"Черешката на тортата" - 2 сезон - 8

• 39 474
  • 625
  •   1
Отговори
# 405
Като ви чета, ще си помисля, че не познавате хора като Васил. Че то си е направо традиция мъжете като са поканили гости - жената да наготви, да оправи масата, да сервира, да отсервира, а г-н домакинът седи на чело на маса и нарежда донес това-отнес онова. И като я няма жената - много ясно, че този, който е на най-ветровитото място ще го играе доманиня. Така са си научени от родителите, после и на такива жени са случили, та не са се отучили. Особено пред гости, ако не покаже кой е мъжът у дома - пред жена си ли да мъжкарее?

Малка им била масичката, покривка нямали. Ами очевидно не са им трябвали. Аз пък съвсем маси нямам у дома - само бюра и работни столове. Който е изявил желание да ми гостува - е бил уведомяван за тази особеност. И не защото сме негостоприемни, а защото такива мебели като холни и трапезни маси, че и столове покрай тях - не ни трябват. Но ето - покривка купи, че и чинии, да са в комплект. Все пак никой не е длъжен да си има сервизи за ен-степенно меню, които да му прашасват в шкафове и витринки.

Не мисля, че се е натискал и плакал да го пуснат да участва в това предаване. Убедена съм, че даже е предупредил, че надали е добра идея да участва. И той, и колегите му много добре си знаят що за характер има. Смея да предположа, че даже са го насърчили да е остър, настъпателен, груб, да пуши, да се заяжда - ей така, не само защото му е присъщо, а и защото драгият зрител ще гледа и ще цъка. Инак ще е скука.

Менюто - това яде у дома, това приготвиха. Ами добре. Верно, че всеки пети обобщава какво яде българинът, та по тези обобщения хич не съм българка, ама за него явно това е традиционната българска вечеря. Пак по-добре от сьомга в сладко-кисел сос, аспержи по дижонски и панирани глухарчета с хималайска сол...

Та за всичко го разбирам и някак приемам. Само пушенето ми е много анти, ама пък човекът си е у дома - как да го спреш, ако не иска. Ще е добре, ако продуцентите на Черешката успеят да уговорят участниците да не пушат по време на вечерята над масата  Peace

# 406
Смесени чувства от тази вечер. Имаше участници, които  са опитвали  да покажат, че не им пука, ама на този (Васил) мисля, че наистина изобщо не му пука кой какво ще си помисли за него. Не го хваля,  това не са адмирации за непукизма, а само констатирам, освен това според мен той има някакъв проблем, може би в резултат от професията му, ама сякаш нещо вече му се е разместило по горните етажи -  не изглеждат добре нещата при него Confused  Стабилен,  колкото обърната пирамида (мразя цитати, но този ми се връзва).  Пренавит изглежда и то до скъсване, много напрежение, много нещо  - почти на 220.  Поредната партньорка Wink  аз не я жаля чак толкова - явно е още новичка - засега и е интересно да живее с чешит, ама ще и просветне ...  
Момчето Людмил  Laughing  -   е, не знам дали може да пее, но да мисли явно може - добър е, все повече ми харесва,  а и всички от компанията се държаха много точно тази вечер и донякъде спасиха положението ...  Ако бяха някакви дървета - всичко отиваше по дяволите ..
Готвенето - какво да го коментирам? То имаше ли такова?

# 407
Тази вечер не гледах, но много ми разпалихте интереса с коментарите. Задължително ще гледам  Flutter

# 408
Дуралексените чинии, купени специално по случая, непраната покривка... тавата със стария етикет от едното време, сякаш и тя е извадена специално по случая, отношението към съпругата му, отвратителен човек. А физиономийката му излъчва злоба и завист. От всички най-добро впечатление ми прави младото момче - голям е сладур Simple Smile

# 409
Не ми хареса вечерята, според мен Васил отбива номер - като кадър на Нова (даже Румен вложи повече ентусиазъм  Thinking ), но пък гостите са свежарки и се забавляваха. Все пак заслужено го порязаха с оценките.

Васил Иванов - един мошеник и изнудвач , затова му взривиха жилището , а не защото е някакъв честен репортер ,
докопал се до ( т.е. дали му мутрите ) някакъв запис и с него изнудва хора , които си вършат работата и се занимават с деградирали и обществено опасни типове , ами няма да стане , естествено ...
Не е коректно да се сипят клевети  Naughty Ти коя си - шефката на ГДБОП ли  Twisted Evil От зашеметяващата ти логика  #Silly излиза че мутрите (престъпниците) дават матр'Ял на Васил, с който той изнудва порядъчните граждани  Crazy, обаче последните не се дават 'ич и му залагат взрив  Mr. Green Laughing Е, бравос на таквизи образцови граждани  Sick

Вземи учебника по логика за 9-ти клас и се ограмоти малко  Laughing , а най-добре Фнимавай к'во пишеш 
Mr. Green

# 410
  • Varna
Гледам в сайта на Нова, но не виждам предаването от тази вечер - аз ли не го намирам или този път не са го пуснали ?

Тъкмо излезе- извинете Simple Smile Отивам да наваксам Simple Smile

# 411
  • София
КОЙ ЩЕ ПРОМЕНИ ТОТАЛНО ДОСЕГАШНАТА НИ ПРЕДСТАВА ЗА НЕГО?
Людмил Августинов - Джийсън Брад Люис    - 19 (2.2%)

тука гласувах за Людмил и познах за себе си. Имах мнение за него, че е шут, че се прави на интересен само, за да го забележат. Оказа се страхотно момче, много приятен. Успя да се държи на ниво, въпреки лошото отношение на Васил. Всъщност за Васил също си промених мнението. Представях си го като човек, който се вълнува обществените проблеми и е социално ангажиран, а той се вълнувал най-вече от себе си Simple Smile

# 412
Сега си видях отговорите в анкетата. За себе си и аз съм познала до сега два. Най-нехигиенично - Васил и кой ще промени мнението ми - Людмил. Определено съм очарована от последният.

# 413
Да, Людмил е голям бонбон. В Х фактор върло го защитавах от тези, които го намираха за ненормален  Crossing Arms

# 414
Аз понеже не съм го гледала Людмил, сега много му се радвам - много възпитано и приятно момче, Деси също се държи свежарски, Ники Кънчев също ми злобее на моменти.

# 415
Започнах да гледам - до тук ужасно впечатление ми направи. 2 деца от 2 жени, сега е с 3та, каза от 9 месеца. Значи бебето му е било 3месечно като я е прибрал  Crazy

# 416
Не ми хареса вечерята на Васил-беше пародия на готвене и посрещане на гости.
Възможно е да се заблуждавам,но няколко пъти ми направи Ники Кънчев неприятно впечатление как се държи с Людмил....като с гей.

# 417
Аз разбрах, че се е разделил с втората, когато бебето им е било на 4 месеца, а пък със настоящата има брак и тя е приятелка с първата му жена. Изглежда свежарка момата, ама аз не бих търпяла такъв диктатор, та ако ще и президента да е. С първата и втората няма брак, единствено със настоящата избраница има. Аз Васил съм го гледала при Слави преди време и нямах такова впечатление за него. Сега като го гледам напълно може да си изкара боя някъде какъвто е заядлив и сприхав.

но няколко пъти ми направи Ники Кънчев неприятно впечатление как се държи с Людмил....като с гей.
да и на мен ми направи лошо впечатление Н.К.

# 418
Както и очаквах - нищо по-различно от това "ние сме хай и над тези неща".
Вечерята  - абсолютен провал.
Другото - не ми се коментира - то бива простотия, но това ми идва в повече.

# 419

Имах мнение за него, че е шут, че се прави на интересен само, за да го забележат. Оказа се страхотно момче, много приятен. Успя да се държи на ниво, въпреки лошото отношение на Васил. Всъщност за Васил също си промених мнението. Представях си го като човек, който се вълнува обществените проблеми и е социално ангажиран, а той се вълнувал най-вече от себе си Simple Smile

Точно моето мнение...

Потресна вечер. Във всяко отношение. Отвратително отношение към храната, гостите, жената, изненадата, абе просто ужас... Чак не ми се коментира.

Общи условия

Активация на акаунт