,
- Ники Кънчев определено ще се постарае да блесне над всички, той определено е егоцентрик и се вълнува от общественото мнение. Няма да се изненадам, ако той стане "Черешката на тортата" тази седмица,
- Деси Тенекеджиева си е леко развейпрах и нейното представяне ще е около средностатистическите в предаването. Обича да се забавлява и не съм усетила от представянията от екрана да има някакви особени амбиции,
- Депутатката, то е ясно...щом е свалила 30 кила и държи на външност и имидж...как може да се представи в кухнята!?
А за Джейсън си написах мнението вече.

# 434
Аз искам да попитам за вечерята на Петя, зеленчуците на грил на някакъв портативен грил ли ги направи или на нещо като преса за тостери?
На електрическа скара, която е оребрена от двете страни. Може да се разтвори до хоризонтално положение и тогава си е скара, а може и да се затврят двете половинки и тогава става нещо като преса за тостери. Ох, не знам дали го обясних добре, но по принцип това са едни от най-скъпите и мощни електрически скари, поне на марката, за която аз работя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт